Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: Vi nöjer oss inte med halvbra

Ole Gunnar Solskjaer pratar om Manchester Uniteds möjligheter att nå topp-fyra… 

United har klättrat i tabellen under Solskjaer och har nu satt sig i ett läge där man har mycket goda förutsättningar att nå målet att ta en Champions League-plats. Redan nu i helgen har man faktiskt chansen att kliva upp sno fjärdeplatsen från Chelsea – om man vinner mot Fulham och har tur med resultatet i matchen mellan Manchester City och Chelsea.

Annons – United är favoriter att vinna borta mot Fulham i morgon och Snabbare ger oddset 1,6 ggr pengarna för Unitedseger. Att United leder i halvtid får ni ett riktigt intressant odds på – 2,10 ggr pengarna

Under dagens presskonferens fick Solskjaer frågan om just målet att nå CL-plats.

”Man tar ju ett steg åt gången. Det är en av de mål vi satt upp och når vi det så vill vi stanna där och förbättra det som varit fantastiska två månader. Nu är kontinuitet nyckelordet och vi fortsätter bli bättre och vinna matcher. Men på ett bättre sätt än tex mot Leicester. Vi höll ut där och det var tillräckligt bra men vi ska inte nöja oss bara med tillräckligt bra. Vi vill bli bättre i sådana matcher. Mot Fulham kommer vår karaktär avslöjas. Det kommer visa om vi kan fokusera på vad som är viktigt – vilket alltid är nästa match. Och se om vi kan glömma PSG. Det har varit fokus på PSG-matchen länge och matcherna mot Liverpool och Chelsea, men det är inte de matcherna som kommer ta oss uppåt i tabellen. Det är de andra matcherna.”

 

Källa: MEN

 

3 Kommentarer

 1. Diablo

  8 februari, 2019 at 15:27

  Så jäkla klockrent! Han säger rätt saker hela tiden gode Ole. Helt underbart att följa United dessa dagar, har nog aldrig varit så deprimerad (gällande fotboll) som när Mou tränade, han sög musten ur en. Men nu är glädjen tillbaka!

  • Böje

   8 februari, 2019 at 15:55

   Kunde inte sagt det bättre själv!! Älskar Ole och hans positiva energi. Sex år av helsike är äntligen över.

 2. Daniel

  8 februari, 2019 at 19:28

  Underbart Ole!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter