Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Martial: Han kan leda oss framåt

Anthony Martial säger att Paul Pogba nu är en självklar ledare i omklädningsrummet…

Pogba fick aldrig till det helt under Jose Mourinho och i efterhand har det bekräftats att han – precis som ryktena sa – hade problem i relationen till sin manager. Sedan Solskjaer tog över United så har dock Pogba glänst i alla avseenden och Anthony Martial hoppas att Pogbas ledarskap och kvalitéer ska bana vägen mot stora ting.

”Vi vet alla vilken kvalité Paul sitter på” säger Martial till Sky Sports. ”Nu har han sin frihet att spela och jag tror vi börjar se den riktiga Paul Pogba. Låt oss hoppas att det fortsätter. Han är en ledare. Han pratar mer i omklädningsrummet än vad han gör ute på planen faktiskt. Både tekniskt och med talets gåva så är han en ledare. Jag hoppas han kan fortsätta leda oss till stora saker.”

Annons – Martial har varit het på sistone. Kanske blir han tvåmålsskytt mot Fulham i morgon? Hos Snabbare får ni oddset 8,50 på det

”Jag tycker inte vi är långt ifrån topp-fyra nu så det handlar bara om att fortsätta köra på, vinna så många matcher som möjligt så vi kan säkra en plats i Champions League vid slutet av säsongen. 

Källa: Sky Sports

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter