Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Jones förlänger med United

Manchester United bekräftar att Phil Jones förlängt sitt kontrakt med klubben…

Jones kom till United från Blackburn sommaren 2011 och har haft en nästan osannolikt skadedrabbad karriär, vilket gjort att han aldrig cementerat sin plats i laget. Nu bekräftar Manchester United att Jones skrivit på nytt kontrakt som håller honom i klubben till sommaren 2023, med option om ytterligare ett år.

Phil Jones säger:

”Jag är väldigt glad över att ha skrivit på nytt kontrakt. Manchester United har varit en stor del av mitt liv i åtta år och jag älskar allt med klubben. Jag ser fram emot de kommande utmaningarna vi står inför då vi förbereder oss inför en väldigt hektisk period av säsongen. Jag vill tacka Ole och hans personal för deras fortsatta tro på min utveckling.”

Ole Gunnar Solskjaer säger:

”Phil vet vad som krävs för att vara en Manchester United-spelare. Han har vunnit Premier League, FA Cupen och Europa League och är nu en av de seniora spelarna i truppen. Han närmar sig sin 27:e födelsedag och sina bästa år som mittback. Vi är väldigt glada över att Phil har vigt sin framtid åt klubben.”

Annons – Kanske att Jones smyger sig upp på en hörna och föser in bollen i mål då United möter Fulham i morgon? Troligen inte.. Vilket också speglas i oddset hos Snabbare – 13 ggr pengarna på Jones som målskytt. Kanske troligare att han får gult kort? Snabbare ger oddset 6,25 på det

 

Källa: Manutd.com

23 Kommentarer

 1. Felix

  8 februari, 2019 at 14:35

  Men för helvete…

  • Ante

   8 februari, 2019 at 14:41

   Nu får du ge dig..tröttsamt.

   • Felix

    8 februari, 2019 at 16:57

    Tröttsamt är att man väljer att hänga fast vid spelare som inte bidrar i tillräcklig mån ens som backupspelare. Jones är en skadebenägen mittback som inte utvecklats på väldigt länge, och att ge honom ett långt kontrakt för att stå ivägen för yngre förmågor som Tuanzebe är bara löjligt. Nån gräns för nostalgin måste det få vara.

    • Affe

     8 februari, 2019 at 19:05

     Felix,så du tror dig förstå det här bättre än OGS??

     • Felix

      8 februari, 2019 at 19:39

      Ska vi dra den vändan var alltså Mourinho helt felfri och kunde inte ifrågasättas trots att han fick sparken, eller? En manager är inte en gud som inte kan ha fel, och om man nu är av den åsikten, vad gör man överhuvudtaget i kommentarsfältet på en fansida? Det är åsikter och diskussion som står i fokus här.

      Finns inget jag är mer less på än argument som ”managern tycker det här, hur kan du tycka annorlunda”, för det är så fruktansvärt tomt och meningslöst sätt att argumentera på.

     • Solskjaer

      8 februari, 2019 at 21:01

      Lägg ner Affe. Hur vet du ens att det är Oles beslut att förlänga med Jones? Det kan lika gärna vara Ed.

      Inte så kul att kommentera sina åsikter på en sajt där man antingen döms som medgångssupporter eller nån galning som tror sig kunna bättre fotboll än managern bara för att man inte håller med Affe och några till här.

 2. Sauron

  8 februari, 2019 at 15:20

  Det verkar som att Uniteds ledning är väldigt nöjda med backlinjen. Smalling, Jones, Young har väl alla förlängt nyligen. Ingen av dem tycker jag är någon startspelare i ett titelutmanande lag… tröttsamt.

 3. Ruben

  8 februari, 2019 at 15:24

  Men va fan. Ska alla förlänga? Hur ska vi få plats för nya värvningar om alla förlänger? Fattas bara att Valencia, Rojo och Darmian förlänger oxå.

  • the manager

   8 februari, 2019 at 15:36

   Bra med Jones. Har stort Utdhjärta. Sedan är han säkerligen 4de mittback f n.

   • Felix

    8 februari, 2019 at 16:56

    Rätt b att en skadebenägen och 26årig Jones som inte utvecklas ska stå ivägen för Tuanzebe då bara.

    • Fricken89

     8 februari, 2019 at 17:41

     Helt rätt Felix! Exakt så känner jag också.

     • Albo

      8 februari, 2019 at 17:50

      Jag håller med Felix! Tuanzebe har varit grym i Villa och det här lär bara innebära att hans väg till speltid blir smalare. Möjligtvis att Jones kan agera tredjeval som högerback, bakom Dalot och Young, men hans tid som mittback i United bör vara slut tycker jag. Han har inte blivit ett dugg bättre under de senaste fem åren och det är bara en tidsfråga innan han skadar sig igen.

  • Xinpei

   8 februari, 2019 at 15:36

   Rojo kommer inte att få förlängt. Inte heller Darmian som man ville sälja redan förra sommaren. Valencia kommer att lägga av när hans kontrakt går ut med största sannolikhet. Orsaken (antagligen) är helt enkelt (till denna förlängning) är att de varit i klubben länge och därför har en viss form av nostalgisk aura runt sig.

 4. Xinpei

  8 februari, 2019 at 15:34

  Kan se detta positivt ENDAST om Jones och Smalling är väldigt billiga. Förhoppningsvis kan man skeppa iväg någon av dessa till sommaren.

 5. Mogge

  8 februari, 2019 at 16:44

  Vill vi undvika Bosman?

  • Felix

   8 februari, 2019 at 17:32

   Förmodligen inte. Kan inte tänka mig att de inte lärt sig läxan av att förlänga med exempelvis Rojo med anledning att inte tappa på free, som man gjorde, och sen inte lyckas sälja.

 6. Hughes 10

  8 februari, 2019 at 20:02

  Tror nog ändå att om tanken är att sälja borde vi kunna få ett hyfsat pris från ett mitten lag. Ur den synvinkeln tycker jag det är rätt att förlänga, sen håller jag helt med att han inte håller klassen för ett första val.

  • Solskjaer

   8 februari, 2019 at 21:03

   Precis. Skicka honom till Bournemouth och kräv Brooks i utbyte. De skulle nog vilja offra mycket för en erfaren mittback som har spelat på Bernabeu och vunnit PL.

  • Ruben

   8 februari, 2019 at 22:55

   Det kan vi ju inte veta ännu, återstår att se men då borde man ju förlänga med alla spelare man har i laget så som man får någorlunda transfer pengar. Men många måste dra för att vi ska höja oss till absoluta toppen av Premier League och resten.

 7. Vidic

  9 februari, 2019 at 00:04

  Härliga nyheter att Jones förlänger! Troligtvis lämnar Rojo och Darmian till sommaren och då har vi VNL, Bailly, Jones och Smalling som mittbackar kvar. Jag sympatiserar med Jones då han allt som oftast gör det bra i backlinjen och står upp och spelar som en man (som sig bör i United). I år har han tveklöst varit den som varit bäst efter VNL i mittlåset. Och nej, jag utesluter inte eller motsäger mig att vi värvar någon försvarsgeneral som går in som förstaval tillsammans med VNL, men då är det snarare Bailly som ska bort om så sker och inte Jones eller Smalling som andas United och som alltid står där redo att leverera när någon av förstalternativen är skadade eller ur form. Förstår inte vad vissa har för krav på mittbackar som är tänkta att vara 3e och 4e val?

  • Ruben

   9 februari, 2019 at 00:55

   Hur vet du att dom är tänkta som 3-4 val? Kanske det är sagt att alla kämpar från noll o kämpar sig upp? Enligt mig är VNL1 och Bailly 2 sen kommer resten och helst ska det värvas en riktigt bra mittback bredvid VNL om nu inte Bailly växer till en jätte i slutet av säsongen.

 8. Tobbe

  9 februari, 2019 at 00:26

  Gott! Uniteds bästa och mest rutinerade mittback!

 9. Kjellb

  9 februari, 2019 at 09:37

  Märkligt …

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter