Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Inför Fulham v Manchester United

I morgon lördag tar sig Manchester United an Fulham på Craven Cottage. Här följer en rapport inför matchen…

Dagsform

Manchester United må ha trappat av lite på tempot och den blixtrande fotbollen under de senaste matcherna, men resultatraden är mycket bra med nio segrar och ett kryss. I den senaste omgången så mötte man Leicester och vann utan att imponera. Formstarka Marcus Rashford gjorde matchens enda mål på King Power Stadium.

Den fina formen och sviten av resultat har gjort att United snabbt klättrat i tabellen och går vid seger i morgon upp på fjärdeplats. Chelsea möter Manchester City borta under söndagen och förlorar Chelsea så behåller United fjärdeplatsen.

Fulham är nästjumbo i tabellen och ligger dvs på 19:e plats. I förra omgången förlorade man med 2-0 borta mot Crystal Palace, i omgången innan dess slog man Brighton hemma med 4-2 och i omgången dessförinnan fick man stryk med 2-1 hemma mot Spurs.

Läget i lagen 

Solskjaer bekräftade i dag att Valencia och Darmian ej finns tillgängliga och blir borta några veckor. Rojo – som varit skadad länge – har tränat hela veckan, men får ses som ett frågetecken till morgondagens match.

Fulham har följande spelare på skadelistan – Bettinelli, Mawson, Zambo Anguissa, Schürrle och Christie. De tre sistnämnda har dock comeback-datum i morgon. Januarivärvningarna Markovic och Nordtveit är frågetecken.

Senaste matchen 

Lagen möttes senast den 8:e december, då på Old Trafford och United vann den matchen med 4-1 efter mål av Young, Mata, Lukaku och Rashford.

Domare

Paul Tierney är huvuddomare i morgon och det blir tredje gången han dömer United denna säsong. Tidigare har han dömt segrarna mot Bournemouth och Brighton.

Matchen

Fulham må vara nästjumbo, men har ryckt upp sig lite på senare tid och vunnit två av sina tre senaste hemmamatcher. Man var nära på att få ett resultat mot Spurs, men släppte in på stopptid, så det kan bli en knepigare match än vad man tror i morgon. United är dock givetvis stora favoriter och jag tror man får ett resultat – seger 2-1 mål av Rashford och Martial.

Speltips från Unitedsverige

Unitedsverige prickade in Marcus Rashford som första målskytt mot Leicester till 6 ggr pengarna hos Snabbare. I morgon kör vi United leder i halvtid till oddset 2,10 samt under nio hörnor i matchen till oddset 2,55. Kolla in fler odds hos Snabbare, HÄR.

 

 

4 Kommentarer

 1. martin

  8 februari, 2019 at 21:21

  Lurig match, vill vila stor del av ordinarie gänget inför PSG om några dagar, samtidigt vill man inte riskera att ”floppa” som sist när man roterade mot Burnley. Svår balansgång.

  Martial ——–——–——–——–Lukaku

  ——–Sanchez——–
  ——-Pogba—–—Fred——-herrera—————–

  Shaw——-Bailly———-VNL-————Young

  ———————-–De Gea—————————

  Liknande elva och formation som mot Arsenal. Får vila Matic, Rashford och Lingard. Pogba och Herrera får gärna bytas ut i paus, om vi leder vill säga 🙂

  • Vidic

   9 februari, 2019 at 00:13

   Spelare som Rashford och Pogba ska kunna klara av att spela på lördag förmiddag och sedan sent på tisdag kväll. Ser du på mästerskap som EM och VM är det inga konstigheter med så ”kort” vila. Visst i långa loppet är det inte bra men nån gång ibland går det bra. Tycker att att man ska gå all in på både PL inorgon samt mot psg i Cl och hellre spela Lukaku, Sanchez, Mata, Fred, Dalot, Darmian m.fl. mot Chelsea i FA några dagar senare som är den minst viktiga av de 3 kommande matcherna. Givetvis byter man in Nyckelspelare i andra halvlek om behov finns i FA-cupen.

 2. Roy

  9 februari, 2019 at 05:23

  Bästa laget ska spela,inget daltande(vila får dom göra när dom är pensionärer). På söndag byter vi plats med Chelsea i tabellen:))👊🏿💪😎./GGMU OGS!!!

 3. Mogge

  9 februari, 2019 at 10:37

  Vi kommer nog att gå runt på en del folk idag.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter