Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Sky: Young nära nytt kontrakt

Enligt Sky Sports så är Ashley Young nära en förläggning med Manchester United…

Sky skriver att United och Young suttit i förhandlingar under en period och att man nu är nära att nå en överenskommelse om ett års förlängning. Den nu 33-årige engelsmannen kom till United från Aston Villa sommaren 2011 och är en av få spelare i dagens United kvar från Ferguson-tiden.

Annons – Kanske är dags för Young att göra mål mot Fulham i helgen? Snabbare ger oddset 21 ggr pengarna på att han blir första målskytt

 

Källa: Sky Sports

7 Kommentarer

 1. Sam

  7 februari, 2019 at 12:09

  Lägg ner nu , han är sämst!

  • Ante

   7 februari, 2019 at 13:12

   Nej, ”sämst” är han inte

 2. Mogge

  7 februari, 2019 at 14:25

  Bra nära…

  • Ante

   7 februari, 2019 at 15:56

   Nej, inte ens det faktiskt.

 3. Albo

  7 februari, 2019 at 17:20

  Viktig rutin. Det kommer inte inbringa några pengar att sälja honom ändå, och förhoppningsvis är han beredd att gå ned i lön och speltid något, förutsatt att Shaw / Dalot osv fortsätter utvecklas. Ser absolut ingen som helst anledning att sälja honom, rutinen från SAFs tid är ovärdelig och Young är dessutom vår fortsatt bästa frisparksskytt ihop med Mata.

 4. martin

  7 februari, 2019 at 20:29

  Ja. Jättebra beslut. Hade Sir Alex varit tränare idag så hade han också förlängt med Young, det vågar jag nästan garantera. Han visste dels vikten av att uppskatta gamla trotjänare men även vikten av att ha viktiga ”truppspelare”. Young är verkligen inte en av stjärnorna i United, men förbannat nyttig spelare att ha i en trupp. Han kan spela som ytterback, winger och wingback. Sådana spelare kan rädda en hel säsong, när skadorna kryper på och det behöver täckas upp lite varstans.

 5. Xinpei

  8 februari, 2019 at 16:12

  Nu sitter vissa och tolkar detta som att han kommer att starta varenda match. Detta stämmer inte. Satt och lyssnade på FullTimeDevils på youtube tidigare idag och deras PODcast kom fram till en ganska bra poäng. Young är inte bra nog för att kampera på en plats i startelvan DÄREMOT är han bra nog för att tillhöra rotationssystemet i United och det är nog därför han fått en förlängning också samtidigt som det ryktas att United letar ytterbackar. Det är helt enkelt så att hans rutin och eventuella skadelägen gör att han passar i United. Får United till en bra ytterback framför Young på högerkanten (där han flankerats nyligen för någon anledning) eller man väljer att satsa på Dalot redan nästa säsong så kan Young bli guld värd.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter