Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Skvaller: United intresserade av Chiesa

Enligt skvallret så är Manchester United en av flera klubbar som är intresserade av Federico Chiesa…

Den 21-årige italienska landslagsmannen länkas med en flytt från Fiorentina och har en rad klubbar efter sig, rapporterar Corriere dello Sport. I Italien sägs Inter och Juventus vara ute efter hans signatur och utanför hemlandet sägs Real Madrid, Manchester City och Manchester United vara intresserade av att värva honom.

Wingern är son till den f.d anfallaren Enrico Chiesa, som under sina aktiva år bl.a spelade för Lazio, Parma och Fiorentina.

Behöver United mer anfallskraft nu när det rullar på så bra?

Annons – Nio segrar och ett kryss under Solskjaer. På lördag ställs United mot Fulham borta och är klara favoriter till segern även där. Snabbare ger oddset 1,62 för Unitedseger. 

 

Källa: MEN

5 Kommentarer

 1. Scholes

  7 februari, 2019 at 14:53

  Då han spelar som högerytter/anfallare är det helt klart en intressant eventuell värvning.
  En spelare som utgår från högerkanten har saknats länge…

 2. Plattis

  7 februari, 2019 at 15:55

  Ja fyfan om det är som du säger en höger ytter anfallare så gärna för mig.

 3. Pab1878

  8 februari, 2019 at 07:36

  Hur brukar italienare fungera utanför Italien? Är väll inte alls många som lyckats Zola ev Ravanelli fins det fler? Jag är lite tveksam!

  • Böje

   8 februari, 2019 at 08:50

   Sant såklart, men det är inte så många italienare som har försökt gå utomlands heller. Serie A har varit en väldigt stark liga under många många år så de har inte haft behovet att söka sig utomlands. Jag är övertygad om att väldigt många av de italienare som spelade hela sina karriärer i Italien hade klarat sig utmärkt i England.

  • Xinpei

   8 februari, 2019 at 15:38

   Cannavaro och Zambrotta gjorde det ju helt okej utanför Italien också. Oberoende så är det verkligen inte produktivt att döma folk baserad på nationalitet.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedHärligt med seger över Stamford Bitch Chelsea. Ikväll fick hon ta den i tvåan den gamla slampan.…Feb 19, 01:35
 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedIkväll hade vi inte bara en målvakt mellan stolparna men också i luftrummet och Romero är till skillnad från linjeslickaren…Feb 19, 01:33
 • Kommentar från: Farzad Chelsea vs Manchester UnitedFörutom de två målen så hade vi inte mycket. Tycker vi spelar tok för defensivt, City visade hur bra Chelsea…Feb 19, 00:54
 • Kommentar från: GGMU7 Chelsea vs Manchester UnitedDet behöver det absolut inte vara. Vissa spelare måste spelas in på rätt sätt, många värvningar vi har gjort på…Feb 19, 00:22
 • Kommentar från: P-O Chelsea vs Manchester UnitedVilket betyg fick Pogba?Feb 19, 00:18

FLER Nyheter