Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Lingard: Det gamla United är tillbaka

Jesse Lingard säger att Solskjaer, Carrick och Phelan återinfört det gamla Manchester United…

Manchester United börjar nu äntligen hitta tillbaka till sin identitet efter många år av sökande och famlande med en lång rad tvivelaktiga rekryteringar, både i form av spelare och ledare. Solskjaer och Phelan kom in och gjorde succé direkt – en succé som hållit i sig. Nio segar och ett kryss har United radat upp på de tio matcherna sedan Mourinho ersattes och Jesse Lingard säger att den nya ledningen börjat forma ett klassiskt United.

”Det känns som om det gamla United är på väg tillbaka. Speciellt eftersom både Carrick och Mike Phelan nu är här också. De har båda varit här och gjort det förut. De passar vidare sin kunskap till oss och det viktiga var att gå tillbaka till hur Man United ska spela – och det är offensiv fotboll.”

Annons – Lingard första målskytt mot Fulham? Snabbare ger oddset 8,50 på det

”Nu är vi tillbaka på ett vinnande spår och det är så det ska vara. Ole har varit fantastisk sedan han kom in och han har fått grabbarna att jobba hårt. Han har sin struktur och organisation på laget. Nu är vi tillbaka till vår fotboll och vi vinner matcher”

säger Lingard.

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter