Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rooney: Han bör få managerjobbet

Wayne Rooney ger sin syn på vem han anser bör ta över Manchester United permanent…

Om Solskjaer fortsätter på den inslagna vägen under resten av säsongen så kommer sannolikt ledningen i United på allvar överväga honom som permanent manager, men norrmannen är just nu på kontrakt till slutet av säsongen i en roll som interim-manager och beskedet från klubben var – då Solskjaer tillsattes – att man under säsongen skulle bedriva en grundlig process i att hitta nästa permanenta manager. Den hetaste kandidaten till jobbet har en tid varit Mauricio Pochettino och Rooney anser att argentinaren vore rätt man för uppdraget, om det inte tillfaller Solskjaer.

Annons – Vad tror ni om det här: United vinner och håller nollan mot Fulham i helgen. Hos Snabbare får ni oddset 2,75 ggr pengarna på det.

”Ole Gunnar är en fantastisk person. Klubben har ett beslut att fatta i slutet av säsongen och det vore kul att se Ole fortsätta med den här formen och sedan få en chans på jobbet permanent. Men om han inte får det, om klubben väljer att plocka in någon annan så anser jag att Pochettino vore den rätta killen” säger Rooney.

 

Källa: Sky Sports

 

7 Kommentarer

 1. martin

  6 februari, 2019 at 14:55

  Jag tillhör ju verkligen kategorin som inte alls vill se Pochettino som manager i United. För mig känns det lite Wenger över honom. Spelar en rolig fotboll som räcker till topp 4 placering i ligan och gå vidare från gruppen i Champions League. Men inte mer än så. Han vinner inget. Säga vad man vill, men Conte vann både ligan och FA cupen under åren med Chelsea. Mourinho vann 3 titlar under åren med United, samt final i FA-cupen. Wenger vann några FA-cuper nu sista åren. Klopp har tagit Liverpool till final i såväl Europa league och Champions league, men vad har Pochettino åstadkommit? En rolig fotboll som är effektiv i månt och mycket, men inte effektiv på ett sätt som vinner titlar. Nej, jag vill inte se honom i United. Vi har provat Mr Everton och Mr Chelsea, inget vad som vi hade hoppas, låt oss slipa Mr Tottenham nu med.

  • oskar

   6 februari, 2019 at 15:14

   Vet inte varför du ser honom som en top4 manager. Han har inte fått värva för 1 enda krona på 1 år och är med i titelstriden med ett lag som han själv har byggt. Bara de är sjukt starkt! Tottenham är inte direkt någon vinnande klubb när det kommer till titlar men det gör ju inte poch till en förlorare. Hade du låtit han träna City så hade han garanterat vunnit titeln förra året med dem tex.

   • martin

    6 februari, 2019 at 18:03

    Jag är inte så säker på det. Jag tycker sällan hans lag är som bäst när det gäller. Åkt ut tidigt i europa league de år Tottenham spelat där. Samma i champions league, ja, bortsett från förra året egentligen. Då tog han de ju till slutspelet. Samma i ligacup eller FA-cup, Tottenham går sällan långt där. Men visst, han har fått sitt lag att prestera en rolig och effektiv fotboll i ligan. Så effektiv att den genererar en topp 4 placering år efter år. Titelstrid säger du, nja, inte i år, inte förra året. Men visst, 2016 var de med i titelstriden, då alla andra underpresterade. Men inte ens då räckte det, mot ett skrällande Liecester. I matchen då det gällde som mest, ”guldmatchen” mot Liecester, då förlorade givetvis hans Tottenham. Som sagt, sämst när det gäller. I min värld påminner han lite om Andre Villa Boas. Rolig och lovande fotboll, men det lyfter liksom aldrig. Att påstå att han vunnit med City förra året om han tränat de, det är verkligen att föringa Pep Guardiolas prestation, jag är inte alls säker på att du har rätt där faktiskt….

    • Affe

     6 februari, 2019 at 19:27

     Martin,håller helt med dig! Det går inte ut på att
     spela ”rolig” fotboll. Titlar är det viktigaste.

   • lopa

    7 februari, 2019 at 15:46

    oskar: Det finns tränare till allt. Bara för att Pochettino inte fått värva betyder det inte att han hade lyckats med sina värvningar. Med det menar jag att Pochettino passar kanske in i en klubb som inte värvar speciellt mycket, som måste lyfta upp spelare, o.s.v.

 2. Daniel Johansson

  6 februari, 2019 at 19:54

  Det stora problemet med tottenham enligt mig är att de har alla år haft för dålig bredd. De har för få spelare som kan avgöra en match och sen har de haft för mycket skador på deras ”få” nyckelspelare.
  Därför räcker de aldrig ända fram . Kane tex är ju inte de stora matchernas man direkt. Han öser in mål men ofta mot lite sämre motstånd. Mot united tycker jag han aldrig han varit särskilt bra.
  Ärlighetens namn så tycker jag inte många hade gått in i uniteds starelva. Kane och Son och Eriksen är väl de enda. Dele alli tycker jag är överskattad. Så om man ser till det så gör ju poch det bra. Hans problem är att han haft i stort sett samma lag länge och gjort det bra och är trygg med det men hur hanterar han den pressen han skulle få i ett United där de kräver titlar?
  Solskjaer är ju färsk som tränare på denna nivå men och andra sidan har han som spelare levt under denna press i 10 år och han kan klubben utan och innan och så har han en jäkligt bra relation till sir alex. Jag är rädd att poch likt moyes skulle ta massa felbeslut bara för att lyckas direkt. Nu har vi ju verkligen en tränstab med genuina united människor. Den lär ju bytas ut med poch på rodret.
  Nä jag är helt övertygad att solskjaer kan ge united en ny renässans och bära vidare sir alex arv.

 3. Claes

  7 februari, 2019 at 23:45

  För mig är Laurent Blanc den rätta. Det var han jag ville ha innan Mourinho, det är han jag vill ha nu efteråt. Han har tagit del av ”United andan” så vet vad som krävs och men rätt assisterande så blir det den typen av fotboll som Solkjaer spelar nu. Han länkar bra ihop med Pogba och Martial, fransmän är stolta och vill att det går bra för andra fransmän. Han känner många i staben bakom fotbollsplanen. Osv osv osv.

  Men nummer ett är Phelan. Han tillför så mycket. Vem som än blir vår nästa tränare behöver Phelan.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter