Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rashford i kontraktsförhandlingar

Manchester United och Marcus Rashford diskuterar nytt långtidskontrakt, rapporterar Telegraph…

Rashford har verkligen vaknat till liv på allvar sedan Solskjaer tog över och nu stått för sex mål på de tio senaste matcherna. I helgens omgång mot Leicester firade han 100:a framträdanden för Manchester United – något som bara Ryan Giggs åstadkommit vid samma ålder.

Nu rapporterar Telegraph att 21-åringen och Manchester United sitter i förhandlingar om ett nytt långtidskontrakt. United knöt nyligen till sig Anthony Martial på ett nytt fem års-kontrakt och hoppas nu kunna göra detsamma med Rashford.

Rashford är en egen produkt med stort Unitedhjärta och enligt Telegraph ser han sin framtid i United, trots intresse från andra storklubbar i Europa – såsom tex Real Madrid och Barcelona.

Annons – Unitedsverige prickade in Rashford som första målskytt mot Leicester till 6 ggr pengarna, hos Snabbare. Kanske är det dags för honom att göra mål på frispark mot Fulham? Snabbare ger oddset 10,75 på detta. 

Källa: Telegraph

6 Kommentarer

 1. Viktor

  5 februari, 2019 at 17:16

  Ja tack

 2. Tore

  5 februari, 2019 at 17:35

  Sätt Sanchez på en banan båt till Kina och ge Rashfoord hans lön.

 3. Solskjaer

  5 februari, 2019 at 19:03

  Han kommer ju kräva minst samma lön som Martial. Som man bäddar får man ligga. Men självklart ska Rashford stanna, inget snack.

 4. Fyfaan

  5 februari, 2019 at 19:37

  Han är och kommer aldrig bli ngn Ronaldo direkt.. Frågan är om han ens kommer utvecklas till en riktig världsspelare. Han är på påväg dit men.. Tycker folk överskattar han lite för han är United lad.. Men ja ge han lite högre lön och förläng kontraktet

  • Tore

   6 februari, 2019 at 06:12

   Vem har påstått att han är en ny Ronaldo?! Rashfoord kommer bli en ny Giggs tror jag, alltså en mycket bättre fotbollsspelare med ett stort hjärta för EN klubb! Ingen fotbollshora alltså som Ronaldo med flera..

   • Zamad

    6 februari, 2019 at 08:48

    Sluta använt så ful språket

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter