Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Superodds inför United v Burnley

Unitedsveriges huvudsponsor Coolbet erbjuder starka odds och mängder av möjligheter inför morgondagens match mot Burnley…

Under december och januari har Unitedsverige haft ett samarbete med spelbolaget Coolbet och när kampanjen nu går mot sitt slut skulle vi vilja tacka Coolbet samt presentera företaget lite närmare och vad som gör spelupplevelsen hos dem unik.

Coolbet jobbar hårt för ett ansvarsfullt spelande, vilket framgår av bolagets slogan ”Stay Cool. Bet Responsibly” och transparens gentemot kunderna är något man lägger hög värdering i – och det tar sig bl.a uttryck i Coolbets omsättnings/spelfördelningskarta där kunderna enkelt kan se inkommande spel och hur spel fördelas på de olika delarna av sajten. Se bilden nedan.

Men framförallt så har Coolbet riktigt starka odds gentemot andra aktörer på marknaden. Detta beror på att man istället för att köpa in odds via tredjepartslösning har skapat sin egen plattform för oddssättning och har sina egna oddssättare. Företagets marknadschef för Sverige, Robin Karlsson förklarar Coolbets USP (unique sellingpoint) enligt följande.

”Ofta är just våra höga odds det spelare först lägger märke till, men vi har också en hel del andra unika funktioner som att du ex. på vår sajt kan följa alla inkommande spel och se omsättningen samt spelfördelning inför matcher. Nyss nämnda funktioner handlar om det för oss så viktiga begreppet transparens och det är något vi brinner för och tycker behövs i branschen. Vi ska heller inte glömma bort vårt stora utbud där vi ex. har odds ner till Hockeytvåan samt div. 4 i fotboll” förklarar Karlsson.

Vi på Unitedsverige skulle slutligen vilja skicka en uppmaning till er läsare som är intresserade av betting och spel att gå in på Coolbet och kolla in oddsen på Uniteds match mot Burnley i morgon. För att kunna bedriva Unitedsverige så krävs goda relationer till sidans sponsorer och ni läsare kan hjälpa oss att stärka sådana band. Det finns mängder av spelmöjligheter såsom första/sista målskytt, United håller nollan och allt däremellan. Dessutom till riktigt schyssta odds. Själv väljer jag att köra tre singelspel – Det blir över 2,5 mål till oddset 1,52 ggr pengarna, Pogba blir första målskytt till 5,25 ggr pengarna och Lingard gör mål, till 2,80 ggr pengarna.

Så, hjälp oss att tacka av Coolbet genom att klicka er in på sajten och skapa ett konto. Tack på förhand!

 

 

3 Kommentarer

 1. Martin K

  29 januari, 2019 at 12:58

  Alltså, ja reklam är ok men vad f** är detta för artikel?
  ”Hjälp oss tacka av”, sluta uppmuntra till spel.

 2. Vidic

  30 januari, 2019 at 09:30

  Tänkte det samma. Framförallt på en sida där många gissningsvis är under 18 år. Farligt att i en tidig ålder börja förknippa idrott med gambling. Men det är så världen ser ut just nu och spelreklam finns tyvärr överallt och suger till sig och påverkar personer med beroendepersonligheter (även om de flesta såklart klarar av att spela måttligt).

  • Albo

   30 januari, 2019 at 12:13

   Håller helt med, det är tragiskt. Lider verkligen med de stackarna som drabbas av de här artiklarna och all reklam om skiten.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
 • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
 • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
 • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
 • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Nyheter