Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Sky: United överväger Southgate

Enligt Sky Sports så är Gareth Southgate en av kandidaterna till jobbet som nästa manager…

Ole Gunnar Solskjaer klev in som interimmanager efter att Mourinho fått sparken och norrmannen har kontrakt till slutet av säsongen. United kommer under resten av säsongen bedriva en noggrann process för att hitta nästa permanenta manager, men om Solskjaers succé fortsätter så finns givetvis möjligheten att han blir kvar på ett längre kontrakt.

Pochettino och Zidane är namn som länge länkats med klubben men Sky Sports skriver nu att även Gareth Southgate är en kandidat till jobbet som nästa manager i United. Enligt Sky så valde United att inte kommentera när man kontaktade dem för en kommentar.

Tror ni Solskjaer blir kvar efter säsongen eller kliver någon annan in?

 

Källa: Sky Sports

33 Kommentarer

 1. Azze

  13 januari, 2019 at 11:25

  Nej

 2. the manager

  13 januari, 2019 at 12:36

  Beror helt resultaten framöver. Med resultaten hittills är givetvis chansen något större än när han började.

 3. JJ

  13 januari, 2019 at 12:39

  Hellre OGS

 4. Mogge

  13 januari, 2019 at 12:39

  Mr Chelsea vs Liverpool?

 5. T

  13 januari, 2019 at 13:13

  OGS, Giggs och Carrick ihop👍🏼👌🏼

  • Jansson

   13 januari, 2019 at 22:46

   På vilka meriter? Giggs och Carrick har egentligen inte visat ett dyft för att få fortsätta. OGS har snarare kommit till lite av ett dukat bord och samtidig mött tre bottenlag plus ett Spurs lite ur form.

   • Scholes

    14 januari, 2019 at 12:55

    Dukat bord och ett spurs ur form??? HAH

 6. Run

  13 januari, 2019 at 13:18

  Det ända bra om det blivit Southgate så hade han satsat på engelska spelare och inte massa film stjärnor från Brasilien, Spanien, Italien osv. Då hade United varit ett starkare lag som förr, dessa ”stjärnorna” från dem länderna kan tramsa runt i la liga och serie a där dem hör hemma och slänga sig, filma och böla som 3 åringar. Förstår inte vad dem har i England och göra, drar ner hela ligan med sitt trams.

  • Böje

   13 januari, 2019 at 14:26

   Förutom att de spelarna du sågar totalt är de bästa spelarna i ligan. Heja!

   • T

    13 januari, 2019 at 18:32

    Kane bäst och hetast i Tottenham.
    Sterling hetast i City och en av de bästa.
    Rashfoord hetast i United.
    Henderson väldigt viktig pjäs i Liverpool.
    Bara några av alla
    Och vad är alla dem jo Engelsmän!

    • Bassme

     13 januari, 2019 at 21:00

     Henderson är ju riktigt dålig och startar endast matcher pga kaptensbindeln. En sämre version av matic i dålig form.

     • T

      13 januari, 2019 at 21:09

      Därför han gjort typ över 300 matcher för Liverpool. Varenda match jag sett startar han.

    • Solskjaer

     13 januari, 2019 at 21:25

     Aguero, Fernandinho och D.Silva bäst i City.
     Firmino, Alisson och Salah bäst i Liverpool.
     Pogba och De Gea bäst i United.
     Hazard, Jorginho och Kanté bäst i Chelsea.

     ”Hetast” är inget jag lägger särskilt stor vikt vid. Och Rashford* är verkligen inte ”hetast” i United, om man nu ska prata i den termen. Pogba, DDG och VNL är minst lika ”heta.”

     • T

      13 januari, 2019 at 21:33

      Sterling 9 mål 7 assist bättre stats än aguero.
      Tycker rashfoord är bättre än pogba just nu.
      Chelsea hade jag inte äns med om du läst lite noggrant.
      Skrev inte att henderson är bäst i Liverpool utan att han är en viktigt länk på mittfältet.

     • Solskjaer

      13 januari, 2019 at 22:14

      Bara det faktum att du nämner Henderson istället för Milner när du diskuterar Liverpools engelsmän är ju lite märkligt. Milner är ungefär 4x bättre och 6x viktigare för Liverpool än vad Henderson någonsin har varit och någonsin kommer bli.

      Agüero har öst in mål för City i typ åtta år, att Sterling har haft en bra höst intresserar mig inte. Med tanke på alla chanser han bränner, inte minst förra säsongen, så är hans stats knappt bra heller.

      Pogba och DDG är våra två i särklass bästa och viktigaste spelare, för mig är det iaf helt solklart. Rashford* når förhoppningsvis dit någon dag.

    • Jansson

     13 januari, 2019 at 22:48

     T Men de är inte de största stjärnorna (exklusive Kane då). I Liverpool är det Salah och Mane. I City är det KDB. I Tottenham är det Eriksen. Du verkar dessutom cherrypicka här. Du nämner de största stjärnorna bland Engelsmännen men vad finns under? Du vet.. spelare som United har en chans att värva?

    • Jansson

     13 januari, 2019 at 22:50

     Att du dessutom påstår att Rashford skulle vara bättre än Pogba är ju skrattretande. Rashford har haft en bra match mot Tottenham men var ganska slätstrykten både mot Bournemouth och Cardiff.

  • Ante

   13 januari, 2019 at 14:28

   Kämpa

  • Danne10

   13 januari, 2019 at 14:30

   Tyvärr så har Ashley Young vart en av dom värsta filmstjärnor som United haft dom senaste åren. Så din teori är inte helt hundra. Han och Herrera va dom värsta ett tag. Visserligen bättre nu men har ju fortfarande en stämpel

  • Solskjaer

   13 januari, 2019 at 15:13

   Run vill tillbaka till 1970 när alla spelare var engelsmän, 1,90 långa och inte kunde göra tio dutt. Härligt, då kommer vi garanterat kunna utmana Liverpool och City ordentligt. Ska vi ha 5st Vinnie Jones och 6st Fellaini eller?

   • Run

    13 januari, 2019 at 15:29

    Fellaini är från Belgien.

    • Solskjaer

     13 januari, 2019 at 15:37

     Jag vet det, tänkte mer på principen. Hade du något mer motargument?

     • Run

      13 januari, 2019 at 15:39

      Låter som ett vinnande koncept

   • Jansson

    13 januari, 2019 at 22:50

    Låter som fotboll som snittar 0,3 mål per match.

 7. Molo

  13 januari, 2019 at 19:32

  Hoppas dem ger OGS en ärlig chans och låter han utvecklas i rollen.

  • Jansson

   13 januari, 2019 at 22:52

   United sitter inte i en sits där de kan chansa. OGS må vara en bra temp men sett över vem de ska ta över permanent så är OGS inte lämpad. Dels pga. att han inte har dragningskraften som många andra namn som nämnts den senaste tiden och dels pga. att han inte har den rutin som krävs. Visst han har fått United att spela bra IDAG men om ett år? två? Man kan inte välja managers baserad enbart på nostalgi för då får man samma resultat som under Mourinho i slutändan.

   • G. Best

    14 januari, 2019 at 11:56

    Man väljer manager beroende på hur laget spelar under den tränaren. Inte hur namnkunnig man är. Dör så är man där som du påstår åt fel håll. Som man var med Van gaal och Mourinho. Namnkunniga men fel fotboll.

    Ole spelar ju den typen av fotboll som United är vana att spela och som rönt framgångar.

    Sir Alex hade inte mycket erfarenhet innan United heller så det argumentet är tomt.

    Ole bör givetvis få chansen nästa säsong. Med en hel sommar av träning, utveckling av spelare och taktik plus någon värvning så kan det bli riktigt bra.

    Bore tjänstefel av styrelsen att inte låta Ole fortsätta. Inga alternativ finns just nu som känns bättre. Southgate? Nej. Poch? Nej. Ingen av dom två har vunnit ett skvatt heller så om man ska ha det argumentet är Ole fortfarande det bättre alternativet.

    Man ser på spelarna och hela klubben vilken glädje det är igen sedan Ole kom in som tränare. Vi spelar fotboll igen och oavsett hur det går är tänket helt rätt.

    • Molo

     14 januari, 2019 at 17:55

     Håller med dig! OGS ger så mycket mer än bara United fotboll, han ger klubben en kultur. Som avskalats dramatiskt efter att SAF lämna och sportliga ledningen byttes mot det vi har idag. Då den sportsliga ledningen är så okompetent krävs det att tränare andas United och att vi inte skalar av United kulturen mot en ny kommersiell anda.

   • Molo

    14 januari, 2019 at 17:48

    Tycker det är väldigt oklokt att säga att han inte är lämpad efter att han varit tränare i 1 månad. Finns få tränare som har rutin av att träna storklubbar, jag tycker vi har gjort det under de senaste åren.

    Vi pratar inte om nostalgi, utan vi pratar snarare om att ge honom en chans. Att gör han det bra dessa 6 månader bör han få chansen.

    Mourinho valdes inte av nostalgi, utan exakt det du säger för sitt namn och sin rutin.

    Många prata om Poch, nu har han haft spurs ett bra tag? har han rutin? har ju inte vunnit en ända titel. Har southgate rutin? har han tränat någon storklubb?

    United är i en sits där man måste göra ett vägval, antingen ser man kortsiktigt som man gjort eller så väljer man långsiktighet. Vi behöver en tydlig röd tråd inom klubben, antingen hos den sportsliga ledningen eller genom tränarval. Få tränarval kan ge United det ole ger, en förenande kraft och en spelfilosofi som de flesta united fans kan ställa sig bakom. United känns som United igen

 8. Kjellb

  13 januari, 2019 at 20:10

  Nej tack ! OGS ska sättas permanent.

 9. Buhu

  14 januari, 2019 at 00:24

  Det är för tidigt att säga att OGS ska fortsätta, förstå mig rätt, jag älskar verkligen tanken och idén att ha en intern tränare som vet vilken anda som sitter i väggarna och har själv vart en spelare..
  OGS har fått en dröm start, verkligen. Men vi får se vad som händer och hur det ser ut om 1-2 månader!

  Men skulle inte OGS få ta över så är Southgate en dröm, han spelar rolig fotboll och gillar talanger. Jag har hellre Southgate än zidane, conte eller vem de nu än kan tänkas, pochetino eller hur han stavas är också på delad första plats med Southgate, men vi ska spela United way och inget annat..

  Defensiv / kontringsfotboll är inte United!!

 10. Geno

  14 januari, 2019 at 08:18

  Når vi en topp fyra placering så är det inget snack om saken. Ge OGS 1års kontrakt. Ni kan snacka om rutin och erfarenhet men det är så Jävla överskattat ibland, vi lever i nuet. OGS har själv lirat fotboll i PL under the ”Golden days” och bara det kan vara en fear factor för andra. Sen förstår ju han och Mike hur vi ska spela och hittills har det funkat väldigt bra så jag tycker att han ska få 1år och går det bra igen så förlänger vi hela tiden med 1-2 år inga fler långtidskontrakt på tränarfronten då pressen kan vara bra + att vi vill visa att det ska hända grejer nu, inte om 3 eller 4 år..

  Sen.. Vet ni när Southgate senast tränade ett klubblag? 😀

 11. as

  14 januari, 2019 at 21:24

  Jag håller med Run. Det är för mycket fjoll-boll och för lite Roy Keane

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter