Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Lingard: Vi ska underhålla mot Spurs

Jesse Lingard säger att man reser till Wembley med stark tro på sig själva och att det är underhållande fotboll som gäller..

United har hittat tillbaka till den underhållande fotbollen sedan Solskjaer tog över. Äntligen. Norrmannen har inför matchen mot Spurs sagt att man kommer resa dit med ett offensivt tänk och Jesse Lingard är även han inställd på att underhålla publiken och att ta de tre poängen.

”Det kommer bli tufft, men med den form vi haft så tror vi på oss själva till 100%. Så vi reser dit med den fulla intentionen att vinna och få de tre poängen. Vi är inne i en väldigt bra period just nu så att fortsätta så mot Tottenham och få segern vore perfekt. Det kommer bli spännande. Som Man United så är vi ju där för att underhålla och det är vad vi kommer att försöka göra. Det är alltid spännande matcher mot Tottenham. De har alltid varit underhållande så förhoppningsvis så kan vi leverera en show och ett bra framträdande” säger Lingard.

Tottenham får ses som favorit, men det är ett formstark United reser till Wembley. Ett nytt United som ännu inte ställts mot starkt motstånd och som i morgon har chansen att verkligen understryka sin nya styrka. Coolbet ger oddsen 3,69 för Unitedseger.

 

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter