Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: Vi kommer anfalla mot Spurs

Ole Gunnar Solskjaer ger besked om en optimistisk inställning inför matchen mot Tottenham…

Solskjaer har fått bästa tänkbara start i Manchester United och vunnit sina fem första matcher, men motstånden har varit av det lättare slaget. På söndag väntar det första riktigt tuffa testet då man ställs mot Tottenham på Wembley och Solskjaer säger att man inte kommer resa dit med ett defensivt krysstänk trots kvalitén på motståndet.

”Man anpassar sig alltid efter sin motståndare och vi möter en av de bästa lagen i ligan. Vi måste vara medvetna om deras styrkor, men vi måste anfalla mot lag för det är även vår styrka. Gå framåt och anfalla som lag. Vi kommer inte få lika många chanser att anfalla nu som vi haft tidigare, så när vi har bollen så måste vi vara redo och spela bra för Wembley har en rätt så stor plan.”

 

Källa: MEN

13 Kommentarer

 1. BZ

  11 januari, 2019 at 15:05

  Lukaku
  Martial Pogba Rashford
  Matic Herrera
  Shaw Smalling Lindelöf Young
  DeGea

  • T

   11 januari, 2019 at 15:36

   Är nästan 100 på att Jones kommer starta. Tror inte han spelar Smalling som varit skadad precis och Jones varit så bra dem senaste matcherna.

   • oskar

    12 januari, 2019 at 10:33

    ”Jones har varit så bra”, i min mening har han varit usel och ridit på Lindelöfs axlar.

    • Albo

     12 januari, 2019 at 11:18

     Håller helt med Oskar. Alldeles för omodern och kantig för min smak. Han underlättar inte för Victor direkt, om man säger så.

    • T

     12 januari, 2019 at 13:18

     Haha mmm tyck du så.. sorjligt

  • Hughes 10

   11 januari, 2019 at 17:21

   Håller med, i mina ögon en ganska given uppställning 👍

   • Martin

    11 januari, 2019 at 21:13

    Nja, Rashford på topp och Lingard på en kant skulle jag säga, samt Jones istället för Smalling i försvaret, det är en för mig given uppställning. Ungefär den grunden Ole utgått från mer eller mindre varenda match sen han tog över. Sen har det skett rotation, men detta har känts som grunden.

    • BZ

     11 januari, 2019 at 23:59

     Lukaku Alexis Smalling fanns inte tillgängliga när Ole tog över.

     • Martin

      12 januari, 2019 at 00:57

      Bz: Vet jag väl, men oavsett det så tror jag inte han frångår laget som bringat sån succé hittills. Rashford erbjuder en fart och fläkt där på topp som inte alls Lukaku gör. Rashford tillsammans med Pogba och Lindelöf är de spelare som växt klart mest av managerbytet. Rashford tog verkligen sin chans i Lukakus frånvaro. Däremot skulle jag inte bli ett dugg förvånad om Lukaku blir inbytt i andra halvlek och avgör matchen.

 2. Alex L

  12 januari, 2019 at 14:30

  Jag hoppas på:

  Rashford

  Martial. Pogba. Sanchez

  Herrera. Fred

  Shaw. Smalling. Lindelöf. Dalot

  De gea

  Jag vet att dalot är oerfaren, men han speed som kommer att behövas mot spurs. Samma gäller fred som är en snabbare spelare än matic(som har gjort det bra men för slö i min mening.) vissa skriver Jones, men han är för klantig. Och Smalling är bra i luften vilket vi kommer att behöva på fasta situationer, både hemåt och framåt. Sen kan lukaku få komma in i andra när vi förhoppningsvis leder och behöver tyngd där framme. Även lindgard som kan behövas vid kontringar i det scenariet. Jag tror att vi vinner med 3-1. GGMU

  • T

   12 januari, 2019 at 19:11

   Fred? Han har ju varit sååå bra dem matcher han fått chansen…. Matic har varit väldigt bra sen Gunnar kom så varför skulle han inte starta? Sanchez? Han har varit så förbannat dålig sen han kom till United inte gjort en människa glad, sälj fanskapet medans man kan få lite för honom fortfarande. Lindgard på höger! Smalling? Jones går förre honom alla dagar i veckan!

   • Alex L

    13 januari, 2019 at 09:49

    Ja matic har varit bra men mot vilket motstånd? Nu kommer vi möta ett lag med fart. Sanchez har varit dålig sen han kom ja, men man har sett glimtar av något bra dom 2 senaste matcherna. Oxh har inte hela laget varit under all kritik under hela säsongen, innan ogs förstås? Mou hade kanske en taktik som ibte passade sanchez? Vad vet jag, har ingen aning vad som händer i omklädningsrummet, vad som sägs, vilk direktiv man får? Det enda jag kan gå på är skillnaden i spel och glädje mellan mou och ogs. Därav kanske ge sanchez chansen igen, kolla pogba hur dominant han varit sedan bytet(visst sämre motstånd men vi har mött sämre motstånd med mou också och pogba har ej dominerat så då). Så vad är det som säger att inte sanchez också blir dominant? Kanske inte ska slänga bort honom innan man testar med en ny tränare. Finns många exempel på många spelare som inte kommer till sin rätt med en tränare men blommar ut och dominerar med en annan. Så som Salah, de bruyne, robben, Henry osv osv. Jag tror på fred och vill att han ska få fler chanser innan man ger upp om honom, vill inte att han ska bli en ”de bruyne” som säljs vidare och hux flux så dominerar han mittfältet.

 3. Mogge

  12 januari, 2019 at 16:37

  Jag tror att Lukaku startar. Sedan är Smalling bra bredvid Lidelöf. Möjligen är det för tidigt att starta honom. Bailly är väl avstängd fortfarande?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter