Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer om Pogbas chanser mot Spurs

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Paul Pogbas skada inför matchen mot Spurs…

Pogba är pånyttfödd under Solskjaer och har radat upp flera strålande framträdanden med både mål och assist. I matchen mot Newcastle skadade han sig lätt och stannade kvar i Manchester när resten av laget i helgen reste till Dubai på träningsläget. I går anslöt dock fransmannen och deltog i träningen, och Solskjaer är optimistisk om att han kan delta i helgens stora prövning mot Tottenham.

”Paul fick en smäll och har haft några dagars behandling hemma. Men förhoppningsvis kan vi få honom på fötter under veckan här.”

Inför matchen mot Spurs så har United problem med frånvaro i mittförsvaret. Bailly är avstängd och Smalling är antagligen inte helt spelklar efter sin skada. Solskjaer säger att även Rojo blir borta längre än väntat.

”Marcos har rest tillbaka till Manchester för hans skada kommer ta lite längre än vad vi trott.”

 

Källa: MEN

 

10 Kommentarer

 1. Albo

  9 januari, 2019 at 10:34

  Det ser ut att vara riktigt bra stämning i laget nu, vilket värmer ett gammalt Unitedhjärta. Spurs fick slita ont igår och förhoppningsvis är det en och annan trött skalle som möter oss på söndag. Harry Kane tog sig för vaden, säkert kramp men det är ett tecken på att han är sliten. Jag gillar Harry Kane och vill att han ska lyckas, men mot oss får han gärna sitta på läktaren med en sliten vad😉

  Oavsett, skönt att Pogba är tillbaka med laget och kul läsning om Victor i MEN. Framåt United!!!

  • Olechester

   10 januari, 2019 at 09:43

   Vad var det för artikel om Victor i MEN? Du får gärna länka 🙂

   • Albo

    10 januari, 2019 at 09:53

    Har inte länken, men det var typ sportbladet som delade på Instagram och hänvisade till MEN. Tydligen har någon skrivit att Victor är en av tre spelare som inte kan petas. De andra två var DDG och Shaw tror jag.

 2. Danne10

  9 januari, 2019 at 18:13

  Ja stämningen verkar bättre. Framförallt bland anfallarna verkar den största förändringen vara. Skönt med lite mer lugn och ro än när media skrev negativa saker varje dag. Hoppas verkligen att vårt offensiva spel även lönar sig mot tuffare motstånd. Skulle vi vinna våra kommande matcher sär vi möter en massa tufft motstånd så ser genast vårt läge mycket bättre ut.

 3. Puppym

  9 januari, 2019 at 19:41

  Hoppas Pogba skadar sig så att han aldrig mer får bära vår fina tröja. Killen måste bort. Skiter fullständigt i hur mycket poäng han gör.

  • Böje

   9 januari, 2019 at 21:54

   Härligt, önska gärna skada på vår i särklass bästa spelare. Varför inte tacka honom för hans insats i att få bort viruset Mourinho istället?

  • G. Best

   10 januari, 2019 at 00:12

   Herregud, nivån på denna sidan är all-time low nu. Oavsett vad man tycker om varandras åsikter, men posta som en annan person såhär och skriva nåt så jävla dumt…

   Snart dags att söka sig till en annan United sida på svenska…

   • Albo

    10 januari, 2019 at 11:02

    Håller helt med dig G. Best! Förr stod det ju nån slags varning under kommentarsfältet om att man riskerar att bli avstängd om man inte skötte sig. Den varningen är borta nu och somliga beter sig som svin, utan minsta konsekvens. Jag har, säkert du också, blivit grovt påhoppad utan anledning och redaktionen gör ingenting åt det. Svagt och ryggradslöst, nån jädrans ordning måste det få vara.

 4. Charlie

  9 januari, 2019 at 19:58

  Det är en sak att inte gilla en spelare men att önska att någon skadar sig är fullständigt korkat.

 5. Sauron

  10 januari, 2019 at 10:06

  Så länge alla kan vara helt anonyma och inte kan regga sina nick så lär det alltid finnas töntar och troll som beter sig som (de) pajasar (de antagligen är)

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter