Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer om värvningar i januari

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Manchester Uniteds aktivitet i januarifönstret…

United har under hösten och vintern länkats med många spelare, men sedan managerbytet råder det tveksamhet kring om klubben kommer göra några värvningar nu i januarifönstret eller avvakta till sommaren. Solskjaer säger att han är nöjd med truppen han har och förväntar sig inte några nya ankomster.

”Jag förväntar mig inte att någon kommer. Om klubben identifierat några spelare och jag tycker de kan passa in här så ger jag mitt godkännande. Men det är inte bara mitt beslut. Jag är nöjd med truppen jag har” säger Solskjaer.

 

Källa: MEN

 

14 Kommentarer

 1. rudolf

  5 januari, 2019 at 12:38

  Han borde vara nöjd också. Ser absolut ingen som helst anledning till att köpa någon spelare. Världens bästa målvakt, ruskigt bra mittbacks par (Jones, lindelöf), en hel drös bra mittfältare, anfallet världsklass på många. Möjligen en ytterback på höger sidan, då Dalot är under utveckling och Young gör sig bättre på andra kanten i mitt tycke. Valencia ser inte ut att bli så bra igen som han en gång varit.

  • Jansson

   5 januari, 2019 at 14:54

   Jones är långt ifrån ”Ruskigt bra” dock.

   • Rudolf

    5 januari, 2019 at 15:29

    Konstigt då att han får starta match efter match samt blir hyllad av Ole.. får inte ihop det riktigt? Han är en bra och stabil mittback som funkar riktigt bra ihop med Victor, varför köpa en ny som ska passa in med Victor? Där det kan bli flopp av allt som med Bailly.

    • Böje

     5 januari, 2019 at 16:01

     Rudolf: Så Jones, som har jämförts med Duncan Edwards av Sir Bobby samt en gång sågs som en av Englands största talanger, är ingen flopp? Men Bailly är det? DET får jag inte ihop.

     • Rudolf

      5 januari, 2019 at 16:10

      Jo visst Jones har också varit en flopp, tyvärr för alla hans skador. Bailly är också skadad väldigt ofta men föredrar Jones mest efter Victor sen smalling sen Bailly. Så bailly är bra och ha som reserv ihop med smalling och Rojo så någon ny försvarare behövs inte känner jag. Ser man på Liverpool, city och Chelsea så spelar dem för det mesta alltid med samma mittbacks par vilket United alltid gjorde för. Inte det jävla hattande som Mou höll på med. När vidic och Ferdinand var som bäst så var dem tveklöst världens bästa par. Ge säsongen ut o se om Victor ihop med Jones är rätt.

     • Felix

      6 januari, 2019 at 13:08

      ”Ser man på Liverpool, city och Chelsea så spelar dem för det mesta alltid med samma mittbacks par vilket United alltid gjorde för. Inte det jävla hattande som Mou höll på med.”

      Du förespråkar att spela med samma mittbackar hela tiden och förespråkar att satsa på Uniteds absolut mest skadedrabbade spelare som en av dem? Bahahaahhaa! Årets skämt redan i Januari, obetalbart. =D

    • oskar

     6 januari, 2019 at 12:46

     Jones… Nejtack, han och Rojo får gärna säljas. Alldeles för skadebenägen och håller inte måttet. Tycker seriöst ingen av våra mittbackar håller måttet för att kunna vinna CL/PL.

     • Felix

      6 januari, 2019 at 13:17

      Håller med, iallafall inte som startande mittback just nu. Möjligen att Lindelöf kan växa dit om hans utvecklingskurva fortsätter. Smalling duger som backup (Jones och Rojo är inte pålitliga nog – tyvärr kan det även gälla Bailly men han bör ändå få lite mer tid).

    • Richard

     6 januari, 2019 at 23:10

     Vi kan sälja rojo,och ta in en bollskicklig mittback.
     Men vi har ju 4 stmittbackar,som håller en ok nivå.
     Jones är kompleteringspelare idag.
     Det är extremt viktigt att ha bra backlinje,i ett lag som anfaller mycket,eftersom dom lämnas isolerade när vi tappar boll.
     Sälj darmian och ta in en ny ytterback.
     Köp en ny högerforward som är snabb,kan utmana o vänsterfotad,o kan utmana

  • Morre

   10 januari, 2019 at 13:59

   Jones ! Kvittar vem han spelar ihop med , väggspel i huvudhöjd ! Jävla skämt , hej då till jones 🙏

 2. Raz

  5 januari, 2019 at 22:06

  Rudolf. Jämför inte vidic o Ferdinand med lindelöf o Jones, vidic i rullstol är bättre än Jones någonsin kommer att va.

  • Rudolf

   5 januari, 2019 at 22:34

   Nej absolut inte och det har jag inte gjort heller. Därför jag skrev att dem va världens bästa mittbacks par! Kanske lite o ta i..

 3. Mogge

  6 januari, 2019 at 17:03

  Vad ska vi värva och för vem?

  • Tacos

   7 januari, 2019 at 01:53

   Ta in EN mittback åtminstone. Koulibaly bredvid Lindelöf redan i januari hade varit något. Betala vad dom än kräver för Koulibaly hade höjt hela försvaret flera nivåer med en gång. Manolas är också ett alternativ, men jag anser att han är lite lik det vi redan har i klubben idag.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter