Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Shaw: Glädjen är tillbaka

Luke Shaw säger att den positiva känslan är tillbaka i Manchester United sedan Ole Gunnar Solskjaer tog över…

Det var inget muntert gäng under Mourinhos sista månader – många spelare underpresterade grovt och det fanns ingen glädje i truppen. Direkt när Solskjaer kom in så började dock United leverera och spelare som Paul Pogba och Marcus Rashford hittade snabbt formen.

Luke Shaw säger att Solskjaers positiva attityd smittar av sig och sprids runtom Carrington. ”Ole har en helt annan stil. Vi håller på att anpassa oss till det och vi gillar det och det är huvudsaken. Det är ett bra surr runtomkring stället nu när Ole är tillbaka här och det finns många bra saker att se fram emot. Ole är en väldigt positiv och snäll kille och han känner verkligen klubben eftersom han var här i många år och han vet vad klubben behöver. Han är här i sex månader nu och det är stort för honom. Vi kommer alla att backa honom och vi vill det bästa för honom lika mycket som han vill det bästa för oss. Vi måste alla jobba tillsammans och fortsätta göra de rätta sakerna och vinna matcher med leenden på läpparna.”

 

Källa: MEN

11 Kommentarer

 1. Puppym

  2 januari, 2019 at 13:09

  Vadå backa någon? Som om Ole behöver uppbackning haha..Spela för klubben och tröjan du sätter på dig. Vilket pajas uttalande även om han menar väl.

  • Tobbe

   2 januari, 2019 at 14:59

   Lugna ner dig lite.tack😉

 2. Albo

  2 januari, 2019 at 15:26

  Fantastiskt uttalande av Shaw. Så ska det låta i United!

 3. steff

  2 januari, 2019 at 18:05

  Klart att alla behöver uppbackning och ”personalen” med sig för att nå framgång!
  Luke gör ett riktigt bra uttalande som förstärker de positiva vindarna som råder👍

  • Puppym

   2 januari, 2019 at 19:11

   Ne tycker bara att dem svek klubben när klubben behövde dem som mest och började köra fulspel som smutsade ner klubben utåt. Det är märkligt hur alla helt plötsligt börjar prestera efter knappt 2 veckor efter med en ny tränare. Ole har haft effekt och fått en nytändning i laget helt klart men det är Mourinho som har sett till att dem kan vara i såpass bra skick så att dem kan prestera såhär. Pogba smutset borde vara prio 1 till att försäljas fan med den lönen och prestera som han gjorde pga en tränare då förtjänar man inte dra på sig vår vackra tröja enligt mitt tycke. Finns helt klart bättre och större spelare som fått gå för mindre. Keano för han kritiserade hela laget välförtjänt i mutv,Ruud för att han sa något elak till CR, Jaap Stam för något också skit grej och finns många fler sådan historier så har vi Pogba presterar som en jäkla amatör på fotbollsplanen och sprider negativt till hela omklädningsrummet. Smutsig personlighet och hoppas han sticker.

   • Ruben

    2 januari, 2019 at 19:49

    Här har vi en som fortfarande firar nyår… 🤣

   • Peppis

    2 januari, 2019 at 23:35

    Puppym, du har en udda syn både på ledarskap, laguttagning och taktik tycker jag… det här om något borde väl få folk att inse vilken påverkan en tränare faktiskt har på resultatet, både positivt och negativt. Hur gick det för Eden Hazard och gänget, de kom 12a eller nåt sånt? Hyfsade spelare ändå men svårt att prestera i en sådan miljö.

    • Puppym

     3 januari, 2019 at 00:02

     Det får du gärna tycka och visst vet jag väl själv om hur ett bra ledarskap jämfört med dåligt ledarskap kan förändra gruppdynamiken både till det bättre men även till det sämre. Jag tycker bara Pogba tog det alldeles för långt.

     Härligt med 4 raka segrar nu!!!

 4. Stefan Å

  3 januari, 2019 at 08:59

  När inte Woodward fick tummen ur arslet tog Pogba på sig att få bort idioten Mou på bekostnad att bli hatad av Mou anhängarna,starkt jobbat Pogba 😉

  • Böje

   3 januari, 2019 at 12:52

   Jag är otroligt tacksam att han tog den fajten, annars hade vi kanske tvingats dras med Mourinho ändå tills hans kontrakt gick ut och det hade varit katastrof. Älskar Pogba och hans insatser på sistone!

   • Martin B

    3 januari, 2019 at 14:09

    Håller med Böje till fullo!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter