Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: Sir Alex kom och hälsade på

Ole Gunnar Solskjaer säger att mentorn kom och hälsade på under lördagens träning…

Solskjaer har inlett på bästa sätt i Manchester United med tre raka segrar och framförallt en fotboll som gör att det nu är roligt att se laget spela igen. Norrmannen har alltid varit öppen med att Sir Alex är hans stora influens när det kommer till ledarskap och han säger att legendaren och mentorn kom och hälsade på på Carrington i lördags.

”Jag har ju pratat med honom under den senaste veckan, men jag hade honom som manager i 15 år, så han har ju influerat mig mer under de 15 åren än under förra veckan. Jag håller honom informerad. Han kom och hälsade på oss i lördags och jag tror han tyckte det var kul att vara på träningsanläggningen.”

”Vi har haft några bra samtal och han var uppmuntrande. Han känner personalen här – den är Manchester United rakt igenom. Han vet att vi kommer göra allt vi kan fram till sista sekunden vi är här. Vi kommer göra allt vi kan för att Manchester United ska göra så bra ifrån sig som möjligt.”

United har sedan Solskjaers ankomst vunnit mot Cardiff med 5-1, mot Huddersfield med 3-1 och mot Bournemouth med 4-1. Siffror som verkligen visar på att man nu äntligen kliver framåt med full styrka. Solskjaer är dock medveten om att det kommer att komma mycket svårare test framöver och en målsättning inför morgondagens match mot Newcastle blir att försöka hålla tätt bakåt.

”Jag vill att Manchester United ser ut så här när jag är här. Självklart kommer vi få tuffare prov än dessa. Newcastle blir något annat eftersom det är på bortaplan. Jag gillade aldrig att spela där uppe – även om vi vann med 6-2 (2003) en gång. Det kommer bli en tuff match och vi måste se till att hålla nollan. Det har vi inte gjort hittills och jag vet att det finns mängder av saker att jobba på. Men det är så här vi vill anfalla.”

”Man får kanske inte alltid de poäng och resultat man tycker att man förtjänar men det handlar om framträdanden och att spela på rätt sätt. Så länge man spelar på rätt sätt och dominerar matcher så kommer man mer ofta än sällan få poängen i slutändan. Men man kan inte kontrollera om bollen studsar stolpe in eller stolpe ut och den typen av saker.”

 

Källa: Manutd.com

2 Kommentarer

  1. Vidic

    1 januari, 2019 at 13:34

    Helt rätt mentalitet.

  2. Roy

    1 januari, 2019 at 19:48

    Sir Alex är en kung. Fan va roligt att se honom efter sjukdomen.Näsan är nästan rödare idag,så han är nog helt frisk nu😂😂

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter