Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Matchrapporter

Manchester United vs Huddersfield

Solskjaer inkasserade sin andra raka trepoängare genom att avfärda Huddersfield hemma…

United XI: De Gea (c) – Dalot, Lindelöf, Jones, Shaw – Fred, Matic, Pogba – Mata, Rashford, Lingard

United bänk: Romero, Bailly, Young, Herrera, A.Pereira, Fellaini, Gomes

Huddersfield XI: Lössl – Zanka, Schindler (c), Kongolo – Hadergjonaj, Kachunga, Billing, Durm – Pritchard – Mbenza, Depoitre

Huddersfield bänk: Hamer, Hogg, Bacuna, Löwe, Quaner, Mounie, Stankovic

Domare: Jon Moss

Inför: United gjorde tre ändringar sen senast, då Dalot, Fred och Mata klev in för Young, Herrera och Martial, där den sistnämnde inte var med i truppen pga sjukdom. Alla de som saknades senast – Smalling, Valencia, Sanchez, McTominay, Lukaku – saknades även idag. Även Huddersfield gjorde tre ändringar, där Kachunga, Depoitre och Durm ersatte Bacuna, Löwe och Mounie – man saknade fortsatt Smith, Mooy, Williams och Sabiri skadade.

Första: United tog hand om avsparken. Matchinledningen på Old Trafford var ganska jämn, och det första farliga läget kom efter tio spelade minuter då en nickskarv fann Kongolo mitt i straffområdet där han drog iväg ett skott en bit över. Två minuter senare kom ett läge i andra änden av planen efter att Fred spelat ut bollen till Mata som skickade in den i straffområdet där Rashford precis missade att skicka bollen mot mål. Lingard skickade i 15e minuten iväg ett skott på mål som Lössl tryggt kunde skopa upp. I 23e minuten åkte Kachunga på matchens första gula kort för en cynisk fällning mot Rashford vid ett kontringsläge. United hade ett visst övertag rent spelmässigt, men chanserna var lätträknade då Huddersfield försvarade sig bra också. I 28e minuten så fixade Pogba en frispark i bra läge, men han sköt den själv via muren till hörna. Hörnan resulterade dock i mål då en Huddersfieldspelare skarvade in den framför mål i en duell med Lindelöf, varefter Matic helt sopren kunde sätta foten till och sätta 1-0 i öppet mål. Fred fick i 30e minuten matchens andra gula då han gick in lite väl vilt mot en boll och kapade Depoitre efter att ha fått undan bollen. Dalot fick i 40e minuten ett jätteläge efter att Rashford tagit sig förbi en motståndare ute till vänster och skickat in ett inlägg som Dalot försökte vinkla in, men hans avslut gick tätt utanför stolpen. På tilläggstiden i första så fick Billing ett läge efter att ha smugit in bakom Fred, men istället för att passa Depoitre som hade haft öppet mål så sköt han i burgaveln. Strax därpå blåste domare Moss av för pausvila.

Andra: När Huddersfield sparkade igång andra halvlek hade varken Solskjaer eller Wagner gjort några byten. I 53e minuten gjorde Solskjaer matchens första byten då Young och Herrera kom in för Dalot och Fred. Fyra minuter senare kom Wagners första då Löwe ersatte Kachunga. I 61a minuten fick De Gea göra en jätteräddning efter att Pritchard slagit en hörnvariant och Depoitre skarvat mot mål. Spanjoren sträckte sig och räddade med ena handen till en ny hörna dock. Mbenza fick kliva av för Quaner i 63e minuten. United utökade i 64e minuten då Mata tråcklade sig förbi ute till höger i straffområdet och spelade bollen snett bakåt Herrera skickade den vidare till Pogba som placerade in 2-0 mellan Lössl och närmaste stolpen. I 73e minuten plockades Depoitre av för Mounie. Pogba satte sitt andra mål för dagen i 78e minuten efter att ha fått tillbaka bollen av Lingard och dragit till ett skruvat skott från strax utanför straffområdet som gick in till 3-0 intill stolpen. I 80e minuten så var Solskjaer snäll och gav speltid åt Angel Gomes då denne kom in för Mata. Uniteds målnolla sprack i 88e då en frispark nickades ner framför mål och Zanka poppade fram och tryckte in 3-1 bakom en chanslös De Gea. När domare Moss blåste av matchen stod United hur som helst som klara vinnare.

Betygsskala: 7: Cantonaklass, 6: Världsklass, 5: Mycket bra, 4: Bra, 3: Godkänd, 2: Inte godkänd, 1: Falcao-klass, ∞: Dags att gå i pension.

De Gea: 4 – Kanonräddning på Depoitres hörnskarv, i övrigt solid. Något bättre distribution än senaste matcherna också.

Dalot: 3 – Bättre framåt än kollegan på andra kanten, då hans inlägg håller rätt bra klass. Såg dock återigen stundtals suspekt ut defensivt, och det är något som helt klart behöver jobbas på – till skillnad från Shaw kan han inte lita till snabbhet för att klara upp en positionsmiss.

Lindelöf: 3 – Bra med bollen, hade vissa problem med Depoitres fysik, men skötte det helt okej. Såg lite passiv ut på baklängesmålet.

Jones: 3 – Solid insats i mittförsvaret, även om man hade vissa problem med Depoitre.

Shaw: 3 – Såg okej ut på sin kant, men man kanske hade velat att se lite mer produktivitet framåt. Gör dock ett jobb både bakåt och framåt.

Fred: 2 – Såg intressant ut i passningsspelet stundtals, men hans disciplin är chockerade. Han visade noll defensiv medvetenhet och var väldigt borta i positionsspelet. Visar potential men han är ungefär lika oslipad som en kolbit. Kanske behöver mer tid, men behöver förbättra vissa bitar en hel del.

Matic: 4 – Fullt godkänd insats av Matic som förflyttar boll någorlunda snabbt och tycks skydda backlinjen okej, men hans positionsspel gör det lite oklart vilken roll han egentligen har och både Pogba och Fred vann mer boll och bröt mer än honom. Ganska svårbedömd just nu, och det ska bli intressant att se hur han klarar det mot Bournemouth och Spurs, som lär anfalla mer/bättre. Får ett extra plus i kanten för att han höll sig framme och petade in ett mål.

Pogba: 5 – Dominerade mittfältet, vann boll och skapade chanser, och satte själv två av Uniteds tre mål. Ser ut att fungera mycket bättre i den offensivare ‘filosofi’ som Solskjaer kör, och kommer bli intressant att se om han kan bygga vidare på det framöver.

Mata: 3 – Sisådär i första, men höjde sig i andra. Ser ut att fungera rätt hyfsat i Uniteds nya offensiva mentalitet iallafall. Förarbetet till Pogbas första mål var fint.

Rashford: 3 – Solid insats på topp även om han inte glänste lika mycket som senast.

Lingard: 2 – Startade till vänster och hade oerhört svårt att komma in i matchen. Faktum är att jag var tvungen att dubbelkolla att han faktiskt startade, för han lämnade inget intryck alls utöver tvåmeterssidledspassningen som blev en assist på Pogbas andra mål.

Herrera: 2 – Okej spelmässigt, men tappade Depoitre för dennes chans och tappade Zanka för baklängesmålet. Går inte att släppa spelare som Herrera gjorde på fasta.

Young: 3 – Gjorde ett okej inhopp.

Gomes: n/a – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Solskjaer: 4 – Gjorde ett par ändringar, och även om de kanske inte slog exakt så väl ut som man kunnat hoppas så gjorde han tidiga byten för att åtgärda problemen.

Laginsatsen: 4 – De flesta spelarna tycks ha höjt sig och det är kul att se hur man fortsätter anfalla även efter att ha gjort ett par. Spelarna tycks verkligen försöka sig på kombinationer också.

Summering: United tog en planenlig vinst hemma mot Huddersfield, om än kanske inte fullt så komfortabelt som mot Cardiff. Man visade dock upp samma ambition i anfallandet, men hade lite problem mot Huddersfield som stod upp bättre, trots avsaknaden av den offensiva nyckeln Mooy. Man släppte dock till mer än mot Cardiff också, då Dalot såg något suspekt ut defensivt och Fred fullständigt saknade disciplin. Det var ändå på defensiva fasta man tillät mest, vilket straffade sig. I överlag hade man dock bra kontroll över matchen och slutresultatet speglade matchbilden tämligen väl. Framförallt så var det Pogba som stod ut med en väldigt dominant insats på mittfältet, vilket han krönte med två mål. Negativt var väl att Martial saknades väldigt mycket – Lingard var verkligen inte bra ute till vänster.

United tog i varje fall och byggde vidare på vinsten mot Cardiff genom att plocka tre stabila poäng här – härnäst så väntar Bournemouth hemma den 30e December, ett Bournemouth som idag blev demolerade med 5-0 borta mot Spurs.

49 Kommentarer

 1. Tobbe

  26 december, 2018 at 20:18

  Helt fel betyg ännu en gång, men palla bry sig om denna sidan längre! Men Jones o lindelöf ska ha 4 poäng var, Matic ska också ha 5 poäng han o Pogba var helt klart bäst idag och gör man en sån räddning som De Gea så ska man bara ha 5 poäng.

  • G. Best

   26 december, 2018 at 20:23

   Man måste ju se till hela matchen, inte bara ögonblick när dom glimrar till när man ger betyg.

   • Jansson

    26 december, 2018 at 20:31

    Du menar som när detta forum tenderar att ge högre betyg så fort spelare gjort mål? 🙂

    • Felix

     27 december, 2018 at 07:18

     Du har missat att jag väldigt ofta faktiskt har underkänt spelare som Rashford, Lukaku och Lingard även när de gjort mål om de faktiskt varit kassa spelmässigt? Inget vidare argument du har där iallafall.

   • Tobbe

    26 december, 2018 at 20:45

    Jones o lindelöf va 100% stabila rakt igenom matchen likaså De Gea och Matic så vet inte vilken match du menar?

  • Sauron

   26 december, 2018 at 20:37

   Det finns mängder av sidor som ska ge betyg efter matcher, det är bara att bläddra vidare tills man hittar en som tycker likadant som en själv om det är viktigt.

   • Tobbe

    26 december, 2018 at 20:48

    Sauron menar bara att man inte ska sitta och leka expert framför en dator och sätta betyg på en sida som flera 1000 säkert följer dagligen om man inte har bättre koll än så här. Och jag vet om att där finns fler sidor, den norske supporter sidan t.ex är mycket bättre, kunnigare folk där så att säga.

    • Croc

     26 december, 2018 at 22:38

     Haha ja men lös dom sidorna då!

  • Martin B

   27 december, 2018 at 00:16

   ”men palla bry sig om denna sidan längre” det händer i stort sätt aldrig att jag låter mig bli irriterad av vad folk skriver online men detta gjorde mig faktiskt förbannad. Fruktansvärt respektlöst mot de som lägger ner en massa tid och arbete för att sidan ska finnas här. Ingen tvingar dig att besöka sida och om du inte gillar den så skit i det. På andra sida av tusentals skärmar ute i landet så sitter där folk som uppskattar sida så nog fyller den ett gott syfte.

  • Geno

   27 december, 2018 at 01:53

   Håller med.. Matic bröt mer boll än pogba o fred tillsammans

   • Felix

    27 december, 2018 at 07:22

    Nej, det gjorde han inte. Matic hade inte en enda interception på hela matchen – Pogba hade tre.

    • Geno

     28 december, 2018 at 01:59

     Menar du allvar?
     Tror inte vi kolla på samma match Felix..

  • Glory man utd

   27 december, 2018 at 02:58

   Håller med. Helt fel betyg.

  • Felix

   27 december, 2018 at 07:32

   Så De Gea ska ha 5 för en enda räddning… ska han ha 6 om han gör två då eller? En målvakt behöver sättas på prov mer än en gång för att aspirera på de högsta betygen.

   Matic var inte lika bra som Pogba, och jag har fortfarande svårt att se vad exakt hans roll är, då han inte är bollvinnaren och inte är en av de kreativa spelarna. Han gör det bra som en länk i laget, men han står inte ut direkt.

   Lindelöf och Jones? Huddersfield ställde till med lite för mycket för att de ska komma upp i högre betyg än en solid 3a, i mitt tycke.

   Det är väl värt att minnas att en 3a är godkänt och snittbetyget för en stabil match.

  • Richard

   27 december, 2018 at 09:51

   Fotboll ses på ungefär lika olika sätt,som det finns människor.
   Du kommer aldrig själv att kunna sätta betyg,utan att någon tycker olika.
   Nu vann vi igen👌

  • Mofasaswe

   27 december, 2018 at 19:29

   Hahaha att öppna kommentaren på de sättet säger mer om dig än betygen av spelarna… ibland får man lyfta blicken och få ett helhetsperspektiv…
   Detta är en person som gör sin summering av matchen och sätter SINA betyg.. som nämnds innan, det finns andra sidor som sätter andra betyg, men liksom här är det en person som gör sin summering och sätter SINA betyg. (Finns alltid folk som kommer tycka annorlunda)

   Ingen är tvingad att följa sidan, att läsa artiklarna, osv..
   Helt onödig kommentar !

   FELIX fortsätt att göra DIN summering av matcherna och sätt DINA, betyg på spelarna!
   Jag och jag tror jag pratar för många här! Älskar dina summeringar efter matcherna! Keep it up!

   God jul och gott nytt på er alla!!
   GGMU

   • Geno

    28 december, 2018 at 02:08

    Tycker att du borde få ett pris Felix, du gör ett kanonjobb! Men vi diskuterar bara lite här och jag tycker att denna matchen så bröt Matic ganska många bollar t.om högt uppe på motståndarens planhalva vilket vi inte är vana o se. Därför blev jag förvånad över att du inte på märke till det.

    Sen ska man kunna kritisera ett betyg så länge man inte är respektlös.. utöver det så är jag imponerad över din glöd och humor.
    Fortsätt på samma spår!
    Gott nytt år 😉

    • Felix

     29 december, 2018 at 07:24

     Jag tror att du blandar ihop olika statistiska begrepp här också: ”tackles”, ”recoveries”, ”interceptions”… det är olika grejer. En interception är att bryta en passning t.ex., en tackle är att vinna bollen från en motståndare. Matic gör en del tackles, men han gör inga interceptions alls (Matic hade 2 och 0 i de kategorierna, Pogba hade 2 och 3, exempelvis, Fred 2 och 1). Att Matic pressar mer och högre än han brukat kan jag hålla med om iallafall, men han är den minst effektiva bollvinnaren av våra mittfältare som det ser ut nu.

     Som jag ser det så är hans roll något oklar, för han tar inte det stora defensiva ansvaret, och han är ingen kreativ offensiv spelare… Känns som att framförallt matchen mot Spurs kommer att visa tydligare vad Matic ska göra och hur han gör det.

 2. Denondedengodedenfule

  26 december, 2018 at 20:29

  Vi spelar mycket trevligare nu. Kul.
  Tyvärr var båda våra ytterbackar usla. Jones kändes däremot riktigt stabil idag.
  Hoppas annars att Ole fortsätter låta Gomes (och Chong) få tid att visa upp sig. Helst med detta spelschema vi har. Riktigt roligt.

 3. G. Best

  26 december, 2018 at 20:29

  Väl genomförd match sett till helheten. För att endast vara andra matchen med en helt ny typ av taktik så rullar det på bra. Skönt med sådana här matcher mot sämre motstånd i början får att spela in sig i den spelstilen.

  Huddersfield parkerade bussen rejält men United skapade trots det chanser och var rörliga. Helt annorlunda än vad vi hade fått se om Mourinho fortfarande varit tränare.

  Avsaknaden av snabba och tekniska yttrar är stor dock. Martial och Alexis behövs i denna spelstilen. Förhoppningsvis spelar Martial till vänster och Alexis till höger senare när båda är tillbaka.

  Ser man längre fram känns det tufft att hitta plats för spelare som Mata och Fellaini t ex. Med den typ av snabba fotboll som sakta anammas är dom två bromsklossar i den snabbheten.

  Mycket positiva saker dock. Jones/Lindelöf ser bra ut. Pogba har äntligen en fri roll som är det han ska ha. De Gea är muren själv som vanligt.

  Laget försöker gå framåt trots ledning och man spelar bollen längs marken med kombinationer, kreativitet och positionsbyten för att skapa ytor.

  Ska bli otroligt kul att följa United dom närmasta månaderna. Tror att Ole/Phelan/Kieran/Carrick kan göra detta riktigt bra.

  • Bassme

   27 december, 2018 at 12:24

   Tror nog mata kan göra sig riktigt bra i den här typen av taktik. När hela laget står högt och pressar tillsammans blir det inte lika tydligt att han saknar speed som när vi pressade med endast 3 spelare under mou.

   Men jag ser verkligen fram emot Sanchez på plan och helst till höger. Kan bli en riktigt stark bit i vårt lag om allt klaffar!

   Visst lingard hade svårt på vänster kanten, men vilket spelsinne den grabben har!

 4. sledge

  26 december, 2018 at 21:07

  Haha Tobbe bittrast i stan.. kanske borde hänga mer på den norska sidan för både din och vår skull.

 5. Aria

  26 december, 2018 at 21:13

  Så fruktansvärt roligt att se M. Pärlan vid sidan av planen igen. Säker på att han är mer involverad än många tror. GGMU.

 6. Albo

  26 december, 2018 at 21:35

  Stabil insats utan problem. Huddersfield är ett gäng krigare som jag har respekt för men idag var det inget snack. Pogba visar att det finns så enormt mycket kvar att hämta av honom, som viruset misslyckades med. VNL utstrålar självförtroende och Mata ser ganska skarp ut. GGMU!!!!!!

 7. lopa

  26 december, 2018 at 22:05

  WOW vilken fotboll United spelar just nu. Och jag är väl medveten om motståndet, men jag är helt övertygad om att spelet ej hade varit desamma med Mourinho som tränare och vi hade säkerligen inte plockat sex pinnar heller för den delen. Det är ganska enkelt att se att det är en stor förändring i Uniteds spel. Kolla våra ytterbackar vart de befinner sig kontra Mourinhos tid. Kolla mittbackarna som är långt över halvplan. Kolla våra yttermittfältare som inte behöver springa hem för att hjälpa defensiven varje gång motståndarna har bollen..

  Varför inte mala ner sitt motstånd och framförallt när det vankas ”enklare” matcher? Perfekt inställning.. En annan typ av fotboll mot storlag, mer taktiskt förstås, men så länge man ställs mot botten/mittenlag, då är det bara köra på stenhårt i offensiven från första minuten.

 8. Böje

  26 december, 2018 at 22:17

  Titta på vårt andra mål asså… mer väggpass och kombinationer på en minut än under hela Mourinhos sejour. Man blir rörd fan, så mycket känslor när ens lag äntligen börjar spela riktig fotboll igen. GGMU!

 9. Martin

  26 december, 2018 at 23:11

  Kul match, rejält med bollinnehav för att vara United 🙂 Matic känns lite som pånyttfödd och Pogba visar vilken klass han besitter. Hoppas han fortsätter visa detta. Hans problem har alltid i mitt tycke varit att han är så ojämn, blandar osynlighet och briljans. Som sagt, hoppas han fortsätter som han spelat nu i 2 senaste matcherna 🙂

  Idag tycker jag samtidigt man börjar se en startelva till PSG utkristallisera sig mer. Herrera, Matic och Pogba känns som mittformationen vi bör spela i framförallt de större matcherna. Man såg att Lingard ska hålla till i mitten eller till höger, idag var ett steg bakåt mot förra matchen. Vi saknade Martial till vänster! Men sen tycker jag ytterbacksfrågan är ett frågetecken. Tycker inte Dalot håller än så länge mot bättre motstånd, han svajar för mycket defensivt. Till PSG hoppas jag faktiskt på att Valencia är tillbaka och i matchform. Som jag ser det är det de bästa defensiva alternativet på högerbacken.

 10. Thomas

  26 december, 2018 at 23:40

  Lindelöf missar ej på uniteds baklänges mål , de gör Herrea . Lingaard och Fred sätt på plan .

 11. Thomas

  26 december, 2018 at 23:40

  sämst

 12. William

  27 december, 2018 at 00:21

  Nyfiken. Vem var lagkapten i matchen? Försökte leta efter bindeln men såg den inte på nån. Nån som vet ?

  • Sauron

   27 december, 2018 at 00:30

   De Gea

  • Felix

   27 december, 2018 at 07:13

   Som Sauron sa, det var De Gea. Jag sätter alltid ett (c) bredvid kaptenen i laguppställningen. 🙂

 13. Alex

  27 december, 2018 at 08:51

  Som vanligt ger Felix felaktiga betyg, bojkott på denna sida nu. Måste kunna vara med professionella.

 14. Mogge

  27 december, 2018 at 09:41

  Såg matchen i natt. Tycker inte vi ska sälja Pogba.

 15. Richard

  27 december, 2018 at 09:52

  Mourinho borde fått mer respekt än han fick,men största felet var att han försökte tvinga fram den
  .När Ibra försvann,så försvann den starkaste länk(som vad villig o dö för Mourinho
  Och med ibra ,som är en stark individ,(försvann)så splittrades truppen,och mourinhos vapendragare.
  Som sagt om Mourinho ….det är en tjurig jävel….
  Klart som fan det smittar av sig.
  Och sen har vi filosofin,som personifierar att inte göra misstag ,kontrollera,inte missa målchanser och inte skjuta sig själv i foten .
  Bara detta med hörnor så ser vi nu,100%iga löpningar AV SAMTLIGA……
  jag har inte sett det,nån gång under José …..
  Inte ens under hans bästs perioder i mufc

 16. Jeffzor

  27 december, 2018 at 11:25

  Skitbra skrivet Felix! Fortsätt med det du gör och strunta i trollen i kommentarsfältet!

  • Martin B

   27 december, 2018 at 12:42

   Jag håller med Jeffzor, fan vad jag uppskattar denna sidan!! Älskar era grundliga matchrapporter och allt annat ni tar er tid att arbeta fram. Ibland håller jag inte med om betyg osv. till hundra procent men det är så det är och att man tycker olika ibland är inget att bli tjurig över. Keep up the good work, jag är säker på att den överlägsna majoriteten uppskattar det!

 17. Mogge

  27 december, 2018 at 11:36

  Jag tror att Mourinho ville sätta försvarsspelet till perfektion. När han inte fick sina nyförvärv, eller ännu nyare nyförvärv. Då grottade han ner sig i det. Något litet misstag av Bailly t.ex och han var av planen efter arton minuter. Jag tycker att Uniteds väg alltid ska vara, anfall är bästa försvar. Jag har inget emot Mourinho personligen men han passade inte in i vårat DNA.

 18. Spaddeward

  27 december, 2018 at 14:02

  Goddag alla! Ville bara titta in och önska samtliga en god fortsättning, samt hylla OGS för det han har åstadkommit hittills. Såhär bra har vi inte spelat sen 3-0 mot Villa 2013 då RvP säkrade titeln med ett hattrick.

  PS. Tack Felix för att du har börjat rapportera om damlaget. Ryktet sprids på forumen. Glad att min önskan slog igenom.

  GGMU

  • Böje

   27 december, 2018 at 14:47

   God fortsättning Spadde!

  • Ruben

   27 december, 2018 at 14:51

   Cmon Spadde. Du är o har varit aktiv på sidan hela tiden, herregud.

   • Spaddeward

    27 december, 2018 at 15:29

    Förstår din tanke Ruben, men faktum är att jag inte har det. Gick in och läste när Mou fick foten och tänkte att jag skulle skicka en hälsning. Ska dock inte bli långvarig, utan tänkte bara säga hej till dig och mina andra cyberpolare här 😁

    • Ruben

     27 december, 2018 at 15:33

     Okej, vilket som. God fortsättning till dig oxå och gott nytt år 🤟

    • Affe

     27 december, 2018 at 21:52

     Härligt att höra från dig Spadde! Vem vet,kanske en
     dag syns vi på Bishops blaize!? God fortsättning från
     mig!

     • Spaddeward

      28 december, 2018 at 00:11

      Kul med positiv respons!

      Fricken och Affe, tack för era hälsningar! Er har jag pratat med i åratal och det har varit ett nöje. Stor respekt oss gentlemän emellan, trevligt. Kul att ni kommer ihåg mig 😉

      Albo, bra att du verkar ha släppt våra diskussioner om Moyes och hans stab! Jag är inte heller långsint, det är historia och nu ser vi framåt!

      Och Böje, du är med i MUSS va? Har för mig att jag har sett dig nånstans. Bra att ni håller ställningarna här!

      Ha det fint alla!

      GGMU!

  • Fricken89

   27 december, 2018 at 16:14

   God fortsättning och Gott nytt år Spadde! 🍾🎇💥

   • Albo

    27 december, 2018 at 17:28

    Gott nytt Spadde! Kul att höra från dig!👍🏽

    • Ruben

     27 december, 2018 at 19:42

     Albo…

     • Albo

      27 december, 2018 at 20:44

      Vad? Tror du jag är Spadde? Ja precis, det var därför han och jag var oeniga och käbblade om Moyes för fem år sedan. Kom igen

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Matchrapporter