Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Keane: Spelarna är för dåliga

Roy Keane anser att flertalet av spelarna i dagens United är för dåliga för att representera klubben…

Uniteds bedrövliga säsong fortsätter och i går blev kontrasten extra stark då man ställdes mot ärkerivalen Liverpool och föll med 3-1 i en match där Liverpool var det klart bättre laget matchen igenom. Roy Keane – som debuterade i Sky Sports-studion – anser att flera av spelarna i dagens United helt enkelt inte håller måttet.

 ”Jag tycker verkligen många av spelarna som spelar för Man United i dag inte är tillräckligt bra för Man United. Det anser jag verkligen. De är bra spelare, men inte för Man United.”

”Man tittar tillbaka på de senaste säsongerna i ligan och de är så långt bakom lag som Liverpool, Man City, Tottenham och Chelsea just nu. Vi pratar om kreativitet, men jag tycker deras största problem är i det defensiva. Man måste bygga någon sorts grund för att gå framåt och vi pratar om att göra mål – men man måste försöka hålla några nollor. De är helt vilsna. Om Liverpool haft en bättre dag hade de kunnat göra fyra, fem mål under den sista kvarten.”

Mourinho sa i sin post match-intervju att man fortfarande är hoppfulla om att ta fjärdeplatsen och Keane anser att det är tragiskt ambitionsnivån nu sjunkit så lågt.

”Det läskiga när man lyssnar på managern är ambitionen – att han säger att de tror att de kan sluta 4:a. Men det är där de befinner sig. I dag såg vi verkligheten med våra egna ögon – jag tror det Man United vi såg i dag är så bra de kan bli. Om man kom från månen i dag och inte visste någonting om Man United så hade man antagligen trott att de var ett medelmåttigt mittenlag i ligan. Så skulle man tänka. Men vi tittar ju på emblemet, på historien, vi tittar på prislapparna osv. Men en del av dessa spelare är bara inte bra nog för Man United, så det är inte ens lönt att vara kritisk.”

”De måste göra mer investeringar. De måste ta sig till sommaren, försöka sluta 4:a, försöka göra okej ifrån sig i cuperna. Men Man United på 80-talet var ett okej cuplag och de förtjänar bättre än så. Jag tror att spelarna ger allt de har. Det var en tuff intervju för Mourinho där. Han är en erfaren manager och han kommer ju att försvara sina spelare.”

”Jag tror det finns ett par problem med spelare som inte är i toppform och en av dem är ju såklart Pogba – som i dag satt på bänken och inte byttes in. Man tänker att hans dagar måste vara räknade nu. Men jag tror inte de gör någonting med Pogba i januari, men i sommar säljs han. Det är ingen stor grej. Han har lämnat United förut. Jag tror att spelarna som spelade i dag gav sitt bästa. Jag tycker bara att de har brister i det defensiva. Jag vet att folk säger att de redan spenderat pengar på försvarare, men de har inte varit tillräckligt bra – ut och köp flera. Ni är Man United – en enrom klubb” säger Keane.

 

Källa: Sky Sports

 

4 Kommentarer

 1. ruud

  17 december, 2018 at 12:21

  Typ hela united nästan , jämför 2009 united med detta ,skakar ni inte på huvudet då?.
  Man har inte lyckats som bayern gör ,barca varje gång etc ersätta spelare med kvalite..
  United känns väldigt rörigt.

 2. Imedochmotgång

  17 december, 2018 at 12:35

  Hade faktist varit en bra grej för klubben att sälja Pogba. Han är i sina stunder helt makalös, men säg någon gång han faktist varit den spelare United trodde de värvande. Borta mot City förra säsongen möjligtvis.

  Dags att tänka om, stora namn gör inte att laget blir bättre. Dags att gå mot att bli ett starkt kollektiv. Börja om från grunden. Verkligen bygga laget efter den spelidén man vill ha, och inte bara slänga ihop stora namn och tro det ska bli ett bra lag. Ta in ungdomsspelare, behåll Rashford, Lindelöf, De Gea, Shaw, Martial, Lingard, Herrera, resten kan mer eller mindre bytas ut. Hela klubben behöver en renovering. Därefter köpa in spelare som passar till den rådande spelidén, spelaren i fråga behöver inte vara ett stort namn, det kan vara en lovande spelare som blir ett stort namn i United senare. För att styrka mina argument. På 3 tränare, hur har prestigevärvningarna lyckats de senaste åren? Mata och delvis Zlatan är väl de som ändå gjort avtryck och fungerat. Då är Mata inte ens given i startelvan idag.

  Di Maria, Falcao, Alexis, Pogba, Rooney blev en skugga av sitt jag dagen SAF lämnade.

  Det är tydligt att Uniteds problem ligger i att laget helt saknar struktur och en ide om hur man vill spela. Titta på Tottenham. Inte världsklass på varje position med ack så duktiga kollektivt.

 3. Felix

  17 december, 2018 at 17:03

  Klart United har spelare som inte håller att vara de bärande spelarna. Men när i princip hela truppen underpresterar grovt jämfört med vad de gjort tidigare eller någon annanstans, då är det inte spelarna i första hand man bör kika på.

  Sen har vi inte precis värvat stabilt sen SAF/Gill försvann.

  • GGMU7

   18 december, 2018 at 08:17

   Med vad dom gjort tidigare? Vem/vilka har presterat så mycket bättre än vad dom gör nu? Kan inte fatta hur trångsynta vissa är! Vissa spelare håller helt enkelt inte måttet, vissa är okej, punkt! Vi har inget mer

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter