Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

"Han symboliserar allt som är fel"

Paul Ince är inte nådig i sin kritik mot Jesse Lingard och menar på att han är ett utmärkt exempel på allt som är fel i Manchester United…

United fortsätter se ut som ett mediokert mittenlag och efter svaga insatser likt den i går mot Liverpool så hopar sig kritiken kring klubben, spelarna och Mourinho. Många av de gamla United-profilerna är i dag aktiva inom olika expertroller hos de engelska TV-kanalerna och hos spelbolagen en av dem är Paul Ince och han brukar inte hålla tillbaka på kritiken. Den här gången är det Jesse Lingard som får sig en ordentlig omgång av den f.d Unitedmittfältaren.

”En av de främsta bovarna i det här är Jesse Lingard”  säger Ince till Paddy Power. ”Han är helt enkelt inte bra nog att bära en Manchester United-tröja. Allt vi ser på sociala medier är hans nya klädmärke, hans dansande och resor till Las Vegas och Miami. I verkligheten har han gjort två mål på hela säsongen. En spelare på hans position har bara lyckats göra två mål, men han har fortfarande sitt egna målfirande?”

”Det finns mängder av saker man kan göra utanför fotbollen. Såsom att utbilda sig till coach eller lära sig ett språk. Man behöver inte göra sitt eget klädmärke som om man vore en av de största stjärnorna i världen. Han behöver minnas vem han är. Han har kommit långt sedan han inte lyckades ta sig in i Derby. Och dessutom – vem vill ens ha hans kläder på sig? Jag hatar att säga det, men på min tid hade han inte kommit undan med det. När dessa spelare kommer till Manchester United och vill bli framgångsrika så borde de ta en titt på hur de riktiga spelarna uppträder. Om man leder ligan, har tre Premier League-medaljer, en Champions League-medalj etc, då kan man göra saker som att starta sitt eget klädmärke. Men han är inte en sådan spelare.”

”Han är ett utmärkt exempel på allt som är fel i Manchester United. Romelu Lukaku ser ut att helst vilja vara någon annanstans. Anthony Martial kom in och tappade direkt bollen. Dessa små detaljer får mig att undra hur mycket de bryr sig. Det finns inga ledarkaraktärer kvar i klubben.”

 

Källa: MEN

25 Kommentarer

 1. lopa

  17 december, 2018 at 17:05

  Fyfan vad bra sagt. Ogillar Lingard och hans stil så helvetes mycket. Räcker att man har honom på snaap för att se vilken skitunge och ikke United-spelare han är.

 2. Azze

  17 december, 2018 at 17:25

  Vi har en massa spelare som knappt bryr sig längre. Sen så tyckte jag att 80% av truppen är så jävla överskattade. Har sagt det i över 1 år nu, truppen håller inte hög nivå.
  Förstår inte hur vi hamna tvåa förra säsongen, eller jo, en massa skit flyt och en supermålvakt.
  Men alla visste att det inte skulle kunna hålla i längden. Alla visste att vi behövde nya tunga värvningar och någon form av spelide. Vi har inget av de två och därför är jag föga förvånad över hur dålig säsong vi har, och därför gör det knappt ont.

 3. Loveunited

  17 december, 2018 at 17:41

  Helt rätt allt han säger, jag såg Lingrads snap dem senaste dagarna i sin jävla bil och dansar som att inte ens här en viktig match framför sig. United har tappat så mycket sedan 2013.
  Och det kommer ta flera år tills man når citys nivå.
  Tyvärr så är det bara och acceptera det…

 4. ML

  17 december, 2018 at 18:02

  Det har vi sagt sen tidigare, det är ingen nyhet. Uniteds ryggrad måste renoveras och resten av laget kan kombineras med egna talanger. Men just nu är för många valpar i laget som platsar knappt i topp fyra lagen. Nu kommer många säga men han är en trupp spelare hit o dit bla bla. Nej United behöver tuffa spelare som går ut o ge gärnet. Just nu är nästan bara fashionista i laget.

  • ML

   17 december, 2018 at 18:06

   Glömde att lägga till: För mig kommer att vara ett mysterium att laget kom tvåa. Finns ingen jävel som hade gjort bättre än Mourinho med dessa fashionister.

   • Solskjaer

    17 december, 2018 at 18:32

    Ja, vi hade fruktansvärd tur att de andra lagen var så dåliga förra säsongen. Wenger körde Arsenal i botten, Conte var korsfäst i Chelsea och Liverpool hade cirkus a la Karius/Matip/Lovren. Annars hade det sett precis lika illa ut som nu.

    #MOUOUT #JoséOut #MrChelsea

    • ML

     17 december, 2018 at 21:10

     City satsade otroliga summor först bara på försvarare utan att gå in på offensiva spelare. Han köpte in (får bestämma själv) först Bravo, han dög inte och så satsade han på en ny målvakt igen (Ederson). Därefter byte han hela backlinjen för de gamla (2015-2016) dög inte. Vi pratar om i en tidsintervall som sträcker sig över 1.5 år. Vill inte gå in på offensiva spelare för de kostade minst dubbelt så mycket som försvararna. Liverpool köpte värdens dyraste mittback och målvakt, dessutom några andra spelare där bland annat bara Keita och Fabinho kostade över en miljard (trots att de inte används så mycket). Du förstår väl vad innebär med att ha ett par riktiga bra spelare? Hela laget kan förändras på ett positivt sätt. Nu till Mourinho. Om du tar bort priset på divan och Lukaku så har Mourinho inte värvad extremt dyra spelare. Jag vet att han köpte både Bailly och Lindelöf plus någon till men det är inte alltid man får de rätta spelare första gången, det måste man förstå. Man måste värva tills man hittar rätt spelare i rätt position. Det gjorde väl bland annat Guardiola och det gör han fortfarande. Mourinho har lite panikvärvad för jag tror att det är många parter i klubben som är inblandad (kan vara någon spelare som har värvats utan hans samtycke) och har inte varit direkt rätt prickad. Men jag tycker ändå att man måste fortsätta värva fast klokt tills man hittar de rätta spelarna. Man ska inte ta ett exempel som Tottenham för det är en annan klubb med mindre resurser och mindre ambitioner. Dessutom att inte sälja några viktiga spelare är som att värva en ny duktig spelare. Det är precis lika viktigt. Lägg ner ni som tycker det är bara att plocka ungdomar från akademin. Det är bullshit, de finns inte där och väntar på att bli utplockad. Man måste ha först en stabil ryggrad för det har inte United och sen satsa på ungdomar. Återigen för mig det som Mourinho gjorde förra året kommer att vara ett mysterium. Ett fantastiskt arbete med dessa fashionister. Har alltid sagt sen flera år tillbaka (innan Mourinho och LVG kom) att den här truppen är så dålig och kommer att ta flera år tills man bygger på nytt igen. SAF ska inte gå undan heller för han har inte lämnat något material precis att jobba med. Det var mycket tufft för Moyes och kommer att vara lika tufft för Mourinhos efterträdare om styrelsen inte fixar det här med att värva rätt. Mourinho IN alla dagar i veckan. En fantastisk vinnarskalle som får spelare att älska sin klubb.

     • Solskjaer

      17 december, 2018 at 21:26

      Plus någon till? Kom igen polarn, det där vet du att det inte stämmer. Lägg på Fred en halv miljard, Mkhi och Matic, därtill Sanchez som värvades gratis men vars lön är helt absurd. Plus att man inte kan bortse från Pogba och Lukaku, de var tänkta att bära oss framåt under de närmsta sju åren men båda har misslyckats totalt. Precis som Fred, Mkhi och Sanchez har gjort. Matic var okej förra säsongen men nu är han också katastrof.

     • GGMU7

      17 december, 2018 at 21:32

      Mycket bra ML! Bra sammanfattat och jag gillar verkligen hur du tänker!

     • ML

      17 december, 2018 at 21:56

      Tack GGMU7, folk här inne hoppar på oss när vi för olika resonemang kring Mourinho och laget. Vi är inte dumma och vi ser att det är något som inte stämmer men att skylla på Mourinho att allt är hans fel håller tyvärr inte. Jag köper aldrig deras resonemang. Så sa de säkert under Moyes och LVG också och säkert fortsätta under Mourinhos efterträdare. Nej, felet ligger inte på Mourinho utan hur klubben är skött sedan flera år tillbaka. Ge Mourinho fria händer och låt han jobba som han vill så får du hem alla pokaler som går att få. En större vinnarskalle får man leta efter

     • Ruben

      17 december, 2018 at 23:16

      Solskjaer / Bra svar, håller med!

     • Solskjaer

      18 december, 2018 at 09:03

      Tack Ruben! 👌

     • Fricken89

      18 december, 2018 at 10:44

      Håller helt med dig ML! 👍🏻👍🏻

     • Diablo

      18 december, 2018 at 12:34

      Klart Mou inte ska bära hundhuvudet helt själv men att friskriva Mou för Uniteds resultat och endast skylla på styrelse/klubb blir väl magstarkt för min del. Ge Mou allt han pekar då blir han en vinnare är ju väldigt naivt och verklighetsfrämmande. Ni är några Mou-fanatiker här på sidan och jag tycker om att man stöttar sin tränare men någonstans får man rannsaka sig själv och se vad som är bäst för klubben. I detta fall är det inte en enda expert som uttalat sig om att sparkandet av Mou var felaktigt av United utan helt nödvändigt. Hela klubben behöver trycka på reset som Neville sa och här måste klubben ta sitt ansvar.

 5. Johan A

  17 december, 2018 at 18:18

  Händer samma sak om du hämtar en lärare som kritiserar sina elever för mycket och som bara fokuserar på att de inte får läsa fel. De blir osäkra, tröttnar på skolan och tappar fokus. Vi är ett topplag till materialet men Mou har förstört dem. Mou out!

  • Ante

   17 december, 2018 at 20:12

   Svag metafor ändå 😂

 6. Danne10

  17 december, 2018 at 18:34

  Skulle säga det är nya tider nu. Sen skulle jag säga stt det finns potential i truppen men saknar en spelmotor på mittfältet som verkligen kan styra och ställa i spelet. Sen har vi en hel del spelare som springer oerhört mycket bara för att ”jaga” boll för vi spelar så defensivt. När vi väl får bollen så är det ingen kvalite passning som våra offensiva spelare får så domfår slite mycket i onödan.

  Hade vi haft en Paul Scholes tex som bara kan vända sig om och-element en direkt passning i djupled eller liknande så hade vi fått ut mer av våra hyfsat snabba offensiva spelare istället för att dom ska stå felvända 90%. Sen är våra försvarare alldeles för dåliga så alla offensiva spelare blir tvungna stt hjälpa till förmycket i defensiven. Sen har vi en stor stark anfallare som har noll boll kontroll. Jämför med tex Zlatan 37 år gammal och panga in nästan 20 bollar.
  Det är skillnaden.

 7. as

  17 december, 2018 at 18:34

  United är bara ett gäng fjollor…
  Det fungerade när Beckham/Ronaldo var de enda fjollorna, då de ändå höll hög klass.
  Men, nu skall alla medelmåttor efter dem fjolla sig, så som Jesse Lindgard, Martial, Pogba, Rojo och allt vad de heter….
  Ta in Roy Keane, Eric Cantona, Rooney (innan han fick barn och blev slapp) för att lära dagens United vad det är som krävs (börja med att ta ifrån alla speglar och nagellack från dagens spelare. Nu är det dags att få lite skit under naglarna…)

  • GGMU4ever

   17 december, 2018 at 21:30

   Fast Ronaldo är kanske den atleten i världen som tränar hårdast. Han får göra vad han vill utanför plan för det har han förtjänat. Som han själv sa ”Jag kanske inte är den mest talangfulla, men ingen jobbar hårdare än mig” och det stämmer till 100%. Vi har inte ens haft en riktig ledare i laget sedan Rio/Vidic stack, bara det liksom.

 8. Albo

  17 december, 2018 at 19:12

  Nya tider, nya generationer. Ingen idé att kämpa emot, bättre att försöka göra det bästa av det. De gamla brunkarna från stenåldern existerar inte längre, tack och lov. Det är bara en kvar i vår klubb som tillhör den generationen och det är han som ansvarar för laget.

 9. Hassehare

  17 december, 2018 at 20:19

  Tycker vi ska ha in Eddie Howe .
  Har byggt Bournemouth från grunden.
  Vi behöver bygga om klubben.
  Han är ung.
  Han vågar spela en passningsorienterad anfallsfotboll.
  Han verkar få ut det bästa av sina spelare/ utvecklar dem.
  Satsar på unga ej färdiga spelare.
  Tänk vad han kunde gjort med uniteds resurser.

  • Albo

   17 december, 2018 at 21:19

   Helt klart ett spännande namn. Vi borde starta om ordentligt, både på tränarbänken och i styrelserummet. Är sjukt trött på Woodward och de andra, vi måste ta in riktigt fotbollsfolk. Skulle gärna se att Howe får chansen men då måste han ha vettigt folk runt sig.

   Darren Fletcher är en kille jag gillar, en av mina favoriter från SAF-tiden och absolut ett namn man kanske kan överväga som assisterande ihop med Carrick. Carrick och Fletcher har garanterat stor respekt bland de yngre, vilket självklart är bra. Fletcher verkar dessutom vara en positiv och drivande kille, till skillnad från Scholes/Neville/Keane och delvis Ferdinand som har utvecklats till mindre surgubbar.

  • LOK

   17 december, 2018 at 21:25

   Hassehare, jag har alltid gillat Howe. Jag hoppas också på honom, de kanske inte alltid får med sig vinster, men de spelar en otroligt underhållande fotboll med tanke på materialet + att han är ung. Tänker också precis som du på våra egna spännande spelare från akademin, de kommer aldrig få chansen av Mou. Kolla bara på Tuanzebe, han ska ju spela i förstalaget istället för clowner som Smalling och Praktsopan Jones. Nej in med Eddie Howe, eller Marco Silva(Som vi kanske skulle tagit istället för Everton)

 10. the manager

  18 december, 2018 at 11:01

  Huvudskakningarna av potentaterna på läkarna betydde nåt. He´s gone!!!!

 11. Sportsöndag

  20 december, 2018 at 10:41

  Ser att många förespråkar Howe för jobbet. Jag tror ni bör vara försiktiga med ta in en manager från en mindre klubb som gjort det bra med små resurser, se hur det gick för Moyes exempelvis. Howe har gjort ett fantatiskt jobb med Bournemouth och jag gillar hans sätt att se på fotboll, men jag tvivlar en smula på att han kommer kunna hantera förväntningarna och trycket som följer med jobbet, viss skillnad på United och Bournemouth om man säger så. Undrar om inte Tuchel från PSG skulle vara något, går inte de långt i CL lär han nog bli ifrågasatt.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Buhu Dortmund om Sanchos framtidLingard är endast i United pga egen produkt. Han förtjänar inte sin lön eller plats i laget. En bra arbetande…Maj 27, 01:11
 • Kommentar från: Buhu Rojo: Jag vill stanna i UnitedHoppa in med donbarna? Det är det enda killen kan göra! Livsfarlig att ha på planen och alltid risk att…Maj 27, 01:08
 • Kommentar från: Fricken89 De Ligt om framtidenOkej. Jag svarade Farzad på en tidigare artikel och som jag inte har en aning om varför den måste godkännas?Maj 27, 01:01
 • Kommentar från: Jensan De Ligt om framtidenMin copycat verkar ha lättare ser jagMaj 27, 00:59
 • Kommentar från: Ruben De Ligt om framtidenNope.Maj 27, 00:58

FLER Nyheter