Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Tävling inför Liverpool

Vi kör vidare på tävlingskonceptet tillsammans Coolbet. Kolla in vad som ligger i vinstpotten här…

Inför söndagens match mot Liverpool kör vi återigen en tävling i samarbete med Coolbet. Likt tidigare har ni chansen att vinna pengarna från Unitedsveriges tipskupong. Vi har tippat kryss mellan Liverpool och United, seger till Arsenal borta mot Southampton och seger till Chelsea borta mot Brighton. Det ger ett odds på 13,46 ggr och vi har satsat 50 sek. Det ger en potentiell vinst på 673 sek som ni alltså har chansen att vinna!

För att ha chansen att vinna summan så öppnar du konto på Coolbet, gör en insättning och placerar ett valfritt spel för minst 50 sek innan matchstart mellan Brigthon och Chelsea (söndag 14.30), som är den match som spelas först på vår kupong. Fortsätt via den HÄR länken.

Den spelare som vinner är den spelare som prickat in sin kupong till högst odds och vinstsumman från vår kupong delas ut förutsatt att den går in och att någon deltagare prickat in sin kupong.

Det går givetvis bra att delta även om du redan är befintlig kund hos Coolbet. Du deltar då genom att placera minst 50 sek på valfritt spel. Gå in via länken ovan.

Så här ser vår kupong ut. 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter