Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Tävling inför Valencia – vinn 1814 sek

Vi kör en ny tävling i samarbete med Coolbet, inför kvällens omgång i Champions League…

Inför förra helgens match mot Fulham körde vi en tävling för att kicka igång ett nytt samarbete med Coolbet. Vi skapade en spelkupong bestående av tre matcher och ni kunde vinna vinstsumman, förutsatt att den gick in. Det gjorde den inte, men det var nära. Vi prickade in seger för United mot Fulham, seger för West Ham mot Crystal Palace. Vi hade som sista match kryss mellan Chelsea och City, men där vann som bekant Chelsea och kupongen sprack.

Nu kör vi en ny tävling inför kvällens Champions League-omgång. Samma upplägg som senast. Så här ser kupongen ut – Seger för United mot Valencia, kryss mellan Shakhtar och Lyon och seger till Ajax hemma mot Bayern. Detta ger givetvis ett högt odds (36,29 ggr pengarna). Vi sätter 50 sek på detta och den potentiella vinstsumman blir alltså 1814 sek.

För att ha chansen att vinna summan så öppnar du konto på Coolbet, gör en insättning och placerar ett valfritt spel för minst 50 sek. Fortsatt via den HÄR länken. Den spelare som vinner är den spelare som prickat in sin kupong till högst odds.

Det går givetvis bra att delta även om du redan är befintlig kund hos Coolbet. Du deltar då genom att placera minst 50 sek på valfritt spel. Gå in via länken ovan.

Lycka till!

 

2 Kommentarer

 1. SAF

  12 december, 2018 at 09:58

  fan inte helt omöjlig rad:)

  Ja spela val mot united 2a, real mot cska 1a, benfica mot aek aten kryss.

 2. Carlserung

  12 december, 2018 at 17:04

  Utan att ha sett några laguppställningar

  Valencia – United X

  Shakthar – Lyon 2

  Ajax – Bayern 2

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter