Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Vi borde vunnit

Jose Mourinho ger sin syn på gårdagkvällens match mot Arsenal…

United stod i går för en otippat stark insats mot formstarka Arsenal. Det bjöds på en slarvig men underhållande match på Old Trafford och lagen fick dela på poängen efter slutresultat 2-2. Efter matchen pratade Mourinho med media.

”Resultatet är inte det vi ville ha, men vad kan jag säga? Fantastisk anda, fantastiskt commitment, väldigt bra intensitet, väldigt bra dynamik, de gav absolut allt med glädje, spelare var helt slut i slutet av matchen och många spelare hade svåra omständigheter. Många spelare hade svårigheter. Det var några bra framträdanden, men en del spelare hade svårigheter. Diogo Dalots första start. Marcos Rojos första minuter. Matteo Darmians tredje start. Eric Bailly hade inte spelat på några månader. Chris Smalling – en modig kille som spelade med de svårigheter han hade. Så det var väldigt svårt, men grabbarna gav sin själ och allt de hade ute på planen.”

Spelarbetyg och matchrapport från United v Arsenal – HÄR

”Det är ett positivt tecken (att spelarna offrade sig själva) men det finns saker jag inte kan få från dem och jag kan inte säga mer än så. Men de visade en stor själ och alla gav allt. Det är en sak som är säker och det är en positiv känsla. Jag kan inte säga mycket mer än så. Jag föredrar att säga att jag bara är glad över den själ och modet de visade. Det är jag väldigt nöjd med.”

”Vi borde vunnit matchen. Vi gjorde två stora misstag vid deras mål och vi gjorde andra misstag som tillät kontringar. Vi förlorade enkla passningar och enkel kontroll – saker som vi normalt inte gör på en hög nivå och återigen är vårt framträdande präglat av upp och nedgångar. Det andra målet kom vid ett väldigt dåligt tillfälle för laget, för då hade vi grepp om matchen.”

”Vår försvarslinje dog. De var väldigt väldigt trötta och när vi behövde trycka på uppåt – när vi satte in starka spelare som Lukaku, Fellaini och Pogba – då höll sig vår backlinje tillbaka och kunde inte stänga linjerna. När David De Gea har bollen så måste laget trycka upp, men spelarna var helt slut. Eric Bailly klarade inte ens av att lämna straffområdet. Chris Smalling kände sig lite bättre. Det var svårt för dem. Väldigt väldigt svårt för dem, men de lyckades ge allt och när spelare ger allt så kan jag inte vara kritisk. Då kan jag bara vara stöttande.”

 

Källa: Manutd.com

4 Kommentarer

 1. Charlie

  6 december, 2018 at 10:20

  Vi kan inte ha sett samma match

 2. pink

  6 december, 2018 at 10:43

  hahaha, vi får in två riktiga brunkmål varav det ena är även Offside. Arsenal hade kunnat göra några fler om dom haft bättre skärpa. Vilken match kolla Mourinho på egentligen?

  • the manager

   6 december, 2018 at 15:06

   Jo, Arsenals mål var ju följden av bra spel….

 3. Richard

  6 december, 2018 at 15:53

  Grejen är att vi försöker aldrig gör mål,om vi inte ligger under .
  Leder vi ,så går vi aldrig för ett mål till.
  Mourinhio måSte bort.
  Han tar död på mufc

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter