Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: United har ny Neville

Jose Mourinho säger att Manchester United har en fantastisk högerback de kommande tio åren…

Diogo Dalot gjorde i går sin första start i Premier League då United tog emot Arsenal på Old Trafford. Den 19-årige portugisen spelade hela matchen och Jose Mourinho säger att United nu har en långsiktig lösning för positionen.

”Dalot kom hit efter en operation och när han sedan kom tillbaka i spel så åkte han till landslaget, spelade två matcher på tre dagar och kom tillbaka med ett nytt problem. Men jag tror att Manchester United har en högerback för de kommande tio åren. Grabben är fantastisk. Gary Neville måste nu tänka att Manchester United har en högerback de kommande tio åren. En väldigt bra högerback i tio år framåt.”

Spelarbetyg och matchrapport United v Arsenal – HÄR

 

Källa: MEN

5 Kommentarer

 1. Böje

  6 december, 2018 at 09:41

  Nån som lyssnade på Åslund i studion innan matchen? Jösses vad rätt han har. Utdaterad fotboll OCH utdaterat ledarskap. #MouOut

 2. Peppis

  6 december, 2018 at 10:42

  Håller med, han gjorde ingen perfekt match men han är 19 år och ganska matchotränad och möter vasst motstånd. Ser lovande ut tycker jag och tycker vi ska spela honom så mycket som han klarar av för sin egen utveckling.

  Dalot – [NY LEDARE] – Lindelöf – Shaw

  Där har vi en helt ok backlinje för nästa säsong och förhoppningsvis många år framöver. Smalling och Bailly kvar som backup.

 3. ManU4ever

  6 december, 2018 at 13:43

  Rädd att Lindelöf inte kommer bli den back United behöver ärligt talat. Han måste ta för sig mer tycker jag, bli ännu starkare, känns lite som han tar ut sig fullständigt i varje situation. Inget fel på viljan men nja… Smalling är inte heller en ordinarie back och så aldrig varit för mig men en bra back-up. Bially är alldeles för risktagande i sitt spel ,blir han stabilare kan han bli riktigt bra men nu går det inte en match utan att han gör ngn fadäs. Ser gärna 2 nya mittbackar av klass samt att man faktiskt säljer Rojo, Jones och kanske Bially.

  • Faran

   6 december, 2018 at 16:19

   Skoja du manu4ever eller att sälja bially och söka efter två världsklass mittback det behöver inte united däremot en världsklass spelare tycker jag att vi behöver. Tänk på att vi behöver en högerytter av världs klass man svårt att hitta med rätt pris. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att united borde sälja Phil och darmian och rojo och börja med en högerytter och en riktigt vad mittback

 4. Mogge

  6 december, 2018 at 16:52

  Jag tycker att Lindelöf har höjt sig en nivå den senaste tiden. Jag tror på honom.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter