Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om Pogba och Lukaku

Jose Mourinho pratar om vad Pogba och Lukaku tillförde då de byttes in mot Arsenal…

När Uniteds startelva i går presenterades en timme innan avspark mot Arsenal så framgick det att både Pogba och Lukaku fick inleda på bänken – två tunga och dyra värvningar som borde vara nyckelspelare, men som av en eller annan anledning underpresterat på sistone.

Spelarbetyg och matchrapport United v Arsenal – HÄR

Pogba stod för en bedrövlig insats i förra matchen mot Southampton och ställdes därför utanför startelvan, men Mourinho bytte in honom med kvarten kvar att spela och var nöjd med hans insats.

”Jag tycker att Paul spelade bra. Under de 15 minuter då han var på planen så spelade han bra under en period då våra försvarare inte kunde pressa uppåt” sa Mourinho efter matchen.

En reporter påpekade att United såg bättre och mer positiva ut utan Lukaku och Pogba på planen och Mourinho svarade då:

”Jag förstår inte var ni vill att jag ska säga. Nej. Som jag sa så tycker jag att Paul kom in och gav ett bra bidrag och inte ett dåligt bidrag. Jag satte in fräscha starka spelare med andra kvalitéer i offensiven, men våra försvarare var döda (av trötthet) och det gick inte att byta ut dem. David De Gea hade bollen och väntade i två minuter på att de skulle ta sina positioner eller så sparkade han långt. När han sparkade långt så var det Lukaku och Rashford mot fem Arsenal-spealre. Våra backar var helt döda och det gjorde att det var svårare att behålla ”glädjen” i 95 minuter.”

 

Källa: Mirror

1 Kommentar

  1. Richard

    6 december, 2018 at 15:48

    Einöff is einöff

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter