Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Petit: Helt oacceptabelt

Emmanuel Petit sågar den välbetalde Alexis Sanchez för prestationerna i Manchester United…

Alexis har knappast gjort skäl för sin superlön under sitt första år i United. I och med övergången från Arsenal så blev chilenaren den bäst betalda spelaren i Premier Leagues historia med en lön som rapporteras ligga någonstans mellan £400 – 500 000 i veckan. Den gamle Arsenal-spelaren och VM-medaljören från 1998, Emmanuel Petit anser att Alexis varit så usel så att han funderar på om det är en talanglös tvillingbror som United råkat värva.

”Managern sitter på bänken och ser på så man måste spela med stolthet när man är ute på planen och den spelare som försvunnit i United är Alexis Sanchez. Han ville lämna Arsenal för han jagade den lön som United erbjöd. Nu får han så mycket pengar och vad har han gjort på nio månader? Ingenting. Jag har inte sett honom. Jag tror de signade hans bror. Jag förstår att spelare känner att de förtjänar en viss ekonomisk ersättning när de når en viss nivå, men det vi sett från Sanchez i United har inte varit acceptabelt.”

 

Källa: MEN

 

12 Kommentarer

 1. ManU4ever

  5 december, 2018 at 13:39

  Den mest oförstående värvningen i Uniteds historia, positionen, lönen… helt obegripligt! Det är som att så osämja i truppen och svårigheter inom klubben generellt i den fortsatt försäljning & värvningspolicyn. Kan ju bara vara ett problem och han heter Woodward. Han har lång väg att gå innan han ens kan jämföras med David Gill. Ett skämt.

 2. Fricken89

  5 december, 2018 at 15:17

  Hoppas Martial har en bra dag idag och att han och laget får med sig vinsten på hans födelsedag!

 3. Albo

  5 december, 2018 at 15:35

  Vi MÅSTE vinna idag. Vi har inte råd med fler poängtapp, nu är det banne mig dags att rycka upp sig och ta en seger. Fellaini på topp tack.

 4. Zingo

  5 december, 2018 at 15:35

  Sanchez hade varit ordinarie i City och haft en av hans bästa säsongen någonsin pga av Pep. Helt annan filosofi och behandlar sina spelare som familj. Mourinho är ett virus som sprider sig inom klubben.

  • Solskjaer

   5 december, 2018 at 16:01

   Precis.

  • Affe

   5 december, 2018 at 16:15

   Och där kom det. Klart som fasen att Sanchez usla spel
   är Mourinhos fel. Hur han skulle ha lyckats under Pep
   är ju bara en löjlig hypotes som du/vi inte har den
   blekaste aning om.

   • Solskjaer

    5 december, 2018 at 16:40

    Affe: Den ”löjliga” hypotesen baseras på att alla kreativa spelare blir dåliga samtidigt, under en gemensam nämnare. Medan i andra klubbar går de in och dominerar direkt.

   • Brämhult

    5 december, 2018 at 16:43

    Affe: Är visserligen en hypotes, men förstår mycket väl teorin. Affe, vad tycker du själv om Mourinho? Typ taktik, media, värvningar och sättet han behandlar sina spelare på?

  • GGMU4ever

   5 december, 2018 at 17:33

   Jag gillar inte Mourinho men jag tror verkligen inte det hade spelat någon roll. En spelare av Alexis kaliber hade gjort saker på egen hand, de gjorde han till o med när Arsenal var ett sjunkande skepp som sög. Han drog dit 20 mål osv. Han är bara officiellt slut nu. Han har inget mer o ge. Dags för honom att packa o dra hem till Sydamerika. Sen så är City lite som Barca i sina glansdagar just nu. Vem som helst hade nog spelat bra där för tillfället med tanke på vilken form laget är i och vilka spelare laget har på alla positioner. Släng in Rashford och Martial så lär dom bli giftigaste anfallarna i europa hos City.

  • Enes

   5 december, 2018 at 18:50

   Tack, kunde inte sagt det bättre.

 5. Mogge

  5 december, 2018 at 16:30

  Hoppas verkligen på seger i kväll. Jag tror med att en annan tränare hade fått ut mera av Alexis. Han gör ett ok jobb försvarsmässigt. Men det var väl inte det vi ville ha av honom?

 6. ManU4ever

  5 december, 2018 at 18:57

  Läser kommentaterna, Sanchez passar inte in i Mou’s filosofi tycker inte jag heller. Han skall spela i ett lag med etablerad anfallsfotboll. Sen är det ju så att han inte var speciellt bra sista säsongen i Arsenal heller, rätt medioker faktiskt vilket förbryllar denna värvning ännu mer. Helt obegripligt som sagt.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/8 21.00
Wolves - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Martin Startelvan mot WolvesKan bara instämma! Dock blir jag mer och mer skeptisk till Pogba. Har utan tvekan högst kvalité i laget när…Aug 19, 23:29
 • Kommentar från: ManU4ever Startelvan mot WolvesMkt bra match av United. Bättre mittfält än mot Chelsea, kontrollerar större delen av matchen. Vi borde vunnit, en straff…Aug 19, 23:26
 • Kommentar från: Daniel Johansson Startelvan mot WolvesHar folk sett samma match här inne eller vad är det som händer. Börjar bli så trött på alla som…Aug 19, 23:20
 • Kommentar från: the manager Startelvan mot Wolvestack. vi är helt överens. tycker att det i mycket är en bättre insats än mot chelsea. vi tappade 15…Aug 19, 23:17
 • Kommentar från: Gud Startelvan mot WolvesTycker att United slarvade mycket med passningar, oftast fel håll osv. Träna mer på det då flöter det på bättre…Aug 19, 23:11

FLER Nyheter