Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Det har jag inte sagt

Jose Mourinho dementerar att han skulle sagt att det krävs ett mirakel för Manchester United att nå topp-fyra…

Jose Mourinho citerades i förmiddags i flera tidningar. Enligt översättningen från en intervju med brasiliansk TV så ska han ha sagt att det krävs ett mirakel för att United nu ska nå topp-fyra denna säsong. Under dagens presskonferens inför morgondagens match mot Arsenal så dementerade Mourinho detta.

”Jag gjorde vad? Nej. Jag vet inte vad jag sa eller inte sa men om jag använde det ordet så är det inte alls så jag känner. Vi är åtta eller nio poäng från fjärdeplatsen och jag tror inte det krävs ett mirakel. Vi behöver en bra svit med resultat, inte slösa bort poäng vi inte borde tappa. Förra veckan innan Crystal Palace så sa jag att jag hoppades att vi skulle vara där vid slutet av december. Det målet har förändrats, men låt oss försöka komma så nära som möjligt. Det är långt ifrån ett mirakel. Vi behöver bara slippa den oturen med alla problem vi har, vi behöver att en del spelare presterar bättre än vad de gör och vi behöver prestera bättre som lag, men det är krävs inget mirakel.”

”Jag citerades från en intervju jag gav med brasiliansk TV. Ni kan titta på den och se vad jag sa. En annan sak är att citeras. Jag spelar inte det spelet. Ni såg mig under presskonferensen och intervjuerna efter matchen och ni vet vad jag sa. Det är enkelt. En sak är mina egna ord från TV och presskonferensen och en annan sak är att någon säger att jag sagt något.”

 

Källa: MEN

 

9 Kommentarer

 1. GGMU7

  4 december, 2018 at 13:44

  Ännu ett bevis på att folk på den här sidan har tappat det! Ta reda på fakta innan ni uttrycker er. Ni kan inte kalla våran tränare för idiot så fort en artikel dyker upp. Så jävla lågt av så kallade ”supportrar”.

  • pink

   4 december, 2018 at 13:48

   Sämre av redaktörerna att sprida dynga enligt mig. Men man ska ta allt med en nyp salt såklart och kolla upp källor.

  • ML

   4 december, 2018 at 14:23

   Snart kommer en del lägga sig i hans privata liv också. ”Allt som händer kring honom är hans fel och han är en idiot. Vilka människor!

  • Solskjaer

   4 december, 2018 at 14:50

   Inte så att jag tar tillbaka min åsikt om att han är en clown om det här uttalandet inte visar sig vara äkta. Han är lika mycket clown oavsett.

   • ML

    4 december, 2018 at 15:46

    Vem bryr sig egentligen om din åsikt? Du ska ända titta ikväll på Shity (du som gillar filosofen) medan du önskar att United förlorar imorgon.

    • Solskjaer

     4 december, 2018 at 18:27

     Jag struntar totalt i om du bryr dig eller inte, jag kommer uttrycka mina åsikter ändå.

    • Fricken89

     5 december, 2018 at 12:13

     Håller med dig ML! (y)

   • Martin

    4 december, 2018 at 16:35

    Haha, kan inte annat än hålla med. Det chockar mig hur folk fortfarande kan försvara Mourinho, jag tycker han blir mer pajas för varje dag och spelet bara tråkigare och tråkigare. Nu börjar ju resultaten sina allt mer dessutom. Snälla, bort med gubben!!!

 2. Mogge

  4 december, 2018 at 21:20

  Värre att vara BagdadBob….

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedHärligt med seger över Stamford Bitch Chelsea. Ikväll fick hon ta den i tvåan den gamla slampan.…Feb 19, 01:35
 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedIkväll hade vi inte bara en målvakt mellan stolparna men också i luftrummet och Romero är till skillnad från linjeslickaren…Feb 19, 01:33
 • Kommentar från: Farzad Chelsea vs Manchester UnitedFörutom de två målen så hade vi inte mycket. Tycker vi spelar tok för defensivt, City visade hur bra Chelsea…Feb 19, 00:54
 • Kommentar från: GGMU7 Chelsea vs Manchester UnitedDet behöver det absolut inte vara. Vissa spelare måste spelas in på rätt sätt, många värvningar vi har gjort på…Feb 19, 00:22
 • Kommentar från: P-O Chelsea vs Manchester UnitedVilket betyg fick Pogba?Feb 19, 00:18

FLER Nyheter