Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho till Pogba: Du är ett virus

The Daily Record hävdar att Jose Mourinho skällde ut Paul Pogba ordentligt efter helgens match…

United hamnade i underläge med 2-0 inom loppet av bara 20 minuter i lördagens match mot Southampton. Man hann dock både reducera och kvittera tack vare mål av Herrera och Lukaku, men i andra halvlek stod man för en oinspirerad insats och poängpotten delades i slutändan.

Under en sekvens av matchen fångade kamerorna Mourinho då han gjorde en frustrerad gest vid sidlinjen efter att Pobba trixat bort en onödig boll och tidningen Daily Record hävdar att fransmannen fick en rejäl avhyvling efter matchen. Enligt tidningen ska Mourinho ha kallat Pogba för ett ”virus” inför alla andra spelarna i omklädningsrummet och tidningen citerar en källa som hävdar att Mourinho ska ha sagt ”Du spelar inte. Du respekterar inte spelare och supportrar och du tar död på mentaliteten hos goda ärliga personer runtomkring dig.”

Huruvida det är sant eller ej låter vi vara osagt… Men Mourinho var öppet kritisk mot Uniteds mittfält. I en intervju med BT Sport efter matchen fick han frågan om varför United hade det så svårt med Southampton och svarade då:

”Jag tror det berodde på att vi förlorade för många bollar på mittfältet. Vi tappade så många bollar på sista tredjedelen att det var svårt att ha någon kontinuitet. Det var anledningen tror jag. Det vi gjorde så bra under sista 15-20 av första halvlek var att vi länkade med anfallsspelarna genom att transportera bollen, lämna över bollen i rätt ögonblick, rätt val av passning, spelade enkelt. I andra halvlek började vi återigen förlora för många bollar på mittfältet. Spelarna förstår inte att den där enkelheten är genialisk. Speciellt på vissa delar av planen. De ska hela tiden spela komplicerad fotboll och då blir det svårt att ha kontinuitet.”

 

Källa: MEN

27 Kommentarer

 1. Scchhh

  3 december, 2018 at 11:45

  Sou har sparkat sin tränare efter stt det slutade 2-2 mot United. Så ambitiöst är Southampton. Mou sitter förfaranden på tränar stolen trots allt.

  • Scchhh

   3 december, 2018 at 11:46

   Fortfarande*

  • JJ

   3 december, 2018 at 15:01

   Ambitiösa?…de ligger på 18:e plats med 9 poäng efter 14 spelade matcher..

   • Scchhh

    3 december, 2018 at 17:54

    Ambitiös kan du vara fast du inte har materialet till att lyckas bättre. Tillbaka under stenen igen !

 2. GGMU7

  3 december, 2018 at 11:50

  Varför dyker det inte upp någon artikel angående vår styrelse? Det är där största problemet ligger enligt mig.

  När Van Gaal fick sparken sa han att det är stor skillnad på Manchester United och Bayern. Bayern hade folk i styrelsen som älskar fotboll och vet vad dom pratar om, i United handlar allt om pengar för styrelsen. Efter David Gills avgång har allt varit förjävligt!

  Varför ska vi värva spelare som ska landa med helikoptrar? Göra en låt inför deras transfer och så mycket fucking onödiga saker som inte har med fotboll att göra? Jo PENGAR!

  Vi har inget lag, spelarna vi värvar kommer och spelar för pengarna, dvs 0 hjärta för klubben. Att vi inte har någon matchidé är rena skitsnacket. Hur kan en spelare som tjänar så mycket pengar inte slå 10 meters passning?

  Jag personligen har jobbat på flera arbetsplatser därav vissa chefer har varit förjävliga. Men inte fan slutar jag prestera på jobbet för det?!?!?!

  Nej gör om och gör rätt! Vi behöver inga stjärnor i laget och jag vill inte vinna någon jävla titel med det laget vi har, dom har inte gjort sig förtjänta! Värva normala spelare och bygg upp ett LAG.

  • ML

   3 december, 2018 at 20:23

   Jag vill ha kvar Mourinho som tränare. Jag har sett att han levererar och är världsklass framförallt när allt är i sin ordning men jag tycker att här han får vad han förtjänar när det gäller Pogba. Jag menar att det var Mourinho som försvarade honom när han sågades i England i samband med flytten. Han var beredd att starta krig för att försvara honom och kallade bland annat Scholes för avundsjuk pga. av pengar han känner. Jag var nästan säker på att just den killen kommer att vara orsaken till att Mourinho kommer tappa laget. Jag vet inte varför men jag kände på mig så iallafall. Om en tränare går ut offentligt och slås nästan med alla för att försvara mig så hade jag haft lite respekt och gjort minst vad han kräver, oavsett för tränare. Men att idioten glömmer detta och vänder allt bakom tränarens rygg är så lågt så det inte finns. Mourinho borde aldrig göra så. Säkert han har ångrat men det är tyvärr för sent för det handlar om en falsk jävel och ett otroligt idiotiskt beteende. En människa som kommer aldrig vara en riktig man. Inget lag behöver en sån spelare. Grattis Mourinho, du får betala priset nu för att du var naiv och dum som trodde att han var den personen du trodde. Förresten han erkände in en match-intervju att han är naiv när det gäller att lita på en del av sina fotbollsspelare. Den här värvningen var en rejäl missbedömning från Mourinhos sida. Han får sluta vara naiv om han inte vill upprepa samma misstag igen samt ha bättre koll på spelaren. Jag tror inte att Pogba hade platsat i damlaget med sitt spelsätt. De är mycket tuffare vad han är.

   • Solskjaer

    3 december, 2018 at 20:51

    ML: exakt när har han levererat världsklass sen 2015 menar du? Och den titeln med Chelsea var bra men absolut inte världsklass. Citys titel förra året var ren världsklass likt SAFs sista. Och kom inte dragandes med EL där vi mötte Grytgöls IF hela vägen tack.

    • ML

     3 december, 2018 at 21:03

     Du grabben googla lite om du inte har den rätta informationen. Radar inte upp hans meriter och pokaler men att vägra erkänna hans stora kunskap och erfarenhet inom fotboll visar bara att du lever i din förnekelse. Sanningen gör så ont när man förnekar verkligheten. När dina tränare som Pochetino, Klopp, bla bla bla vinner hälften vad Mourinho har vunnit så får ni återkomma och diskutera.

     • Solskjaer

      3 december, 2018 at 21:25

      Grabben? Maken till usel argumentationsteknik att ta till härskartekniker och förminska folk. Jösses. Trodde bättre om dig.

      Jag har full koll på Mourinhos CV, däremot är jag inte ett dugg intresserad av vad han gjorde för 10 år sedan. Sedan senaste titeln med Chelsea 2014-2015 har han inte levererat världsklass (inte ens i närheten) en enda gång och det är fakta. Googla själv om du vill.

      Min tränare är Pep och han SLAKTAR din Mourinho.

     • G. Best

      3 december, 2018 at 23:08

      Om han suttit på den kunskapen och erfarenheten fortfarande hade inte United spelat som dom gör efter såpass lång tid han tränat dom.

      Tycker du ska googla lite och läs grunderna i taktik. Tittar man närmare på Mourinhos taktik är den nästintill densamma som den varit som senaste åren. Han har inte förmågan att anpassa taktik beroende på spelare och klubb. Utan vill dumdristigt att dit han kommer ska dom anpassa sig efter honom.

      Hans taktik och syn på fotbollen är förlegen och omodern. En erfaren och kunnig tränare anpassar sin taktik efter vilka man möter, vilka spelare man har och beroende på hur den taktiska biten ser ur i nutid.

      Han kan prata hur mycket han vill om sina titlar, men faktum är att leva på meriter i fotboll vinner man inga matcher med. Fotboll är en färskvara och Mourinhos syn på den är rutten.

     • ML

      4 december, 2018 at 08:21

      G.Best du låter precis som Guardiola (filosof). Säg vad du vill men Mourinho kommer att vinna saker och fler titlar medan ni lever fortfarande i förnekelsen. Det måste vara jobbigt för er att hata. Jag är säker på att om ni hade kunnat så hade ni tagit bort varenda Mourinhos pokal. Det är så jobbigt för er när ni får varje gång in your face.

    • ML

     3 december, 2018 at 21:34

     Då är du på fel sida av staden och forum. Du och andra plats supportrar får gärna stanna kvar där och heja på filosofen och hans lag. Min tränare är Mourinho för att han tränar min klubb. Jag hejar på tränare som tränar bara min klubb.

     • GGMU7

      4 december, 2018 at 08:43

      Tack ML! Folk tror att man försvarar Mourinho just för att det är han. Jag kommer alltid backa tränare som tränar min klubb. Speciellt när en tränare visar sin passion för klubben, som Mourinho gör för oss. Han har förklarat kärleken för klubben flera gånger!

      Jag förstår att man kan ha åsikter om honom, alla får tycka vad dom vill men man skriker inte sparka tränare mitt i säsongen. Vi är ingen desperat klubb! Sir Alex Ferguson hade samma resultat efter lika många matcher spelade på sin tredje säsong. Kul fakta 🙂

   • Loveunited

    4 december, 2018 at 02:38

    Fint sagt

 3. Mogge

  3 december, 2018 at 12:32

  Du är ju helt fantastisk. Utan stjänor lär vi ju inte utvecklas alls. Nu vill du inte att våran kära klubb ska vinna? Jag tycker inte om Mourinho med hans spel eller hans uttalande om mitt United. Men nog F vill jag att vi vinner matcher.

  • GGMU7

   3 december, 2018 at 12:54

   Tack för komplimangen Mogge! Vi har värvat stjärnor i 5 år nu, vart är utvecklingen? Vi måste få in ”normala” spelare som spelar för våran klubb och inte pengarna eller status. Vi ska utveckla spelare inte köpa färdiga spelare.

   Det är klart som fan jag vill att vi ska vinna! Jag vill vinna till varje pris! Det vill dock inte våra spelare när man ser hur dom spelar. 10 fucking meters passning!!!!! Hur fan kan man inte slå en passning på den nivån? Eller att bryta en anfall? Våra spelare står och tittar på när motståndarna promenerar förbi oss..

 4. Brämhult

  3 december, 2018 at 13:25

  Hazard uppträdde på samma vis som Pogba under mous sista år i Chelsea. Att man inte såg varningstecken redan där är ju otroligt. Han förpestade relationen mellan real – Barca. Han hänger ut enskilda spelare vid förluster och tar åt sig äran vid vinster. Han hånar reportrar och pekar fingrar mot publiken. Han beter sig dessutom som en clown vid sidlinjen. Han spelar en så tråkig fotboll, så spelare under honom blir apatiska och deprimerade. Undra vem fan som är viruset i United??

  • Solskjaer

   3 december, 2018 at 20:52

   Du får 10 cykelsparkar av 10 för den kommentaren Brämhult!

 5. ManU4ever

  3 december, 2018 at 13:44

  Truppen håller inte, vi måste ha bättre mittfält och backlinje för att spela en sådan fotboll Mourihno vill. Sen om man vill titta på skiten är en annan sak. Mittfältsspelet är alldeles för trögt i uppspelsfasen, för dålig kvalite´ helt enkelt, även från backlinjen. Matic, Herrera, Fellaini, McTominay osv.. det går för sakta. Hur skall vi kunna hota om motståndaren varje gång hinner ställa om till försvar??? Således, i och med detta krävs det rätt mkt kvalite för att luckra upp motståndaren och den har vi inte heller tyvärr. Det är sidledsfotboll varje gång, börja om, rulla runt för att se om man kan luckra upp ngt, nej det funkar inte och det är det vi ser varenda match anser jag. Är så otroligt irriterad på Smalling ”Enfot” och Jones ”Träbenet” samt en vilt jobbande Lindelööf som håller sista andetaget varenda match. En Valencia som är sitt forna jag och en Young som gör jobbet typ. Renovering av backlinje ett måste även där.

  • GGMU4ever

   3 december, 2018 at 14:13

   Truppen håller inte haha? Så du menar att Arsenal. Tottenham och Everton har så mycket bättre trupper eller? Kom igen sluta vara så blind för fan. Det finns brister på truppen ja, men inte på den här nivån som det uppvisas. Mourinho är en envis gammal föredetting som lever i det förflutna och älskar lukten på sina egna fisar. Han är så full av sig själv så att det kommer i vägen för allt. Allt handlar om Mourinho. Han är fucking över, han är slut. Har hatat honom sen hans tid i Real. Respekten för Mourinho dog när han tog över Real och visade vilket smuts han var. Tyvärr så valde UTD honom istället för att t.ex. välja PEP. Kvalitetsmässigt så kan vår trupp utmana City. Formmässigt så kan vi inte ens utmana Fulham. Vad beror formen på?

   • ML

    3 december, 2018 at 20:27

    Dream on, vad trångsynta en del är.

   • ManU4ever

    4 december, 2018 at 07:31

    Jämför spelare för spelare på mittfältet mot vilket lag som helst topp 5. Ingen tar en plats i topp 5 lagen, jo Pogba. Shaw är möjligtvis den enda i backlinjen. Blind eller inte, bra att vara blind och se det än att inte vara blind och ändå inte se det. Jises… sluta försvara och inse Klart laget kan prestera bättre men känns som kravbilden på vad som krävs av United sjunkit en del. Vi skall ju för fan utmana om titeln, ja då håller inte truppen.

 6. Zzz

  3 december, 2018 at 14:46

  Dags att byta klubbnamn om han stannar. ”Manchester”. Inget United på år.

 7. UnitedCASANOVA

  3 december, 2018 at 14:47

  Har nyss suttit och youtubeat highlights från Uniteds matcher 2013 och bakåt. Fick plötsligt en känsla av glädje i kroppen. Det var verkligen KUL att kolla på fotboll igen. Det har jag inte upplevt mer än max 3-5matcher sen mourinho tog över, och det var väl inledning av förra säsongen när vi hade en 4-0 / match period och det såg ut som det gamla united var tillbaka hehe..

  Man ser inte ens fram emot lördagar längre, eller champions league matcherna eller nåt, varenda match är ju typ 90 minuter av lidande och tråkighet. Man kan hellre spela tv spel än att se matcherna man en gång i tiden verkligen NJÖT av.

  Funderar nästan på att ta fram typ säsong 2006 2007 2008 whatever och varje lördag se en match från den säsongen i samma ordning från ligastart till slut. Då har man iaf kärlek och livsglädje i sig under och efter….

  Skyller inte allt på mourinho, han har på riktigt en överskattad trupp och jag förstår honom fullständigt i hans klagomål. Pogba är så sjukt dålig och lukaku kan inte kontrollera en enda touch och lingard och rashford springer som dårar utan slutprodukt, även om rashford har en bra potential. Martial är bra med boll men verkar ha noll fantasi i sina löpningar och spelförståelse etc… Backarna håller inte, Shaws potential är stor men även han erbjuder varken stabilitet bakåt eller hot framåt mer än var 15e match typ… Matic bensin i benen verkar slut, och resten orkar jag inte ens kommentera. Enda spelaren av klass vi egentligen har är Aleix (De Gea ofc, men pratar utespelare)…

  Och klart Alexis framstår som sämre än nånsin när han inte har ett lag runt sig och ingen motor bakom sig och inge rörelse runt sig av sina offensiva kompanjoner….

  Oavsett om Mourinho får en topptrupp att jobba med och kanske därmed kan konkurrera igen så önskar jag att han lämnar. Inte pga att han är dålig, för han är inte dålig, är spelarna vi har och som han har att jobba med som är dåliga och överhypeade pga att Manchester United är världens största klubb. Klart varje spelare blir en större artist än vad dem är i det laget. T.o.m hade varit en storstjärna om jag värvats till klubben för hela världen hade pratat och tittat på mig. Då blir man en stjärna =)…. Jag vill ha bort Mourinho för hans fotboll inte är UNITEDS DNA. Det är misstaget styrelsen gjort med alla managers dem plockat in, dem har tillåtit dem att ändra filosofin och vad klubben står för till sin egen fotbollsfilosofi och vad dem själva står för. Där har vi problemet. Jag röstar för att vi tar in en coach som antingen signar upp på klubbens DNA och vad manchester united som klubb står för för filosofi. Eller tar in nån med DNA i kroppen. Som Giggs/Scholes etc. Thats it. Den som orkat läsa detta, beklagar hehe….

  • UnitedCASANOVA

   3 december, 2018 at 14:51

   Sorry för stavfelen, skriver i mobilen. (Hade varit kul om ni på UnitedSverige gjorde så man kan redigera sina inlägg i efterhand)

   • Sauron

    3 december, 2018 at 15:55

    Då lär man behöva inloggning, annars kan ju vem som helst redigera ett inlägg.

  • Danne10

   3 december, 2018 at 18:12

   Det du skriver skulle lika gärna jag ha skrivit. Det stämmer in så jäkla bra vad jag själv tycker och ser på allt. Just för stunden.

   Man ska komma ihåg att SAFs sista år så var våran trupp inte heller jätte vass men han fick nog ut lite extra i PL. Man såg det mer i CL att truppen inte höll riktigt för att va bäst i Europa.
   Men nu är det bedrövligt.

   Mou gjorde förra året bra men nu har han nog tappat omklädningsrummet och när en tränare gör det så finns det bara en väg..

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/4 21.00
Manchester United - Manchester City
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Mogge Manchester United vs Manchester CityJa. Spelarna håller lägre klass än ekonomin. Vi har inte sett bra ut på länge. Det är nog kört att…Apr 25, 08:37
 • Kommentar från: Kongo Manchester United vs Manchester CityÄr ett skämt hela laget sen sitta och peka på enskilda spelare jo visst kan hålla med om att vissa…Apr 25, 06:49
 • Kommentar från: Stefan Manchester United vs Manchester CityHåller med dig. Vad jag tycker han är sämst på, är passningsspelet utmed marken. Det är lååånga chanspassningar i…Apr 25, 06:33
 • Kommentar från: a Manchester United vs Manchester CitySist DDG var urform var när han förhandlade om ett nytt kontrakt... Nu förhandlar han igen...Apr 25, 05:49
 • Kommentar från: lopa Manchester United vs Manchester CityAlltså Young... Är det ingen annan förutom jag som märker hur otroligt värdelös han är? Hans inlägg är så helvetes…Apr 25, 00:38

FLER Nyheter