Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om De Geas framtid

Jose Mourinho ger än en gång en färsk uppdatering om David De Geas framtid i Manchester United…

Det har ryktats mycket om De Geas framtid på sistone, men Mourinho sa efter tisdagens match mot Young Boys att han kände sig säker på att De Gea vill stanna i klubben. Under dagens presskonferens underströk han det uttalandet och lyfte även fram den gemensamma agenten Jorge Mendes som en bidragande faktor till vad han hoppas på blir en positiv utgång av kontraktsförhandlingarna.

”Han vill stanna och sjävklart vill jag att han ska stanna. Han är på nivån av en spelare Manchester United behöver ha. Manchester United behöver de bästa spelarna i världen. Om vi vill vara Manchester United så behöver vi ha de bästa spelarna i världen. Jag vill att han stannar, styrelsen vill att han stannar och han själv vill stanna.”

”Hans agent vill att han gör vad han själv vill. Han är inte den typen av agent som är manipulativ, likt vissa andra och försöker påverka spelaren. Hans agent låter honom tänka och avgöra själv så nu handlar det bara om att få klart kontraktet som klubben vill ge och spelaren vill acceptera. Och min känsla är att det kommer att sluta bra.”

 

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter