Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Inför Southampton v Manchester United

I morgon lördag ställs Manchester United mot Southampton på St Marys. Här följer en rapport inför matchen…

Dagsform

United har återigen halkat in i någon sorts formsvacka. Förra veckan fick man bara 0-0 hemma mot Crystal Palace och i veckan hade man stora problem då Young Boys gästade i Champions League. Tack vare ett sent mål av Fellaini och en superräddning av De Gea lyckades man dock vinna med 1-0 över schweizarna, men man var riktigt illa ute under perioder av matchen – en match som man borde vunnit förhållandevis enkelt.

Inför morgondagens match mot Soton så ligger United på 7:e plats i Premier League-tabellen och det är en lång väg till toppen. Hela 14 poäng upp till ledande Man City. Upp till fjärdeplatsen är det dock ”bara” sju poäng.

Southampton ligger på 18:e plats i ligan. I förra omgången förlorade man med 3-2 borta mot Fulham, i omgången innan dess fick man 1-1 hemma mot Watford och i omgången dessförinnan krossades man av City med 6-1 på Etihad Stadium.

Läget i lagen 

Alexis, Lindelöf, Rojo och Darmian är skadade och missar matchen. Luke Shaw är tillbaka efter sin avstängning och Mourinho bekräftade i dag även att Diogo Dalot kommer ha en roll att spela.

Southampton saknar Ings och Long. Bertrand är ett frågetecken, men har comeback-datum i morgon.

Senaste matchen 

Senast lagen möttes på St Marys var i september förra året. United fick då med sig alla tre poängen hem efter att Lukaku gjort matchens enda mål. United har inte förlorat på St Marys sedan 2003 och man är obesegrade mot klubben under Mourinhos fem matcher som Unitedmanager.

Domare

Kevin Friend är huvuddomare i morgon och det blir tredje gången han dömer United denna säsong. Första matchen han dömde var magplasket mot Brighton och den andra var krysset mot Wolves.

Matchen

United tenderar ju att vara bättre borta borta än hemma denna säsong och man möter ett formsvagt bottenlag. United har dock verkligen inte imponerat på sistone, men Southampton måste ändå klaras av. Jag tror på seger 2-0 till United. Mål av Martial och Pogba.

Avspark 18.30 St Marys

35 Kommentarer

 1. Roy

  30 november, 2018 at 19:12

  Skiter i vilket lag som spelar, SPARKA MOU efter matchen. Han suger musten av en.Nu har det gått så långt att man kan missa en match,det spelar ingen roll. Hoppas på vinst med 1-2 ,mål av vem faan som.

  • Plattis

   30 november, 2018 at 20:35

   Håller med dig fullt ut. Förr började man redan längta efter lördags matchen på måndagen, nu känns det som det kvittar. 🙁 vill inte ha det så här längre.

 2. GGMU7

  30 november, 2018 at 20:57

  Lika positivt som alltid här.

 3. Mogge

  30 november, 2018 at 21:04

  Tror på en lätt seger. Sedan tror jag på en offensiv utan dess like. Jag tror även på Tomten!

 4. Fricken89

  30 november, 2018 at 21:37

  Min elva:

  Martial—————Chong——————-Mata
  ————Pogba—Herrera—Fred/A.Pereira—
  Shaw———Smalling—–Bailly————Dalot
  ————————De Gea—————————

  Sub: Rashford, Fellaini, Lukaku, Fred/A.Pereira, Jones, Lingard, Grant/Romero

  Jag hoppas att Chong får chansen i den här matchen, nu när alla våra strikers är så sjukt bleka just nu…
  Om Chong får spela, så tror jag att han kommer göra mål. Jag hoppas att den senaste matchen, avancemanget i CL och det efterlängtade målet (vi borde ha gjort fler) var startskottet på en ny vinstsvit. Jag utgår iaf från att vi bygger vidare från det och vinner iaf den här matchen. Jag tror på en 1-3 seger, där Martial sätter bollen i nät i slutminuterna på första halvlek. De resterande två målen görs av Pogba och Mata (Pogba och Chong, om denne får spela).

  • ML

   30 november, 2018 at 22:40

   Med tanke på att United behöver (säkra) poäng nu mer än någonsin så kommer Mourinho mönstra ett starkt lag (enligt honom). Mittlåset tror fortfarande på Jones istället för Bailly, i mitten Pogba, Matic, sen kanske står mellan Fellaini och Fred. Framme med Martial, Lukaku, sen kanske står mellan Rashford och Mata. Själv hade jag startat med Fred och Rashford i en 4-4-2 formation där Lukaku är mottagaren som lurar försvararna medan Rashford springer på djupet. I allafall när vi anfaller.

   • Richard

    1 december, 2018 at 14:17

    Jag undrar vad det är hos fred,som gör att han ligger efter samtliga cm i rangordningen .
    Jag tycker fred är bättre än Herrera ,och även matic för tillfället

  • Björn

   1 december, 2018 at 11:47

   Tycker du chong verkar stark i target spelet? Det är nämligen det din kära Mourinho vill ha i en 9a.

   • Fricken89

    1 december, 2018 at 12:26

    Ja det tycker jag. Det är iaf (enligt mig) värt att ge Chong en chans, nu när inte våra nuvarande strikers levererar vad som förväntas. Sen kan man utvärdera.

    • Björn

     1 december, 2018 at 13:00

     På vilka grunder? Han är inte en striker utan rw. Börjar se ett mönster bland pro Mourinho folket. Inte jättebra på taktik, spelsystem eller bara en basal kunskap eller erfarenhet av fotboll. Jaja skitsamma. Lev i er värld.

     • Fricken89

      1 december, 2018 at 13:45

      Han är forward och kan spela som striker också.
      Och där kommer härskartekniken fram, som är vanligt bland folk som vägrar acceptera att man kan tycka olika. Ni Mou-kritiker kan fortsätta leva i er värld, där ni är helt felfria.

 5. Böje

  1 december, 2018 at 04:52

  Hoppas verkligen att Fellaini startar på topp. Rashfords insats mot YB var fruktansvärd och Lukaku har inte gjort mål sen 1400-talet. Fellaini är vår räddare under Mou och det är inget nytt. Det enda andra alternativet jag kan se är Martial, men han har varit vass till vänster så man vill nog inte flytta på honom. Starkast möjliga lag, vi MÅSTE vinna, inget annat är acceptabelt.

  • Solskjaer

   1 december, 2018 at 06:05

   Håller helt med dig Böje! Spelet fungerar inte för fem öre så Fellaini på topp med inläggsspel är tyvärr det enda vi kan hota med. Det är otroligt omodernt och tråkigt men det är som det är.

  • GGMU7

   1 december, 2018 at 12:06

   Ja det är kris i klubben!!!! Sparka tränaren snabbt som attan, sparka alla spelare.. sparka sparka sparka!!!!! Det är panik i klubben… vi kommer spela i championship nästa år omg omg… HÅLLKÄFTEN BARA!!!!!!! vi har fattat ni ogillar Mourinho..

   • GGMU7

    1 december, 2018 at 12:10

    Sen vill jag ge mycket kritik till herr Felix. Förut var det en fröjd att komma in och läsa på den här sidan, för ni försökte vara något neutrala eftersom ni driver en sida. Men dina påhopp på våran tränare får mig att bli äcklad! Småbarnen på den här sidan har smittat av sig verkar det som..

    • Hughes 10

     1 december, 2018 at 13:18

     Är det inte det som är vitsen med en sådan här sida, att diskutera och komma med åsikter? Sen borde vi kunna hålla en något sånär trevlig ton!! Nej många är väldigt trötta på Mou och hans sätt att spela fotboll, jag inräknad. Håller naturligtvis lika mycket på United som alltid men skäms över hur tråkigt och dåligt vi spelar. Och den åsikten måste jag och andra få ha, sen är det upp till dig att tycka annorlunda!

     • GGMU7

      1 december, 2018 at 15:18

      Det klart man ska ha åsikter! Men hur många här kommer med en åsikt? Att snacka skit om en tränare är ingen åsikt. Jag accepterar att man är trött på hur laget spelar osv. Men hur många här har faktiskt kommit med en lösning? Att skrika sparka tränaren han är omodern är ingen lösning..

    • Martin

     1 december, 2018 at 14:05

     Haha, och jag tycker tvärtom. Hade svårt för Felix förut, tyckte han var tråkig och torr, nu tycker jag han är störtskön och personlig i sina analyser. Fortsätt så Felix!!!

     • Böje

      1 december, 2018 at 15:04

      Man måste tycka som GGMU7, annars ska man hålla käften. Man kan bara skratta åt honom, det gör jag iaf.

     • GGMU7

      1 december, 2018 at 15:25

      Skratta på du Böje, du är största skämtet på den här sidan mannen. Du kommenterar bara när det är negativt. Det dyker upp en artikel med (RYKTEN) att De Gea inte vill förlänga. Du, Felix och några andra HUGGER på det direkt, bara för att lätta på erat hjärtan ännu en gång. Nu dök det upp en artikell med Mourinho som själv faktiskt säger att De Gea kommer bli kvar. Hur många kommentarer är det där? 0!!!!! Varför är ni så äckliga och bara uttrycker er när det går dåligt om ni äälskar klubben lika mycket som jag gör?

    • Roy

     1 december, 2018 at 16:57

     Du är bara grymt tragisk GGMU7,hur många lösningar har du på problemet,inte läst nån….. mer än att det ser bättre ut. Nä kom igen lite nu…Imorgon vinner vi.

     • Affe

      1 december, 2018 at 17:16

      Imorgon??

     • Böje

      1 december, 2018 at 18:55

      Japp, fortsätt med dina personliga påhopp, det är ett jättebra sätt att argumentera!

 6. Danne10

  1 december, 2018 at 11:38

  Tror att matic behöver vila. Vi behöver en snabbare lite mer spelfördelare på hans position. Han känns väldigt långsam nuförtiden och han håller i bollen minst 5 sekunder förlänge istället för att kanske slå en djupledsboll till våra snabba anfallare i Martial,Rashford och Lingard.

  • Richard

   1 december, 2018 at 14:20

   Ja,matic är en viktig spelare,men han kan inte spela varje match,framför allt med hans dåliga form.

 7. Mogge

  1 december, 2018 at 12:52

  Jag hoppas verkligen på att vi får igång Lukaku igen. Pogba bör snart dominera mittfältet. Tycker även att Fellaini gör stor nytta på planen. Det skulle smaka med en bekväm seger idag.

 8. Richard

  1 december, 2018 at 14:26

  ——-Jones-small-——
  Young—————-shaw
  ——-fred——-pogba—-
  ————-lingard———
  —-mata——-martial—-
  ————rashf————

 9. Hughes 10

  1 december, 2018 at 15:46

  GGMU7, Att sparka tränaren och få in någon med annat tänk och ett mer offensivt spelsätt, är inte det ett förslag till lösning?!?

  • GGMU7

   1 december, 2018 at 16:13

   Okej nu snackar vi. Låt oss säga att vi sparkar Mou imorgon. Säg nu vem vi ska ta in, varför du tror just denne ska lyckas förvandla United till det gamla.
   Sen vill jag att du svarar på vad du tycker händer med klubben om vi sparkar Mou, får in någon annan och misslyckas igen för att hamna på ruta ett. Då är det ett jävla kaos kan jag säga. Då är vi precis som (dom) liverpool, chelsea och city som sparkar och värvar för att nå en titel. Det är inte vi! Alla kära united-supportrar vet om det här.

   • Hughes 10

    1 december, 2018 at 16:50

    Håller med dig om att man ska vara lite försiktig med att sparka tränaren, tålamodet är ofta för kort. Men nu har han haft 2.5 år på sig och absolut ingenting tyder på att vi är på rätt väg, spelet haltar och i stort sett alla underpresterar! Men andra ord vad kan bli sämre? Sen är det svårt att säga vad vi ska satsa på istället, jag är nyfiken på Dortmunds tränare(glömt vad han heter), tror att vi måste våga chansa på någon lite yngre, med nya idéer. Någon annan som har något bra förslag?

    • GGMU7

     1 december, 2018 at 22:34

     2.5 år låter mycket. Att bygga upp ett lag och nå framgång tar tid, både city och liverpool var på uppgång när dom fick deras nya tränare, med små justeringar och värvningar har dom lyckats. När Mou kom in var det kaos i klubben, han kunde dock ändå ge oss två titlar första säsongen. Två titlar är två titlar, det är två titlar som Liverpool till exempel drömmer om dagligen, men vi är så jävla bortakämda så vi tar dom för givet!

     Andra säsongen hamnar vi på en andra plats, mycket såg bättre ut tyckte jag, vi började formas som ett lag, (defensivt).

     Nu är vi inne i tredje säsongen, mycket har gått fel, dels att tränaren inte fick en enda spelare som skulle in i elvan och dels att våra spelare vi har underpresterar något enormt!

     Det jag vill säga helt enkelt, det är jättemånga faktorer som gör att vi är där vi är just nu. Men det är långt från endast tränarens fel, därför vill jag inte att han sparkas. Sen har jag någon skum känsla angående champions league, vi har sett skrällar i den turneringen, bli inte förvånade om vi står där som vinnare. För DET skulle rädda våran säsong!

     • Fricken89

      1 december, 2018 at 23:30

      Helt rätt! (y)
      #MouIN

     • Roy

      1 december, 2018 at 23:55

      Mer kaos nu än inna Mou kom,punkt slut.

 10. Roy

  1 december, 2018 at 23:56

  Förlåt,mer KAOS nu,innan Mou kom vs det hanterbart…/Mou OUT

 11. Roy

  1 december, 2018 at 23:57

  Var

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/4 21.00
Manchester United - Manchester City
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Mogge Manchester United vs Manchester CityJa. Spelarna håller lägre klass än ekonomin. Vi har inte sett bra ut på länge. Det är nog kört att…Apr 25, 08:37
 • Kommentar från: Kongo Manchester United vs Manchester CityÄr ett skämt hela laget sen sitta och peka på enskilda spelare jo visst kan hålla med om att vissa…Apr 25, 06:49
 • Kommentar från: Stefan Manchester United vs Manchester CityHåller med dig. Vad jag tycker han är sämst på, är passningsspelet utmed marken. Det är lååånga chanspassningar i…Apr 25, 06:33
 • Kommentar från: a Manchester United vs Manchester CitySist DDG var urform var när han förhandlade om ett nytt kontrakt... Nu förhandlar han igen...Apr 25, 05:49
 • Kommentar från: lopa Manchester United vs Manchester CityAlltså Young... Är det ingen annan förutom jag som märker hur otroligt värdelös han är? Hans inlägg är så helvetes…Apr 25, 00:38

FLER Nyheter