Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rooney: Mina planer efter karriären

Wayne Rooney har en klar bild av vad han vill pyssla med efter att spelarkarriären är över…

Rooney har haft en lång och framgångsrik karriär. Han debuterade på professionell nivå redan som 16-åring och efter ett par säsonger med pojkklubben Everton bar det sedan av mot 13 säsonger med Manchester United, där han under åren skrev in sig i historieböckerna som klubbens mesta målgörare genom tiderna. Nu går spelarkarriären mot sitt slut borta i Washington och Rooney säger att management är det som lockar när skorna väl lagts på hyllan.

”Ja det är något jag vill göra och som jag känner passion för. Jag måste ju slutföra min utbildning som jag håller på med borta i staterna. Förhoppningsvis är jag klar med den när jag återvänder till England och är då redo att acceptera eller tacka nej till olika erbjudanden jag får.”

”Det finns alltid tid. Man har tid att göra TV om det är en väg man vill gå. Jag tror alla är annorlunda. Jag själv hade föredragit att prova på coaching eller management. Om det inte skulle fungera så är jag säker på att det skulle finnas möjligheter att göra TV och vad som än känns rätt för mig.”

 

Källa: Sky Sports

 

2 Kommentarer

 1. Albo

  18 november, 2018 at 21:22

  Nån mer som tittar på Schweiz-Belgien? Slå gärna en kik på schweiziska högerbacken, Kevin Mbabu. Har aldrig sett honom ordentligt förut men efter 35 minuter ser han spännande ut. Spelar i YB så han lär ju möta oss på OT snart.

  • Böje

   18 november, 2018 at 21:33

   Håller med. Offensiv, fysiskt stark och bra driv både med och utan boll. Helt klart en gubbe att hålla ögonen på. Sanslös vändning av schweizarna för övrigt!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter