Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Granen: Väldigt svårt att säga nej

Andreas Granqvist säger att det vore väldigt svårt att avböja ett erbjudande från Manchester United…

United länkas återigen med en rad mittbackar inför det kommande transferfönstret och en av namnen som nämnts är Andreas Granqvist. Det har ryktats om ett lån från Helsingborg och Granen själv säger att det vore väldigt svårt att säga nej om United kom och knackade på dörren:

”Om en klubb som Manchester United skulle visa intresse i januari, så kommer det bli väldigt svårt att säga nej. Det är härligt att bli länkad med en storklubb som Manchester United. Det är väldigt smickrande. Det är ett tecken på att jag gjorde bra ifrån mig i VM. Jag har varit väldigt nöjd med mina framträdanden under 2018. Vi får se vad som händer. Det ligger definitivt något bakom det (ryktet) men vi får se hur mycket intresse det finns i januari” säger Granen till Sport Witness.

 

Källa: Sport Witness

14 Kommentarer

 1. Micke

  10 november, 2018 at 14:02

  Snälla Granen. Ta allt du hör med en nypa salt. Du skulle inte ens vara en truppspelare i United. Frågan är om du ens skulle vara en bänkspelare i nått av alla andra premier league lag. Du är möjligen material för allsvenskan och dit har du ju tagit dig med HIF nu. Lycka till där!

  • Martin

   10 november, 2018 at 15:01

   Micke: Hoppas du förstår hur dumt det låter det du skriver. Inte ens truppspelare? Kan VNL numera vara en startspelare i United så varför skulle inte Granen kunna vara det? Tittar man på senaste årens spel i landslaget så är de väldigt jämna. Brukar ofta landa på samma betyg osv. Så kan VNL passa i united så självklart kan Granen det. Sen säger jag inte att det blir världens lyft, men kvalitetsmässigt så kan jag inte påstå att det är någon jättestor skillnad mot han och Lindelöf i dagsläget. Sen kanske jag tycker det är lite löjligt att ta in en 33 åring som går mot slutet av sin karriär, men det är en annan femma…

   • Micke

    10 november, 2018 at 19:22

    Han är inte Unitedmaterial tycker jag personligen. Men alla kan ju inte tycka lika.

    • Martin

     11 november, 2018 at 03:21

     Micke: Självklart kan inte alla tycka lika. Det begär jag inte heller. Jag tycker bara du överdriver det grövsta när du ifrågasätter om hans ens skulle kunna vara en bänkspelare i andra premier league lag. I landslaget är han jämbördig med VNL och Victor är ju numera en startspelare i United så varför dömer du då ut Granens chanser så fullkomligt? Det var mer det jag ifrågasatte. Att alla får tycka olika är ju ett rätt tråkigt och klent diskussionsargument och svar.

     • Viktor

      11 november, 2018 at 11:00

      Instämmer Micke! Granqvist fungerar bra mot sämre motstånd i landslaget men i Premier League skulle han synnerligen få det svårt med tempot.

     • lopa

      11 november, 2018 at 12:09

      För fan Martin lägg ner med dina Granan fan boy-kommentarer. Att spela i landslag kontra klubblag är två HELT olika. Framförallt när vi fick bevittna det sämsta VM någonsin vad gäller kvalitén. Nej tack ingen Granen – han platsar inte ens som vaktmästare i United.

     • Martin

      11 november, 2018 at 12:40

      lopa: Grejen är ju att ni inte tycks kunna komma med konstruktiva argument. Han skulle inte ens platsa som vaktmästare. Hallå eller? Jag är ingen fan boy av Granen, tycker absolut inte att det vore rätt av united att köpa honom, inte ens som en kortsiktig paniklösning. Men jag kan också se att uniteds nuvarande backar inte är någon särskilt skillnad mot Granens form de sista 2 åren.

     • Micke

      11 november, 2018 at 14:49

      Han har inte tempot för Premier League. Sen får han vara hur mycket ledare han vill men det blir man ju inte snabbare av.

  • Jj

   11 november, 2018 at 17:18

   Det finns absolut ingen logik i något av det du skriver. Lämna detta forum snabbast möjligast. Granen hade ”om” han kom vart en tillfällig lösning likt Henrik larsson. Det är inte någon vi skall ha i 10 år framöver. Jag kan dock garantera att en mittlås lindelöf/Granqvist hade vart stabilare än det vi har att välj på idag.

   • Micke

    11 november, 2018 at 18:34

    Jj: Jag ska lämna forumet. Jag lovar. Tycker man inte som det dig så ska man hålla käften och jag håller inte med dig gällande United. (Detta var mitt sista inlägg)

 2. Mogge

  10 november, 2018 at 14:11

  Är Sport Witness troväriga? Jag har ingen J aning. Granen var väl i Wigan eller något liknande för X antal år sedan. Personligen tycker jag att han år för långsam.

 3. datdude

  10 november, 2018 at 20:41

  Tycker att hans ledaregenskaper är något som fattats i United. Varför inte?

 4. Jan

  10 november, 2018 at 20:57

  Han kanske är långsam men vi har ingen ledare på backsidan

 5. Sante

  11 november, 2018 at 14:44

  GGMU: Instämmer

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/4 21.00
Manchester United - Manchester City
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Mogge Manchester United vs Manchester CityJa. Spelarna håller lägre klass än ekonomin. Vi har inte sett bra ut på länge. Det är nog kört att…Apr 25, 08:37
 • Kommentar från: Kongo Manchester United vs Manchester CityÄr ett skämt hela laget sen sitta och peka på enskilda spelare jo visst kan hålla med om att vissa…Apr 25, 06:49
 • Kommentar från: Stefan Manchester United vs Manchester CityHåller med dig. Vad jag tycker han är sämst på, är passningsspelet utmed marken. Det är lååånga chanspassningar i…Apr 25, 06:33
 • Kommentar från: a Manchester United vs Manchester CitySist DDG var urform var när han förhandlade om ett nytt kontrakt... Nu förhandlar han igen...Apr 25, 05:49
 • Kommentar från: lopa Manchester United vs Manchester CityAlltså Young... Är det ingen annan förutom jag som märker hur otroligt värdelös han är? Hans inlägg är så helvetes…Apr 25, 00:38

FLER Nyheter