Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Nani: United söker fortfarande identitet

Nani pratar om det nya Manchester United och hoppas att de hittar toppformen under Mourinho…

Nani tillbringade åtta framgångsrika säsonger i Manchester United och vann åtta tunga troféer. Han varvade briljans med ganska frekventa och djupa formdippar och 2014 lånades han ut till Sporting innan han sedan såldes till Fenerbahce året därpå. Sedan blev det en sväng i Valencia och i Lazio innan han i somras återvände till Sporting, för tredje gången i karriären. I samband med Sportings Europa League-match mot Arsenal i går kväll passade Nani på att prata om sin gamla klubb och ge sin syn på situationen.

”Jag hoppas de fortsätter de bra resultaten och att United får en bra framtid. Det är annorlunda tider nu, en annan coach och en annan kultur. Andra spelare, en annan mentalitet och man kan se att attityden inte är densamma.”

”När jag var i klubben så spelade vi inte alltid bra, men i slutändan så visade vi att vi kunde göra saker som andra lag inte kunde göra. Under den sista kvarten (under matcher förr i tiden) så var det bara anfalla anfalla anfalla. Men de har fortfarande väldigt bra spelare och de har fortfarande tid att jobba. De har en fantastisk manager så jag hoppas att de lyckas bra i framtiden.”

 

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/11 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter