Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Ronaldo: Vi borde vunnit lätt

Cristiano Ronaldo säger att Juventus borde tvålat till Manchester United med många mål…

Det var klasskillnad mellan Juventus och Manchester United i går och trots ett drömmål från Cristiano Ronaldo som satte Juve i ledningen, så lyckades United både kvittera och sätta dit segermålet i slutminuterna tack vare två fasta situationer.

Många skulle nog hävda att Juve blev rånade på segern, men Uniteds bedrift ska inte tas ifrån dem. 2-2 över två möten mot Juventus är ett starkt resultat. Med betoning på resultat.

Ronaldo anser dock att Juve borde vunnit med många mål i går och att United inte förtjänade de tre poängen.

”Jag var glad över målet, men jag känner mig lite besviken”sa Ronaldo efter matchen. ”Vi borde vunnit den här matchen lätt. Vi borde vunnit med tre eller fyra mål. Manchester gjorde inte mycket enligt mig. De skapade två chanser på fasta situationer. De engelska lagen söker alltid de fasta situationerna, men vi lär oss av våra misstag och vi leder fortfarande gruppen.”

Vid sidan av tillfredsställelsen att notera ännu ett starkt resultat så innebär segern även att United nu har väldigt goda förutsättningar att avancera från gruppspelet. Med två matcher kvar (Young Boys hemma och Valencia borta) så ligger man tvåa i Grupp H på sju poäng. Valencia har fem poäng och Young Boys en poäng. Juventus leder gruppen på nio poäng och är i och med gårdagens resultat inte heller klara för avancemang.

 

Källa: MEN

8 Kommentarer

 1. ManU4ever

  8 november, 2018 at 11:54

  Oj då! Så bitter man får vara! Löjligt, så överlägsna var dom inte även om dom har ett bättre lag än United!

 2. T

  8 november, 2018 at 12:00

  Man pratar och skriver om United som det är ett b-lag från Jugoslavien eller nåt.. för fan United är och kommer alltid vara mycket större klubb än tex nu Juventus. Vad har dem för historia i jämförelse med United?! Löjligt att det ska vara så här år efter år, från alla ”experter” som uttalar sig. Konstigt då att United är världens största idrottsförening. Tycker dem ska tas med mycket mer respekt än vad dem gör. Juventus är ju jävligt överskattade också, lattjar runt i serie a som är en Kalle anka liga, dem hade aldrig hållt en hel säsong i PL som lag med dem spelarna med så många matcher som det spelas i England punkt slut.

 3. Faran

  8 november, 2018 at 12:42

  Mata mot dybala vad säger ni

  • ÄlgeN

   8 november, 2018 at 13:14

   HAHAHAHAAHAHA Juve skulle ju verkligen gå med på det 😉

 4. Fricken89

  8 november, 2018 at 12:51

  Tyckte inte om sättet som han firade på efter sitt mål. Var tog respekten vägen som han alltid visat tidigare?
  På ett sätt är hans firande inte så farligt egentligen, fast tycker ändå på ett plan att han kunde ha gjort något mer respektfullt, det är ju ändå United och Sir Alex som skapat honom till spelaren han är idag.
  Fast det gjorde det ännu skönare att vi vann och att vi fick våran revansch!

  • Danne10

   8 november, 2018 at 18:49

   Kan köpa ditt resonemang på ett sätt men samtidigt va det snart 10 år sedan han spelade hos oss. Jag tycker man ska få vara glad att göra mål mot sina gamla klubbar dock ska man inte håna eller så mot sina tidigare fans/ klubb.

  • Brämhult

   9 november, 2018 at 10:55

   Fricken: Lustigt att du pratar om respekt. Tycker du Mou beter sig respektfullt? Med sina fingrar i luften, hånflin i intervjuer och sättet han sågar egna spelare.

 5. ManU4ever

  8 november, 2018 at 14:40

  Krydda med lite spelare så kommer detta bli bra!
  2 mittbackar i världsklass, en högerback om inte Dalot överaskar och en till anfallare av klass. Jag vet, vi har Rashford, men i Mourihnos spelfilosofi krävs en större och starkare anfallare med bra bolltouch. Vi har bara Luukaku men ingenting utöver honom. Ser gärna en 2-vägs klassmittfältare till. Sen tror jag vi kan utmana om titeln både i P.L och i C.L.
  Sälj Alexis, Jones & Smalling. Förstnämnda har inte lyckats, passar inte in i Mourihnos spelfilosofi, dyr i drift, Jones och Smalling är inte United mtrl och så alltid sagt. Vi skall kunna kräva mer. Sedan Vidic och Rio försvann har vi aldrig haft mittbackar av klass. Känns som en rätt väsentlig del i ett lagbygge.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter