Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Be FA översätta åt dig!

Jose Mourinho skickade en hånfull pik mot FA under sin intervju med Viasats Suzanne Sjögren…

Mourinho friades från anklagelserna om olämpligt språkbruk (efter matchen mot Newcastle), men FA bekräftade i går att man valt att överklaga den oberoende panelens frikännande. När United i går kväll hade slagit Juventus så gjorde Mourinho gester mot Juve-klacken, eftersom de sjungit hånfulla ramsor riktade mot honom under både gårdagens match och under matchen på Old Trafford.

Efter matchen frågade Viasats reporter Mourinho om hans agerande och han svarade. ”Förstår du italienska?” 

Nej, svarade Suzanne Sjögren varpå Mourinho brast ut i skratt och sa ”Fråga FA, de kan översätta åt dig.”

 

Källa: MEN

15 Kommentarer

 1. GGMU7

  8 november, 2018 at 11:45

  Bra Mou! FA är ett skämt!! Dom har alltid försökt bryta ner våran klubb och våra tränare.

 2. Stefan Å

  8 november, 2018 at 12:56

  GGMU7 du vekar vara på samma nivå som våran idiot till manager,hur kan du tycka att han gör rätt? Helt obegripligt att man kan försvara hans beteende.

  • GGMU7

   8 november, 2018 at 16:54

   Idiot kan du vara själv! Juve-fansen skrek svordomar om honom och hans familj två matcher i rad. Helt rätt att visa känslor!

 3. Fricken89

  8 november, 2018 at 13:06

  Sjögren hade ju inte ens rätt uppgifter för sina frågor. Hon trodde det var Chelseas manager som hånade honom, när de kvitterade och så var han tvungen att rätta henne. Det är bra att ha koll innan man intervjuar.

  • Puppym

   8 november, 2018 at 14:19

   Nej utan hon menade på att han har stört sig när andra manager betett sig såhär men det är såhär man vill ha Mourinho. Bli inte överraskade om vi står i cl final eller buckla i slutet av året. Mourinho vet exakt vad han gör och säger allt är välplanerat och han vill ha vissa reaktioner och flytta fokus. Han har vart lite för lugn för att vara Mourinho liksom titta hur han var i porto, Chelsea, real och inter då var det flera skruvar till som var uppskruvade och han tog hem titlar.

   • Hehehe

    8 november, 2018 at 17:17

    Vänta ursäkta? Menar du på fullaste allvar att detta United med mou som tränare skulle ha en minsta lilla chans att ens ta sig till en final? Herregud det skulle vara ett större mirakel än när Leicester vann PL.
    Vi åker ut i första slutspelsrundan, hamnar utanför topp 4 och sen är det ÄNTLIGEN Bye Bye med Mourinho.

    • Molo

     8 november, 2018 at 17:28

     Detta var inte en välgenomtänkt kommentar. Ok, om man summerar en säsong där vi gjort det dåligt eller om man kritiserar spelet. Men att förutspå framtiden som om det vore ett faktum är ju lite att ta i.

     Fotboll är ju som tur är en idrott, och är det så att det är ett större mirakel ja då skulle det vara än mer ljuvligt 🙂

     Fatta hur gött det skulle vara, stå där i slutet av säsongen med en fin buckla. Efter allt som hänt i klubben och all skit alla får ta, klubben, tränaren, ledningen, spelarna och även vi fans. Folk är så skadeglada just nu, och vi får ta det, men jag personligen kommer inte sluta hoppas förrän det är kört!
     Nu hoppas vi på att vi gör en bra match mot Shitty!!!!

  • Brämhult

   9 november, 2018 at 10:57

   Fricken: Tror du verkligen på det du skriver? Är det ok för Uniteds manager att bete sig som en jävla gris??

   • Fricken89

    9 november, 2018 at 11:09

    Nu var det inte Mou som startade detta, ska det vara så svårt för er Mou-kritiker att förstå? Juve fansen hånade både honom och hans familj över två matcher. Mou´s kontring vid slutsignalen var oskyldig i jämförelse med deras beteende.

    • Brämhult

     9 november, 2018 at 12:18

     Men Fricken, sånt förekommer i varenda match ju. Han är väl ingen trotsig 6-åring eller. Gubben har ingen klass alls. Beter sig som en pajas gång efter gång.

     • Fricken89

      9 november, 2018 at 12:27

      Det är din och de andra Mou-kritikernas uppfattning.

 4. Roy

  8 november, 2018 at 14:36

  Sorglig person som uppför sig sämre än sämst…/.Mouout

 5. Molo

  8 november, 2018 at 17:21

  vad säger det om oss som supportrar som hånar våran egna manager. Oavsett vad man tycker, saklig kritik kan man ju ha men att kalla tränaren idot, sorglig person osv utan att sitta på detaljerna när det är någon av våra egna vi pratar om, det är inte bra.

  Man kan tycka att vi inte spelar fotbollen vi bör och kan förstå att många tycker att det inte är sättet man agerar som United manager. Men som supporter tycker jag också i alla forum ett ansvar att inte håna våra egna, att backa klubben och de som är verksamma så långt man kan, vi vet inte vad Juve supportrarna sagt. Har de snackat om någon av våra egnas familj och vi låter det passera?
  Det är våran klubb! VI är United! Kom igen nu grabbar, låt oss sluta oss och bli en enhet. Märker media och andra fans att man kan inte få klubben i oblanas genom att splittra oss, ja då blir vi det som vi alla vill. GGMU

  • GGMU7

   8 november, 2018 at 20:12

   Tack!

 6. Mike Smalling

  9 november, 2018 at 03:01

  Hela jag rös och log när jag såg Mourinhos beteende. det är precis såhär jag vill se vår manager. Jag vill ha en alfahanne och inget jävla lamm. Känner inte igen den Mourinho vi har haft hittils. alldels för försiktig. Alldeles för tam. Men det är sånt här jag vill se. Jag vill att vi ska bli hatade igen. Folk drar skämt om oss istället. Jag tror inte Mourinho är rätt man för oss och den fotboll klubben står för men med det sagt är han ändå rätt man just nu för det finns ingen annan. och snälla säg inte Zizo för han hade ett utav historien bästa lag att träna när han var i real. fin bedrift att vinna 3 CL i rad men återigen hade han ett utav världens bästa lag i historien att formera. Jag backar UTD och det borde ni med göra. Tragiskt att läsa vissa kommentarer ovan. Vakna och öppna upp ögonen. sir alex är inte tränare längre och Giggs springer inte på vår vänsterkant. Scholes dominerar inte mittfältet men jag lovar, det kommer bli bra ändå. Peace

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter