Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mata: Självförtroendet på topp

Juan Mata berättar om hemligheten bakom den rådande frisparksformen…

Juan Mata är het på frisparkar just nu. Han satte en mot Newcastle – ett mål som innebar början på upphämtningen som betydde att man vände underläge 0-2 till seger 3-2. I går var den lille spanjoren återigen i målprotokollet med en vacker frispark då han kvitterade mot Juventus i slutet av matchen. Kvitteringen gav United momentum och man fick kort efter målet in ytterligare ett mål och tog därmed med sig en mycket prestigefull seger hem från Turin.

”Jag har självförtroende gällande frisparkar just nu” sa Mata efter matchen. ”Jag tränar mycket efter träningspassen. Jag gillar att stanna kvar och slå några bollar. Det var ett viktigt mål i dag och sedan gjorde vi ännu ett mål. Jag tycker inte första halvlek var dålig för oss. Den var ganska jämn. De hade chanser, men i andra halvlek blev det svårt. Ronaldo gjorde ett fantastiskt mål och sedan hade de två, tre klara chanser att döda matchen, men det gjorde de inte. Sedan kom vi tillbaka och det är en härlig känsla att vinna sådär på slutet.”

”Det är ett väldigt stort kliv i gruppen. Vi kom tillbaka, vilket är det viktigaste, mot ett fantastiskt lag som är väldigt svåra att spela mot. Men sådan är fotbollen. Men jag vill belysa passionen och personligheten hos laget och insatsen och att vi fortsätter tro på vad vi gör.”

 

Källa. MEN

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/1 20.55
Arsenal - Manchester United
Premier League
Spela på Betsson
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Albo U18, U23, Dam – V03Solskjaer och Felix // Väldigt bra och intressant diskussion, tycker ni båda har bra tankar och klara poänger. Keep it…Jan 21, 22:27
  • Kommentar från: Solskjaer U18, U23, Dam – V03Håller med om Willock och co, det gick inte enligt plan. Men jag tror på nya intryck, att se något…Jan 21, 21:19
  • Kommentar från: Felix U18, U23, Dam – V03Jag kan väl till en viss del hålla med där, men det är svårt för spelarna att slå igenom via…Jan 21, 20:33
  • Kommentar från: Solskjaer U18, U23, Dam – V03Ja, för tillfället är vi ganska svaga i U23. Skälen till det kan vara olika, men faktumet kvarstår att ingen…Jan 21, 20:01
  • Kommentar från: Mogge Scott McTominay skriver nytt kontraktFörstår heller inte kontraktet. Möjligen vill United ha bättre betalt vid en försäljning. Ser inte syftet annars. Fotbollsmässigt hittar jag…Jan 21, 19:42

FLER Nyheter