Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mata: Självförtroendet på topp

Juan Mata berättar om hemligheten bakom den rådande frisparksformen…

Juan Mata är het på frisparkar just nu. Han satte en mot Newcastle – ett mål som innebar början på upphämtningen som betydde att man vände underläge 0-2 till seger 3-2. I går var den lille spanjoren återigen i målprotokollet med en vacker frispark då han kvitterade mot Juventus i slutet av matchen. Kvitteringen gav United momentum och man fick kort efter målet in ytterligare ett mål och tog därmed med sig en mycket prestigefull seger hem från Turin.

”Jag har självförtroende gällande frisparkar just nu” sa Mata efter matchen. ”Jag tränar mycket efter träningspassen. Jag gillar att stanna kvar och slå några bollar. Det var ett viktigt mål i dag och sedan gjorde vi ännu ett mål. Jag tycker inte första halvlek var dålig för oss. Den var ganska jämn. De hade chanser, men i andra halvlek blev det svårt. Ronaldo gjorde ett fantastiskt mål och sedan hade de två, tre klara chanser att döda matchen, men det gjorde de inte. Sedan kom vi tillbaka och det är en härlig känsla att vinna sådär på slutet.”

”Det är ett väldigt stort kliv i gruppen. Vi kom tillbaka, vilket är det viktigaste, mot ett fantastiskt lag som är väldigt svåra att spela mot. Men sådan är fotbollen. Men jag vill belysa passionen och personligheten hos laget och insatsen och att vi fortsätter tro på vad vi gör.”

 

Källa. MEN

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/11 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter