Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om kvällens match

Jose Mourinho pratar om kvällens stora Champions League-match mot Juventus…

United ställs i kväll mot Juventus i Champions League på Juventus Stadium i Turin. Det återstår nu tre matcher av gruppspelet och det tros bli väldigt jämnt mellan United och Valencia, som i slutändan kommer göra upp om andraplatsen.

På söndag är det också dags för Manchester-derby och Mourinho fick i går kväll under sin presskonferens frågan om det här blir en avgörande vecka för hans Manchester United-karriär.

”Nej inte alls. I morgon (i kväll) är en stormatch och den är stor nog för att inte tänka på vad som kommer efter. Den är stor nog för att bara tänka på den matchen. Det är inte en helt avgörande match för oss. Jag tror att oavsett resultatet så kommer våra nästa matcher, mot Young Bous och Valencia vara matcherna som avgör om det blir avancemang eller Europa League.”

”Så i morgon (i kväll) är en match vi vill vinna. Vi vill utmana. Den är inte förlorat (på förhand). Vi måste spela och det vill vi väldigt väldigt gärna göra. Jag tycker att den bästa erfarenheten ett lag kan få är att möta lag på den absoluta toppen och det har vi nu möjligheten att göra. Det spelar ingen roll vad som händer här eller i Valencia. Det återstår två matcher att spela och vi kan fortfarande kvalificera oss och det kommer vi slåss för till sista matchen. Det här är en så stor match att jag inte vill tänka på vad som kommer efter. Manchester City, Crystal Palace. Det spelar ingen roll. Nu vill vi vara fokusera på Juventus.”

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/11 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter