Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Smalling: Vi visar United-mentalitet

Chris Smalling säger att Manchester United visar tecken på gammal klassisk United-mentalitet med sena Fergie time-mål…

United har nu i tre av de fyra senaste matcherna hämtat upp underlägen och både mot Newcastle och Bournemouth kom sena segermål. Under Sir Alex var United kända för att kriga och aldrig ge upp och fick ofta s.k ”Fergie time-mål” – dvs sena mål som ett resultat av att aldrig sluta trycka på. Chris Smalling säger att United nu visat en liknande mentalitet i (delar) av de senaste matcherna.

”Vi visar fantastisk attityd och vi ger aldrig upp. Oavsett hur dålig första halvlek var så trodde vi alla på att vi kunde kliva ut och vinna i andra halvlek. Det är en härlig känsla och det för oss samman. Matcherna blir tuffare och tuffare och är jämnare än någonsin och det handlar ofta om väldigt små marginaler som kan ge adderad boost de sista fem minuterna. Vi kommer ta många poäng på det sättet. Vi vet att vi har en väldigt tuff vecka framför oss nu, men vi kan komma ur den med bra resultat och oktober kan komma att ses som en bra månad när vi tittar tillbaka. Med tanke på att oktober antagligen är en av våra tuffaste månader.”

”Vi måste hålla ihop. Den här klubben pratas om mer än någon annan och vi spelare måste hålla ihop och rida ut de tuffa tiderna. Vi visste att tre poäng var ett måste, för vi måste uppåt i tabellen.”

 

 

Källa: Sky Sports

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/11 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter