Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Det sa jag i halvtid

Jose Mourinho förklarar vad han sa till spelarna i halvtid för att ändra matchbilden…

United stod i går för en bedrövlig första halvlek mot Bournemouth men ryckte upp sig ordentligt till andra halvlek och gick till slut segrande ur matchen med seger 2-1. På frågan vad Mourinho sa till laget i halvtid, förklarade han:

”Starka men lugna ord. Jag började med att vara positiv och säga att det var omöjligt att spela värre än vad vi gjorde i första halvlek, så andra halvlek kommer garanterat bli bättre och det blev den ju. Som lag presterade vi mycket bättre. 

Och om första halvlek, sa Mourinho.

”Det var inte bara början som var dålig. Det var hela första halvlek. Jag kände att jag var den mest tursamma managern i Premier League att ha 1-1 efter en halvlek där det borde stått 5-2 eller 6-2 (till Bournemouth). Vi hade en väldig tur eftersom vi var riktigt dåliga. Defensivt var det fruktansvärt och när jag säger defensivt så menar jag inte bara backarna, men hela laget. Vi pressade inte uppåt och det speglade inte arbetet vi gjort under veckan. Den kändes som om folk som tittade på matchen inte skulle tro på hur hårt vi jobbat i veckan. Vår press på motståndaren i första halvlek var fruktansvärd. Sedan var det raka motsatsen i andra halvlek. Vi skapade många chanser och vi förtjänade att få in ett mål innan den 92:a minuten. I slutändan fick vi målet som gav oss de viktiga poängen.”

På frågan vad Mourinho sa till Eddie Howe efter slutsignalen, svarade han.

”Jag sa att det borde stått 5-1. Så han i alla fall fick erkännandet att de var det överlägset bästa laget i första halvlek.”

 

Källa: Manutd.com

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/11 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter