Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

”Skulle vara svårt att tacka nej”

Harry Maguire pratar om framtiden och möjligheten att flytta från Leicester till större klubb…

Maguire var i somras mycket starkt länkad med Manchester United, men Mourinho fick varken honom eller någon av de andra mittbackarna United länkades med. Istället blev Maguire kvar i Leicester och tecknade nyligen ett nytt långtidskontrakt med klubben – ett kontrakt som sträcker sig till 2023.

25-åringen säger dock att det kommer bli svårt att tacka nej om rätt tillfälle ges i framtiden.

”Ja det skulle definitivt vara svårt (att tacka nej till storklubb). Jag är en ambitiös spelare. Om man inte är en ambitiös fotbollsspelare så är man i fel sport. Alla vill spela på den högsta nivån, i de största turneringarna i världen och Champions League är ju en av dem.”

Men just nu är det fokus på Leicester som gäller, säger Maguire:

”Jag vill koncentrera mig fullt ut på Leicester det här året för att se var det tar klubben och var vi går härifrån. Jag kommer aldrig glömma den plattformen de gav mig för att ta mig till VM, så det handlar väldigt mycket om att jag vill visa något tillbaka.”

 

Källa: BBC

 

5 Kommentarer

 1. Solskjaer

  19 oktober, 2018 at 17:10

  Detta vore såklart riktigt fint. Han är dessutom duglig med fötterna trots sin storlek och tyngd. Kanske inte den bästa som finns men ett alternativ värt att överväga. Dock lär det ju kosta en miljard minst, om man tittar på vad City fick ge för Mahrez. Då är Maguire både yngre, viktigare enligt mig och dessutom har han 5 år kvar.

  Min dröm vore om vi kunde börja snappa upp sådana här killar själva innan de blir storspelare och kostar multum. Förhoppningsvis är Dalot en sådan men ännu fler skulle verkligen sitta fint.

 2. ManU4ever

  20 oktober, 2018 at 11:13

  Inte bättre än någon annan i sin helhet! Förstår inte ens varför han är på tapeten! Skall vi börja värva mellanklass spelare nu? Är det verkligen det United blivit, ett mittenlag i P.L. Bedrövligt!

 3. Faran

  20 oktober, 2018 at 11:37

  Är du riktigt Ole Gunnar Solskjær som spelade united eller är du påhittad. Skulle vara kul om Gunnar Solskjær skickade ett signerat törja.

  • Solskjaer

   20 oktober, 2018 at 16:14

   Tyvärr är jag inte den riktiga Solskjaer. Däremot är han min favoritspelare genom historien, av flera olika skäl. Hade också gärna haft en signerad tröja 😁

   • Faran

    21 oktober, 2018 at 02:12

    Varför svara du mig. Gillade inte verkligen din svar😋 ja gillade han jag med. Han var grym spelare synd att vi inte har han inom ledningen i united han skulle säker bidro mucket,😁

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/4 21.00
Manchester United - Manchester City
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter