Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Shaw förlänger med United

Den officiella sidan bekräftar att Luke Shaw nu tecknat nytt långtidskontrakt med Manchester United…

Luke Shaw var nedstoppad långt ned i frysboxen under Mourinhos två första säsonger och när han väl fick speltid kom det ofta med en dos hård offentlig kritik från Mourinho, men han har inlett den nya säsongen strålande och nu belönas han med ett nytt kontrakt – ett kontrakt som håller honom i United till juni 2023, med en option om ytterligare ett år.

Luke Shaw säger:

”Sedan jag kom till United så har det varit fyra händelserika år som passerat fort. Jag är väldigt stolt över att skriva på mitt nya kontrakt och att fortsätta min tid i den här fantastiska klubben. Jag vill tacka alla som stått vid min sida och visat enormt stöd – ledningen, mina lagkamrater och fansen.”

”Jag vill att alla ska veta att jag kommer att ge allt jag har för att återgälda dem och för att bringa framgångar under de kommande åren. Jag är fortfarande väldigt ung med mycket mer att lära och jag kan inte vänta på att få fortsätta min utveckling under Mourinho.”

Jose Mourinho säger:

”Luke är fortfarande väldigt ung, han blir bättre hela tiden och han måste känna sig väldigt stolt över sig själv. Jag är väldigt glad över att vi behåller en så talangfull ung engelsk spelare med en ljus framtid. Luke förtjänar det här kontraktet fullt ut. Han förstod sin utvecklingsprocess, han jobbade väldigt hårt på varje nivå och han tror alltid på sig själv – vilket är ett bra attribut att ha.”

 

Källa: Manutd.com

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/4 21.00
Manchester United - Manchester City
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter