Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Zlatan: Därför attackeras Mourinho av media

Zlatan Ibrahimovic tar Jose Mourinho i försvar och ger sin syn på varför han är en lätt måltavla för media…

Media gillar att skriva om Mourinho och de gillar framförallt att skriva om Manchester United, så givetvis blir Mourinho ett tacksamt offer när han numera är manager för Manchester United. Speciellt i tider då det inte går så bra för laget. Zlatan Ibrahimovic känner igen sig i Mourinhos situation och säger att starka personligheter ofta attackeras av media.

”Alla kritiserar Mourinho och jag tror inte det beror på resultaten. Det är pga av karaktären. För att han är som han är. Jag känner igen mig i den situationen. Vi har vårt självförtroende, vi tror på saker, vi säger vissa saker på vårt sätt. Självklart får vi ta skulden och vi får mer kritik när saker inte går bra, men när saker går bra och vi vinner så är tillfredsställelsen större än för de som är politiskt korrekta, som tror de är perfekta och inte vill ställa till med några problem så att media aldrig attackerar dem.”

”Sådana är inte vi. Vi är oss själva. Vi tror på vad vi gör och vi gör det fullt ut. En del kritiker överdriver eftersom han är som han är och några pga av avundsjuka. Men det ingår. Mourinho måste bara fortsätta tro på sig själv, stå upp för vad han gör och för vem han är. Han är där eftersom han gjort det på sitt eget sätt, eftersom han är vem han är och inte ändrar sig för någon. Jag är exakt likadan. Jag ändrar mig inte för någon. Alla där ute som tror de är perfekta – det är ni som är det största problemet där ute.”

”Jose gör ett bra jobb. Man är så bra som sitt lag. Det finns ingen coach i världen som kan göra mirakel med ett lag. Självklart talar resultaten för sig självt. Resultaten är inte på topp. Ibland är de dåliga och ibland bättre – det är en del av säsongen. Men i Premier League så är det inte lätt och om någon vet hur man vinner så är det han. Som han själv uttryckte det – han har fler Premier League-titlar än alla de andra coacherna i ligan tillsammans.” 

 

Källa: Sky Sports

7 Kommentarer

 1. Böje

  18 oktober, 2018 at 13:15

  Flera bra poänger här, men jag har några synpunkter.

  1. Tror inte Mourinho att han är perfekt? Det intrycket har jag haft i alla år i alla fall. Har han någonsin tagit på sig någon förlust eller radda av dåliga resultat? Knappast, det är aldrig hans fel. Skulle gärna höra Zlatan utveckla det lite.

  2. Ingen tränare kan göra mirakel? Fel, titta på Leicester. Är inte det ett mirakel så vet jag inte vad som krävs för att få kallas mirakel. Jag vill även påstå att vår sista ligatitel med SAF var ett mindre mirakel, att det dessutom vår så överlägset. Jag tycker även att Burnley förra säsongen var ett mindre mirakel, och även Bournemouth sedan de gick upp. Makalösa resultat med små resurser.

  3. ”Han har vunnit mer än de andra tillsammans” är sant, men meriterna från 2004-2013 intresserar mig inte längre. Det är inte relevant att prata om de titlarna. Erfarenheten är relevant, men inte alla gamla titlar.

  • Peppis

   18 oktober, 2018 at 21:20

   Exakt, är det någon som tror att han är perfekt så är det han

 2. United4ever

  18 oktober, 2018 at 17:32

  Så jävla rätt Zlatan har!

  Zlatan <3
  Mourinho <3
  United <3

  Dra åt helvete MANHUNT

 3. Fricken89

  18 oktober, 2018 at 21:00

  Shaw har officiellt (för ca 3 timmar sedan) skrivit på ett nytt långtidskontrakt.

 4. Peppis

  18 oktober, 2018 at 21:22

  Alltså Zlatan har kanske haft samma arrogans men han har ju alltid haft ett underhållningsvärde. Mourinho har ju noll underhållningsvärde PLUS dåliga resultat PLUS är en dryg jävel. Då förtjänar man kritik.

  • Albo

   19 oktober, 2018 at 08:30

   Exakt så. Har man underhållningsvärde likt Zlatan så är det en sak, men har man 0 av den varan och dessutom usla reslutat så ska man kanske vara lite mer ödmjuk.
   #MouOut

 5. Mogge

  18 oktober, 2018 at 21:28

  Kan Zlatan vara på väg lagom till Jul. Varför prata om United annars?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/4 21.00
Manchester United - Manchester City
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter