Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Stort Rashford-bud från Juve?

Enligt The Sun så planerar Juventus att försöka värva Marcus Rashford..

Det tycks aldrig riktigt lossna för Rashford i United, men det är å andra sidan ett syndrom som ungefär samtliga spelare lider av just nu. Det har i omgångar ryktats om att han kan vara på väg bort från United och nu hävdar blaskan The Sun att Juventus är intresserade av hans tjänster.

Rashford har kontrakt till 2020 och United värderar honom högt och vill inte sälja honom, men enligt rapporten kan Juve vara redo att betala så mycket som £65 miljoner.

 

Källa: The Sun

11 Kommentarer

 1. lopa

  18 oktober, 2018 at 13:16

  hahahahah det är så jävla kul hur mycket han hypas upp så fort han gör ett landslagsmål eller mål överlag. Då ska tidningarna börja skriva att alla klubbar i världen vill ha honom eller att någon engelsk profil ska gå ut och säga ”Jag förstår inte varför Rashford inte får spela mer i sitt klubblag” …. och hela den biten. Lika skrattretande varje gång.

 2. Juv

  18 oktober, 2018 at 15:36

  Lopa hur gammal är du?

  Kan du inte hålla på typ Juve,Real,Barca om du hatar engelska spelare så mkt..

 3. Albo

  18 oktober, 2018 at 15:45

  Hoppas verkligen att någon av Mourinho-älskarna hackar på Iopas kommentar snart. Får man inte kritisera Mourinho så får man definitivt inte kritisera Rashford, som är långt mer United än Mourinho någonsin kommer bli.

  Själv är jag av den åsikten att man får kritisera alla så länge man kan argumentera för det. Ungefär som jag, Felix, Solskjaer, G.Best och Böje.

  • United4ever

   18 oktober, 2018 at 16:52

   Albo….är du verkligen seriöst att du hoppas någon ska ”hacka” Lopa för hans åsikt?
   Omoget av dig.
   Läs gärna om Yttrandefrihet o tryckfrihet 😉

   • Albo

    18 oktober, 2018 at 17:03

    Du förstår uppenbarligen inte vad jag menar, ironin i det hela. Har inte tid eller ork att förklara för dig heller.

 4. lopa

  18 oktober, 2018 at 17:38

  Juv:

  Jag är 29 år gammal. Hur gammal är du? Jag hatar inte engelska spelare. Jag tycker bara de är så fruktansvärd jävla överskattade. Det räcker att dom visar upp sig i en eller två matcher sedan ska dom få ett förnyat kontrakt eller bli hypad till skyarna. Ingen här kan säga någonting annat för det är 100% sanning.

  Vi har en engelskman som är bra och det är Shaw. Tråkigt nog. Resten överskattade spelare som inte förtjänar att spela i United. Lingard kan gå och lära sig lite nya dans-moves så han kan visa upp på instagram. Young är helt oduglig. Hade skeppat iväg honom utan att blinka. Smalling är den mest instabila mittbacken man kan tänka sig. Kan göra kanonmatcher till att floppa rejält. Förstår mig inte på honom. Jones? Vi ska inte ens snacka där…Vad har vi mer? McTominay? Kommer inte överleva i United länge till. Och så är det Rashford där man har lite hopp förstås. Men har så otroligt mycket kvar att bevisa.

  Men återigen. Luke Shaw är kingen. Påminner mig om förra generationens spelare/backar. Spelar för sitt lag och brinner för United. Åkt på ett antal bakslag i karriären. Allt från skador till att tränare sågat honom sönder & samman. Men Shaw har krigat sig igenom det. Och här står han – med ett nytt kontrakt!..

  Fler spelare borde lära sig av honom.

  Tack för mig.

 5. GGMU7

  18 oktober, 2018 at 20:44

  Tyvärr handlar inget om klubben i kommentarsfältet längre.. Allt handlar om vem som har mest rätt, vem som hatar Mourinho mest och bara negativ snack. Väx upp förfan!

  • Roy

   18 oktober, 2018 at 22:20

   Hatar är ju ett starkt ord,tror dom som inte vill ha Mou kvar har förklarat (även för dig)att det mest beror på hans spelide( hur Utd spelar fotboll ute på planen) Men i mitt fall är det fler orsaker än bara spelidén,men hatar honom ,det gör jag inte och för den delen så älskar jag honom inte heller,men det tror jag många gör här. Var och en är salig i sin tro,även du.

   • GGMU7

    18 oktober, 2018 at 22:55

    Okej

   • Böje

    19 oktober, 2018 at 06:17

    Bra Roy 👍👍👍

    • GGMU7

     19 oktober, 2018 at 08:57

     Pajaser

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/4 21.00
Manchester United - Manchester City
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter