Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

M.E.N: Vad United saknar numera

Manchester Evening News belyser en viktig skillnad mellan dagens Manchester United och laget de senaste åren…

United ser vilsna ut ute på planen och någonting saknas minst sagt i det spelmässiga och i andan. Exakt vad det är är svårt att sätta fingret på, men enligt Manchester Evening News så är en stor skillnad att man saknar en tydlig ledare i omklädningsrummet och på planen. Tidigare har man haft Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic och Michael Carrick. Nu saknas den rutinen och den vinnarmentaliteten – även om Carrick förvisso numera finns med i ledarstaben.. Men visst saknas den typen av personlighet i laget.

Det cirkulerade i går lite lösa rykten om att Zlatan i januari kan komma att lånas tillbaka till United. Han har gjort 21 mål på 25 matcher för sitt LA Galaxy sedan övergången från United. Hade ni velat se Zlatan i United under våren?

 

Källa: MEN

13 Kommentarer

 1. Fricken89

  12 oktober, 2018 at 12:26

  Gärna det, sett till rutinen han besitter. Gillade aldrig att han drog iväg till LA mitt i säsongen. Han får gärna komma tillbaka.

 2. KlintNyren

  12 oktober, 2018 at 12:34

  Nej, Zlatan är inte lösningen på problemen. Det finns vinnare i truppen spelare som bidragit till VM-guld, Premier League-titlar och Champions League-titlar. Mourinho har också detta, vinnare i blodet, men tydligt är att han verkar tappat gnistan och lösningen på vägen från problem till succé. Det vi behöver är inte Zlatan. Det vi behöver är en manager som lyckas få fram tron och vinnarmentaliteten i den trupp vi har.

  • Björn

   12 oktober, 2018 at 13:46

   Ja. Exakt. Få igång de bra spelare vi har och satsa på dom iallafall denna säsongen är prio tycker jag. In med en ny tränare bygg självförtroende och skapa en offensiv spelide. Resultaten är inte det viktiga just nu utan få igång spelarna igen.
   Sen behövs det en storrensning i truppen till sommaren. För att få en högre nivå på träningar och på avbytarbänken. Spelare som har utvecklingspotential.

   • Albo

    12 oktober, 2018 at 14:57

    Det svåra med att göra en storrensning i truppen är att våra mediokra bänkspelare (Darmian, Jones, Rojo, Mata typ) troligtvis kommer säljas för kaffepengar, eftersom de är helt iskalla och delvis avdankade. Däremot kommer vi tvingas betala hutlösa överpriser för att ersätta dem, eftersom klubbar vet hur mycket pengar vi har. Om spelaren i fråga dessutom sitter på ett långt kontrakt så blir det ännu dyrare.

    Håller med om att en dylik rensning behövs men jag tror inte att styrelsen är så sugna på det i nuläget, eftersom det lär bli en sanslöst dyr och kostsam historia. Troligen väntar de tills de har löst managerfrågan på sikt, och förhoppningsvis är det inte Mou.

  • Hehehe

   12 oktober, 2018 at 15:30

   Champions League titlar? Vem då?

 3. Mogge

  12 oktober, 2018 at 12:41

  En friskare Zlatan. Det är rätt mentalitet för oss.

 4. GGMU7

  12 oktober, 2018 at 16:03

  Precis det jag snackat om hur många gånger som helst! Vi behöver en ledare på plan, det finns ingen ledare i laget!

  • Albo

   12 oktober, 2018 at 18:36

   Tror inte det finns någon på jorden som har en annan åsikt. Sen om Zlatan, 37 från MLS, är rätt man eller inte är en annan femma.

   • GGMU7

    12 oktober, 2018 at 18:39

    Jasså

 5. Peppis

  12 oktober, 2018 at 19:34

  Tanken med Zlatan i så fall är att få en mental vändning. Man kommer inte vinna ligan bara för att han dyker upp och det är förstås ingen långsiktig lösning.

  Antingen sparkar det igång hela gänget. Men kan samtidigt vara så att det sänker moralen att man måste ta en 37-åring. Men det kan väl inte sjunka mer än så här. Och framför allt skulle det vara nåt kul för fansen och klubben att samlas kring, så ja!

 6. Roy

  13 oktober, 2018 at 18:41

  Dom saknar en riktigt modern tränare

  • Faran

   14 oktober, 2018 at 00:04

   Om jag ska vara ärligt så förstår jag inte varför Mourinho skulle ville misslyckas i united. Jag vet att han inte fick dom spelare han behövde i somras man inte en chans att han är sur över det längre. Om det är så att Mourinho är fortfarande sur över det och vill inte komma över så är problemet större så som vi tror. Ibland kan jag tycka att Mourinho och Pogba vill samma sak och att dom står på samma sida. Varför tror jag det. Ju kolla Pogba för starta alla matcher eller dom flesta. Jag förstår inte varför skulle tränaren ville starta en spelare som är dålig form och som spelar egen fotboll.exm dribbla flera spelare runt om dig

 7. Roy

  14 oktober, 2018 at 00:20

  vad är det ,….som du inte fattar …..?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 18/2 20.30
Chelsea - Manchester United
FA Cupen
Visas på Kanal 9, Eurosport

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: skipper Rykten: United planerar Sancho-budVore en jättebra värvning i paritet med Uniteds värderingar. Däremot ryktas det om att City har infört en klausul om…Feb 16, 10:38
 • Kommentar från: the manager Ince: Han är helt hopplösAnderson var ingen miss. Han gjorde några riktigt bra år innan skadorna kom. Sedan hade han inte psyke att komma…Feb 15, 23:56
 • Kommentar från: Böje Ince: Han är helt hopplösVisst, men då har vi haft flera som har levererat samtidigt (Rooney, Tevez, Berbatov ett år, Ronaldo, RvP, RvN osv).…Feb 15, 21:33
 • Kommentar från: Tobbe Ince: Han är helt hopplösFinns många som gjort 28 mål för United under en säsong. Visst är det bra.Feb 15, 20:49
 • Kommentar från: Böje Ince: Han är helt hopplösJag är inte heller något fan av Zlatan men 28 mål (eller vad det nu var han gjorde) kan ingen…Feb 15, 20:23

FLER Nyheter