Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Fred: De har hjälpt mig mycket

Fred säger att han trivs väldigt bra med sitt nya liv i sin nya klubb och stad…

Fred har väl inte varit någon supersuccé sedan han kom till Manchester United i somras, men ingenting har direkt fungerat i klubben under hösten.. så det kanske är svårt att utvärdera honom i detta nu. Han själv säger dock att han trivs väldigt bra med sitt nya liv.

”Jag är väldigt glad över det liv jag nu lever i den här nya klubben. Det är lite annorlunda för mig, men väldigt bra. De (spelare och personal) hjälper mig mycket med acklimatiseringen och att lära mig engelska. Det är väldigt viktigt för mig. Ligan är väldigt annorlunda mot den jag spelade i förut, så jag försöker anpassa mig så fort som möjligt – tittar på spelarna när de tränar, hur de arbetar, positionerna de har. Det underlättar för mig i acklimatiseringen. Jag hoppas jag håller mig stark och fokuserad och att jag får spela mer med Manchester.”

 

Källa. MEN

2 Kommentarer

 1. Richard

  10 oktober, 2018 at 17:42

  Men varför har han inte fått spelat,de sista matcherna

 2. Peppis

  10 oktober, 2018 at 22:02

  Jag tycker han känns lovande. Kvick teknisk och snabbtänkt. Svårt att göra det bättre när man kommer in i ny liga i det här laget där allt är uppochner.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: G. Best Rooney: Vi styrde omklädningsrummetSvårt att ha respekt för vad Rooney någonsin säger efter hur han skötte det när han ville lämna och flörtade…Okt 19, 20:23
 • Kommentar från: Fricken89 Inför Chelsea v Manchester UnitedMin elva: Martial-------------Lukaku-----------------Mata -------------Pogba------A.Pereira--------------- --------------------Matic------------------------ Shaw--------Smalling-----Bailly------------Dalot -------------------De Gea------------------------ Sub: Fellaini,…Okt 19, 18:32
 • Kommentar från: Solskjaer ”Skulle vara svårt att tacka nej”Detta vore såklart riktigt fint. Han är dessutom duglig med fötterna trots sin storlek och tyngd. Kanske inte den bästa…Okt 19, 17:10
 • Kommentar från: Brämhult Daily Mail: En anledning till formsvackanKan han inte skaffa sig en ny seniorita så han blir lycklig igen :)Okt 19, 15:32
 • Kommentar från: GGMU7 Rooney: Vi styrde omklädningsrummetSom vanligt svarar du inte på det man skriver.Okt 19, 13:13

FLER Nyheter