Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Fred: De har hjälpt mig mycket

Fred säger att han trivs väldigt bra med sitt nya liv i sin nya klubb och stad…

Fred har väl inte varit någon supersuccé sedan han kom till Manchester United i somras, men ingenting har direkt fungerat i klubben under hösten.. så det kanske är svårt att utvärdera honom i detta nu. Han själv säger dock att han trivs väldigt bra med sitt nya liv.

”Jag är väldigt glad över det liv jag nu lever i den här nya klubben. Det är lite annorlunda för mig, men väldigt bra. De (spelare och personal) hjälper mig mycket med acklimatiseringen och att lära mig engelska. Det är väldigt viktigt för mig. Ligan är väldigt annorlunda mot den jag spelade i förut, så jag försöker anpassa mig så fort som möjligt – tittar på spelarna när de tränar, hur de arbetar, positionerna de har. Det underlättar för mig i acklimatiseringen. Jag hoppas jag håller mig stark och fokuserad och att jag får spela mer med Manchester.”

 

Källa. MEN

2 Kommentarer

 1. Richard

  10 oktober, 2018 at 17:42

  Men varför har han inte fått spelat,de sista matcherna

 2. Peppis

  10 oktober, 2018 at 22:02

  Jag tycker han känns lovande. Kvick teknisk och snabbtänkt. Svårt att göra det bättre när man kommer in i ny liga i det här laget där allt är uppochner.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/4 21.00
Manchester United - Manchester City
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Mogge Manchester United vs Manchester CityJa. Spelarna håller lägre klass än ekonomin. Vi har inte sett bra ut på länge. Det är nog kört att…Apr 25, 08:37
 • Kommentar från: Kongo Manchester United vs Manchester CityÄr ett skämt hela laget sen sitta och peka på enskilda spelare jo visst kan hålla med om att vissa…Apr 25, 06:49
 • Kommentar från: Stefan Manchester United vs Manchester CityHåller med dig. Vad jag tycker han är sämst på, är passningsspelet utmed marken. Det är lååånga chanspassningar i…Apr 25, 06:33
 • Kommentar från: a Manchester United vs Manchester CitySist DDG var urform var när han förhandlade om ett nytt kontrakt... Nu förhandlar han igen...Apr 25, 05:49
 • Kommentar från: lopa Manchester United vs Manchester CityAlltså Young... Är det ingen annan förutom jag som märker hur otroligt värdelös han är? Hans inlägg är så helvetes…Apr 25, 00:38

FLER Nyheter