Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Fred: De har hjälpt mig mycket

Fred säger att han trivs väldigt bra med sitt nya liv i sin nya klubb och stad…

Fred har väl inte varit någon supersuccé sedan han kom till Manchester United i somras, men ingenting har direkt fungerat i klubben under hösten.. så det kanske är svårt att utvärdera honom i detta nu. Han själv säger dock att han trivs väldigt bra med sitt nya liv.

”Jag är väldigt glad över det liv jag nu lever i den här nya klubben. Det är lite annorlunda för mig, men väldigt bra. De (spelare och personal) hjälper mig mycket med acklimatiseringen och att lära mig engelska. Det är väldigt viktigt för mig. Ligan är väldigt annorlunda mot den jag spelade i förut, så jag försöker anpassa mig så fort som möjligt – tittar på spelarna när de tränar, hur de arbetar, positionerna de har. Det underlättar för mig i acklimatiseringen. Jag hoppas jag håller mig stark och fokuserad och att jag får spela mer med Manchester.”

 

Källa. MEN

2 Kommentarer

  1. Richard

    10 oktober, 2018 at 17:42

    Men varför har han inte fått spelat,de sista matcherna

  2. Peppis

    10 oktober, 2018 at 22:02

    Jag tycker han känns lovande. Kvick teknisk och snabbtänkt. Svårt att göra det bättre när man kommer in i ny liga i det här laget där allt är uppochner.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter