Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

U18, U23, Dam – V40

En uppdatering kring Uniteds andra lag under veckan som gått…

Varken U23 eller Dam hade några matcher under veckan som gick, däremot så spelade både U19 och U18 matcher.

 

Nicky Butt’s U19 tog emot Valencia U19, tränade av Mista, hemma på Leigh Sports Village i UEFA Youth League under tisdagen. Det mötet resulterade i en övertygande kross, och slutresultatet skrevs 4-0 till hemmalaget. Bohui inledde målskyttet i 30e minuten då han tog emot ett inspel av Chong och placerade in bollen i bortre. Det var det enda målet i första halvlek, men i andra satte man fart direkt och Greenwood kunde på pass av Laird placera in 2-0 redan i 49e minuten. Garner hann dra på sig ett gult kort innan man i 61a minuten utökade då Bohuis löpning slet sönder motståndarförsvaret och Barlows väl avvägda passning fan en sopren Chong som enkelt kunde placera in 3-0. Den sista spiken i kistan hamrades in av inhoppande Milan Baars som efter fint förspel av Puigmal kunde skjuta in bollen från mitten av straffområdet. Barlow, Bohui och Chong ställde till med enorm oreda i Valencia-försvaret under hela matchen, med bra passningsspel och intelligenta löpningar.

United XI: Kovar – Laird, Ercolani, Bernard, O’Connor – Garner, Barlow, Gomes (c) – Chong, Greenwood, Bohui

United subs: Fojticek, Traore, B.Williams, Bughail-Mellor, Levitt, Puigmal, Baars

Valencia XI: Rodriguez – Marco, Badal, Guillamón, Vasquez – Estacio, Perez, Poveda, Jimenez – Escobar, Campos

Valencia subs: De Gea (nej, ingen relation till David), Menargues, Ferrer, Gozalbez, Lapeña, Perez, Cortijo Aguilar

 

Under lördagsförmiddagen så tog Neil Ryan’s U18 emot Dave Watson’s Newcastle U18 hemma på Aon Training Complex. United vann till slut med 3-0, vilket skickade upp laget på tredjeplats i U18 PL Group North och skickade ner Newcastle på 11e och näst sista plats. Segern var välförtjänt och United tokdominerade från start till mål. Första målet kom redan i 13e minuten då en usel rensning av Newcastlemålvakten Langley bröts med huvudet av Elanga, och bollen hamnade hos Galbraith som från strax utanför straffområdet skickade bollen i en båge över den olycklige Langley och in till 1-0. I 30e minuten utökade United till 2-0 då Traore fick en boll centralt av Levitt och tog ett par steg förbi en motståndare innan han rullade ett lågt skott in i Langleys ena hörn. Knappt hade Newcastle hunnit ta ett djupt andetag innan Galbraith gick på knock då han utnyttjade en usel Newcastle-rensning efter en hörna till att från distans dunka in sitt andra mål för dagen. Några fler mål lyckades inte United få in trots att man skapade en hel del chanser – bl.a. så var Bernard nära på nick vid ett par hörnor och Levitt hade ett fint långskott. Traore drog på sig lagets enda varning.

United XI: Thompson – Laird, Bernard, Mengi, B.Williams (c) – Traore, Levitt, Galbraith – Puigmal, Greenwood, Elanga

United subs: Mellor, Al-Chelabi, McGhee, Bejger, McCann

Newcastle XI: Langley – Ebanks, Allen, Gamblin, Rounsfell – Reed, Gilchrist, Young (c), Anderson – De Bolle – Cole

Newcastle subs: Scott, Brown, Harrison, Carlyon

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 18/2 20.30
Chelsea - Manchester United
FA Cupen
Visas på Kanal 9, Eurosport

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: skipper Rykten: United planerar Sancho-budVore en jättebra värvning i paritet med Uniteds värderingar. Däremot ryktas det om att City har infört en klausul om…Feb 16, 10:38
  • Kommentar från: the manager Ince: Han är helt hopplösAnderson var ingen miss. Han gjorde några riktigt bra år innan skadorna kom. Sedan hade han inte psyke att komma…Feb 15, 23:56
  • Kommentar från: Böje Ince: Han är helt hopplösVisst, men då har vi haft flera som har levererat samtidigt (Rooney, Tevez, Berbatov ett år, Ronaldo, RvP, RvN osv).…Feb 15, 21:33
  • Kommentar från: Tobbe Ince: Han är helt hopplösFinns många som gjort 28 mål för United under en säsong. Visst är det bra.Feb 15, 20:49
  • Kommentar från: Böje Ince: Han är helt hopplösJag är inte heller något fan av Zlatan men 28 mål (eller vad det nu var han gjorde) kan ingen…Feb 15, 20:23

FLER Nyheter