Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

U18, U23, Dam – V40

En uppdatering kring Uniteds andra lag under veckan som gått…

Varken U23 eller Dam hade några matcher under veckan som gick, däremot så spelade både U19 och U18 matcher.

 

Nicky Butt’s U19 tog emot Valencia U19, tränade av Mista, hemma på Leigh Sports Village i UEFA Youth League under tisdagen. Det mötet resulterade i en övertygande kross, och slutresultatet skrevs 4-0 till hemmalaget. Bohui inledde målskyttet i 30e minuten då han tog emot ett inspel av Chong och placerade in bollen i bortre. Det var det enda målet i första halvlek, men i andra satte man fart direkt och Greenwood kunde på pass av Laird placera in 2-0 redan i 49e minuten. Garner hann dra på sig ett gult kort innan man i 61a minuten utökade då Bohuis löpning slet sönder motståndarförsvaret och Barlows väl avvägda passning fan en sopren Chong som enkelt kunde placera in 3-0. Den sista spiken i kistan hamrades in av inhoppande Milan Baars som efter fint förspel av Puigmal kunde skjuta in bollen från mitten av straffområdet. Barlow, Bohui och Chong ställde till med enorm oreda i Valencia-försvaret under hela matchen, med bra passningsspel och intelligenta löpningar.

United XI: Kovar – Laird, Ercolani, Bernard, O’Connor – Garner, Barlow, Gomes (c) – Chong, Greenwood, Bohui

United subs: Fojticek, Traore, B.Williams, Bughail-Mellor, Levitt, Puigmal, Baars

Valencia XI: Rodriguez – Marco, Badal, Guillamón, Vasquez – Estacio, Perez, Poveda, Jimenez – Escobar, Campos

Valencia subs: De Gea (nej, ingen relation till David), Menargues, Ferrer, Gozalbez, Lapeña, Perez, Cortijo Aguilar

 

Under lördagsförmiddagen så tog Neil Ryan’s U18 emot Dave Watson’s Newcastle U18 hemma på Aon Training Complex. United vann till slut med 3-0, vilket skickade upp laget på tredjeplats i U18 PL Group North och skickade ner Newcastle på 11e och näst sista plats. Segern var välförtjänt och United tokdominerade från start till mål. Första målet kom redan i 13e minuten då en usel rensning av Newcastlemålvakten Langley bröts med huvudet av Elanga, och bollen hamnade hos Galbraith som från strax utanför straffområdet skickade bollen i en båge över den olycklige Langley och in till 1-0. I 30e minuten utökade United till 2-0 då Traore fick en boll centralt av Levitt och tog ett par steg förbi en motståndare innan han rullade ett lågt skott in i Langleys ena hörn. Knappt hade Newcastle hunnit ta ett djupt andetag innan Galbraith gick på knock då han utnyttjade en usel Newcastle-rensning efter en hörna till att från distans dunka in sitt andra mål för dagen. Några fler mål lyckades inte United få in trots att man skapade en hel del chanser – bl.a. så var Bernard nära på nick vid ett par hörnor och Levitt hade ett fint långskott. Traore drog på sig lagets enda varning.

United XI: Thompson – Laird, Bernard, Mengi, B.Williams (c) – Traore, Levitt, Galbraith – Puigmal, Greenwood, Elanga

United subs: Mellor, Al-Chelabi, McGhee, Bejger, McCann

Newcastle XI: Langley – Ebanks, Allen, Gamblin, Rounsfell – Reed, Gilchrist, Young (c), Anderson – De Bolle – Cole

Newcastle subs: Scott, Brown, Harrison, Carlyon

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
  • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
  • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
  • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
  • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Nyheter