Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Telegraph: Osäkerhet kring De Gea

Enligt The Telegraph så råder det en osäkerhet kring David De Geas kontraktsförlängning…

Det har länge ryktats om att De Gea är nära att förlänga sitt kontrakt med United, men enligt en exclusive i The Telegraph så är det nu inte säkert att så blir fallet. De Gea har kontrakt till 2019, men det finns en option om ett års förlängning som United kommer att aktivera, men enligt tidningen så tvekar han nu på om han vill förlänga bortom 2020. Anledningen ska enligt tidningen vara att De Gea vill konkurrera om troféer på alla fronter och den rådande situationen i United ska ha fått honom att tvivla på om han kommer kunna göra det om han blir kvar på ett nytt långtidskontrakt.

De Gea var under många år starkt länkad med Real Madrid, men Real signade i somras Courtois på ett sex-års-kontrakt. I och med det så dog De Dea-ryktena, men det återstår att se om nya rykten nu tar fart (om Real eller annan klubb) om han inte snart tecknar nytt kontrakt.

Källa: Telegraph

 

12 Kommentarer

 1. Stefan Å

  8 oktober, 2018 at 16:27

  Japp spelarna flyr så länge Mou är kvar.Mou har kört United i botten så inte ens en annan tränare vill ta över därför är han fortfarande kvar. Låt Carrick ta över tills i sommar så managers världen över ser att det går att fixa till även detta lag.

  • Puppym

   8 oktober, 2018 at 17:11

   Stefan, har du inte fått lära dig att man inte ska tro på allt man läser. Han kommer få sina pengar och va nöjd. Vi kommer snart se en förlängning.

 2. Felix

  8 oktober, 2018 at 18:50

  Svårt att inte sympatisera med De Gea – en av världens absolut bästa målvakter bör såklart konkurrera om de största titlarna. Därmed sagt, vad är en rimlig destination för honom? Bayern, Barca, Real, Juve… alla har satsat på någon målvakt de lär hålla fast vid. Skulle väl vara PSG då, men är de verkligen närmare att vinna titlar som betyder något än United är? (Nej, Ligue 1 räknas inte direkt.)

  • Puppym

   8 oktober, 2018 at 20:44

   Han kommer inte lämna utan kommer avsluta i United. Finns inte många klubbar som ska betala hans höga lön och sen United är tillsammans med real dem största klubbarna sett till fans och exponering. Återigen är slutsatsen att han kommer inte lämna.

   • Felix

    8 oktober, 2018 at 21:14

    Man hoppas ju på det, men om De Gea vill börja konkurrera om/vinna de stora titlarna, då känns det inte direkt som om det kommer hända i ett kaotiskt United.

    Det man kan hoppas på är väl att han ser prestationerna i Spanien som ett varningstecken – det är i United han är trygg och gör sig bäst helt enkelt, så då borde han stanna. Men det finns inga garantier här.

 3. lopa

  8 oktober, 2018 at 20:45

  Felix:

  ”Skulle väl vara PSG då, men är de verkligen närmare att vinna titlar som betyder något än United är? (Nej, Ligue 1 räknas inte direkt.)”

  Hmmm…Ja PSG är nog hästlängder före United att exempelvis vinna Champions League. Skulle inte förvåna mig för fem öre ifall United inte lyckas avancera från gruppen – medan PSG kan gå hur långt som helst..

  • Felix

   8 oktober, 2018 at 21:13

   Känns inte som om PSG har vad som krävs för att vinna i CL i mitt tycke. Visst lär de gå längre än United, men jag tror knappt de når semifinal oavsett. Att byta United mot PSG bara för att gå till kvarten istället för åttondelen t.ex. vore ju rätt menlöst, för så mycket är inte en ligatitel i Frankrike värd.

 4. Hehehe

  8 oktober, 2018 at 22:12

  Förstår de gea, världens bästa målvakt. Blir inga titlar förutom kanske en ligacup titel dom kommande åren. Vi ska va glada att han stannat så länge som han faktiskt gjort.

 5. Puppym

  9 oktober, 2018 at 02:05

  Han ska vara glad att United stod bakom honom när det blåstes som hårdast mot honom. Han har ju pl,cl och fa titel och det är ytterst få som har det. Det som känns ganska lugnt är att det verkar inte finnas brist på duktiga målvaktstalanger i både United men även i andra klubbar. Om han nu vill lämna så är det inte så illa.

  • Böje

   9 oktober, 2018 at 07:48

   1. De Gea har ingen CL-titel.
   2. Han har varit vår i särklass bästa och viktigaste spelare sen SAF slutade. Våra unga målvakter är inte i närheten av honom, och med tanke på hur kassa vi har varit sedan SAF slutade så är det mer eller mindre tack vare De Gea att vi inte har hamnat på undre halvan. Han har räddat oss oändligt många gånger, hela tiden, och det hade ingen annan målvakt kunnat göra.

   • Puppym

    9 oktober, 2018 at 15:33

    Ah du har rätt det var van der sar som stod i mål och vann cl. Vem vet eventuellt cl titel i år 😊

 6. GGMU7

  9 oktober, 2018 at 09:52

  1 han älskar United
  2 han kommer inte att lämna

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Buhu Dortmund om Sanchos framtidLingard är endast i United pga egen produkt. Han förtjänar inte sin lön eller plats i laget. En bra arbetande…Maj 27, 01:11
 • Kommentar från: Buhu Rojo: Jag vill stanna i UnitedHoppa in med donbarna? Det är det enda killen kan göra! Livsfarlig att ha på planen och alltid risk att…Maj 27, 01:08
 • Kommentar från: Fricken89 De Ligt om framtidenOkej. Jag svarade Farzad på en tidigare artikel och som jag inte har en aning om varför den måste godkännas?Maj 27, 01:01
 • Kommentar från: Jensan De Ligt om framtidenMin copycat verkar ha lättare ser jagMaj 27, 00:59
 • Kommentar från: Ruben De Ligt om framtidenNope.Maj 27, 00:58

FLER Nyheter