Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Shaw: Hårda ord i halvtid

Luke Shaw säger ett motiverande halvtidssnack hjälpte till med vändningen mot Newcastle…

United visade upp två olika sidor i lördagens match mot Newcastle. I första halvlek var man riktigt bleka och såg ofta panikslagna, som Mourinho själv beskrev det. Men i andra halvlek kom man ut med en helt annan attityd och såg till att vända underläge 2-0 till seger 3-2.

Säsongens bästa spelare hittills – Luke Shaw – säger att halvtidspratet i omklädningsrummet var hårt och gjorde skillnad.

”Om jag ska vara ärligt så ja 100% – så snart vi klev ut i andra halvlek. Många starka ord sades i halvtid i omklädningsrummet. Jag tycker att allt vi sa var korrekt. Att ligga under med 2-0 mot Newcastle på hemmaplan i halvtid är riktigt illa. Det (snacket) hjälpte oss och vi kom ut som ett bättre lag i andra halvlek.”

”Jag är säker på att det fanns en massa folk som var glada i halvtid, men lagandan är väldigt stark. Snacket i halvtid var väldigt starkt och det gav oss en spark i baken. Vi var mycket bättre i andra halvlek. Mycket snabbare och mer raka och mer som det gamla United. Det behöver vi göra mer ofta nu. Det kommer vi förhoppningsvis att göra och vi ser fram emot vår nästa match.”

 

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter