Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

ESPN: Spelarna Mourinho vill ha i januari

Enligt ESPN så vill Jose Mourinho att styrelsen i Manchester United visar att man står bakom honom genom att finansiera värvningar i vinter… 

Mourinho fick till sin stora besvikelse inte in någon ny mittback i somras, trots att man länkades med flera namn under stora delar av transferfönster. Det är något oklart varför Ed Woodward inte levererade vad Mourinho ville ha – om det berodde på att han inte lyckades ro hem värvningarna eller om det berodde på att han ansåg att Mourinho värvat tillräckligt, det låter vi vara osagt.

Det råder stor osäkerhet kring Mourinhos framtid som manager i United efter den smått katastrofala hösten, men många rapporter hävdar att Mourinho alltjämt har styrelsens stöd. Åtminstone ett tag till.  Enligt ESPN så vill Mourinho nu ha in två mittbackar i januari för att kunna mönstra ett starkare United under våren. Dessa är enligt rapporten Skriniar från Inter och Romagnoli från Milan.

Han ska även ha sagt till ledningen i klubben att han vill att de manifesterar sitt stöd för honom genom att sanktionera köpen och leverera de spelarna han vill ha i januari.

 

Källa: ESPN

 

19 Kommentarer

 1. Richard

  8 oktober, 2018 at 16:58

  Då kommer han va kvar

 2. Felix

  8 oktober, 2018 at 18:48

  Varken Skriniar eller Romagnoli känns realistiska med tanke på betydelsen för respektive lag och för hur kort tid sen de anslöt till respektive lag. Och båda lagen är i en position att spela hardball så både Skriniar och Romagnoli skulle kosta BRUTALA överpriser – säkert mellan £80-100m.

  • Molo

   15 oktober, 2018 at 08:51

   Romagnoli har varit i Milan sen 2015

 3. Roy

  8 oktober, 2018 at 19:54

  Måste väl nån gång sälja spelare också…..

  • Richard

   8 oktober, 2018 at 20:27

   Ja,det säljs ju inte en spelare.Helt sjukt

   • GGMU7

    9 oktober, 2018 at 06:37

    Man köper in en spelare och sen säljer man. Inte tvärtom

 4. G. Best

  8 oktober, 2018 at 20:34

  Spelar ingen roll om vi så köper Messi så kommer Mourinhos usla spelstil inte ta oss framåt.

  Är inget fel på dom spelarna vi har. Med rätt träning, motivation, relation till spelarn och taktik så skulle laget spela som dom bör. Men Mourinho besitter inte dom kunskaperna uppenbarligen.

  Bättre att antingen inte köpa en enda spelare i Januari för att låta Mourinho gå i sommar istället. Köpa spelare hans som ska passa hans taktiska syn, för att sen bara bli förpassade till bänken eller säljas när han lämnat är bara att kasta pengarna i sjön.

  Som vi sett med tidigare onödiga köp som Van Gaal t ex gjorde som senare såldes för kort därefter för mycket mindre summor. Det är inte hållbart.

  Dags att bestämma sig nu styrelsen. Ska han sitta kvar eller inte och planera därefter.

  Fotboll handlar om att göra mer mål än motståndaren för att vinna matcher. Ju mer matcher man vinner desto större chans att vinna titlar. Så enkelt är det. Det är inget vi för just nu eller har gjort pålänge. Då måste man agera.

  Vem har högsta ansvaret för att vi ska göra dom där målen och vinna matcherna? Som får VÄLDIGT mycket betalt och har ansvar för att dom spelarna vi har som besitter så mycket kvalité (och också får mycket betalt så att dom gör möda för sin lön) jo tränaren. Om han inte gör sitt jobb rätt så går det inte. Så enkelt är det.

  Sen kan kidsen här säga vad dom vill och slänga ut sig att som minsann är riktiga supportar och peka finger åt andra som som inte tycker är det (något t ex dom som står på stretford end t ex skrattat och hånat åt totalt) men det är den enkla sanningen.

  Tränaren är skillnaden något vi sett så många gånger tidigare. Speciellt i denna klubben. Samma trupp som vann ligan en säsong kom med ett nyförvärv och annars samma trupp 6a med en annan tränare.

  Gör om gör rätt. Nu är det tredje tränaren som är och varit helt fel för vad denna klubb står för när det kommer till vilken fotboll vi alla vill se och förväntar oss. Andra felet med att ta in en namnkunnig tränare enbart och inte se till vad tränaren faktiskt kommer göra.

  För om Woodward & CO tyckte det lät bra när Van Gaal och Mourinho sa på intervjuerna ”jag vill spela en defensiv forboll främst” då bör även Woodward & CO avgå eller tänka om helt. För det är inte den typen av fotboll denna klubb bör spela. Den taktiken lämpar sig för sämre lag längre ner i tabellen som inte har kvalité och lever på att parkera bussen och försöka spela långsamt för att dra ner tempot.

  Så anställ en ny tränare med modern syn på fotbollen tack.

  • Albo

   8 oktober, 2018 at 20:57

   Håller helt med👍🏽👍🏽👍🏽

   • Böje

    9 oktober, 2018 at 07:42

    Håller oclså helt med 👍👍

  • United4ever

   9 oktober, 2018 at 09:29

   Håller inte med.

   Förresten hade varit intressant om du kunde nämna vilken tränare som ska ersätta Mourinho:-)

   Och säg inte Zinedine Zidane haha han hade blivit slaktad i England.

   • G. Best

    9 oktober, 2018 at 10:58

    Intressant när någon inte håller med och inte skriver ett utförligt svar varför man inte håller med. Givande.

    Nej inte Zidane. Upp till styrelsen att hitta rätt tränare, inte min eller någon här som kan utse rätt tränare. Men personligen är jag emot Zidane, i alla fall den fotbollen han spelade med Real när han var där.

    • United4ever

     10 oktober, 2018 at 10:39

     ”Spelar ingen roll om vi så köper Messi så kommer Mourinhos usla spelstil inte ta oss framåt.”

     – brutalt fel. Messi är världens bästa vi hade vunnit allt då.

     ”Är inget fel på dom spelarna vi har. Med rätt träning, motivation, relation till spelarn och taktik så skulle laget spela som dom bör. Men Mourinho besitter inte dom kunskaperna uppenbarligen”

     -Brutalt fel. Kolla noga så ser du att Mourinho har lyft många spelare så att de blivit kallad till landslaget <3.

     "Bättre att antingen inte köpa en enda spelare i Januari för att låta Mourinho gå i sommar istället. Köpa spelare hans som ska passa hans taktiska syn, för att sen bara bli förpassade till bänken eller säljas när han lämnat är bara att kasta pengarna i sjön."

     -Brutalt fel. United har ingen sportchef så styrelsen måste väcka Mourinho med sin önskan att värva mittback son jan styra uppspel.

     "Som vi sett med tidigare onödiga köp som Van Gaal t ex gjorde som senare såldes för kort därefter för mycket mindre summor. Det är inte hållbart."

     – Brutalt fel. Van Gaalen är oattraktiv och hade svårt värva stora spelare, helt tvärtom jämfört med Mourinho.
     Dessutom sålde vi Daley Blind med vinst, även Schnederlein, Di Maria försäljning gick bra ingen stor förlust. Anthony Martial har knappast förlorat i värdet…. Depay är väl den enda vi förlust men honom har vi återköp klausul som vi kan köpa tillbaka billigt ifall Delat plötsligt blir den nye Ronaldo….

     Och med så mycket texter du skriver som inte stämmer…så tycker jag det räckte med att bara skriva :"HÅLLER INTE MED" 🙂

     • Böje

      10 oktober, 2018 at 11:02

      United4ever: Du kan inte säga att någon har brutalt fel, och sedan spekulera själv. Vi hade vunnit allt med Messi? Hur vet du det, är du utomjording eller? ”Jag tror” hade passat bättre.

      Van Gaal oattraktiv? Vi värvade Di Maria, Falcao, Memphis (otroligt spännande talang då), Schweinsteiger (legend) och Schneiderlin (jagad av många) under honom.

 5. Mogge

  8 oktober, 2018 at 21:04

  Vad tror någon att svaren blir? Vi är värdens största klubb. Nu har vi beslutat att spela lägre än lågt försvarspel och är supernöjda med det.. Det är ju befängt att t.ex Pogba ska gå ut att kritisera mera efter att blivit av med en bindelliknande uppdrag. Den som kan förklara för mig att Mou är framtiden borde bli sportchef.

 6. United4ever

  9 oktober, 2018 at 09:19

  #InMourinhoWeTrust
  #MourinhoIsWinner
  #MourinhoStay

  • J J

   9 oktober, 2018 at 12:32

   😂😂😂 vad är det här för hemlagad hashtags?

 7. GGFY

  9 oktober, 2018 at 11:50

  Hade hellre sett Carrick som manager. Lovar att han inte hade gjort det sämre än Mou iaf..

  Roligast nu är ju att Moyes hade bättre facit än Mou

  • Albo

   9 oktober, 2018 at 12:29

   Låt Carrick, med hjälp av de andra i staben, fixa topp 8 och under tiden jobbar styrelsen arslet av sig för att fixa fram en ny tränare och en DoF till april.

   #MouOut #JoséOut #MrChelsea

 8. Hille

  9 oktober, 2018 at 13:26

  Vi kan ju bara glömma att vi kan få in toppnamn på mittbackspositionen i januari. Inga klubbar som säljer sin bästa back i januari. Lätt att det blir ett desperatköp. Möjligtvis kan vi få Alderwiereld till vettig peng, om nu Levy vill släppa honom? Lika bra att satsa fullt ut på ett mittbackspar till sommaren. Kosta vad det kosta vill..

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Buhu Dortmund om Sanchos framtidLingard är endast i United pga egen produkt. Han förtjänar inte sin lön eller plats i laget. En bra arbetande…Maj 27, 01:11
 • Kommentar från: Buhu Rojo: Jag vill stanna i UnitedHoppa in med donbarna? Det är det enda killen kan göra! Livsfarlig att ha på planen och alltid risk att…Maj 27, 01:08
 • Kommentar från: Fricken89 De Ligt om framtidenOkej. Jag svarade Farzad på en tidigare artikel och som jag inte har en aning om varför den måste godkännas?Maj 27, 01:01
 • Kommentar från: Jensan De Ligt om framtidenMin copycat verkar ha lättare ser jagMaj 27, 00:59
 • Kommentar från: Ruben De Ligt om framtidenNope.Maj 27, 00:58

FLER Nyheter