Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Styrelsen SMS:ade mig

Jose Mourinho säger att han fick ett lugnande sms från styrelsen i Manchester United…

Pressen på Mourinho är inte nådig efter Uniteds fiaskohöst och det såg länge ut att bli än värre då United i går tog emot Newcastle på OT. Men man lyckades vända 2-0-undelräget till seger 3-2. I fredags gick Daily Mail ut med en rapport om att Mourinho nu i helgen kunde få sparken från sitt jobb och efter gårdagens match berättade Mourinho för media att han själv blivit oroad om det inte var så att styrelsen gav honom en försäkran via sms.

”De som läser tidningarna, de som håller koll på sociala medier kanske tänkte att jag hade fått sparken. Om jag inte hade fått ett sms från min styrelse om att inte tro på tidningarna så hade jag själv varit övertygad” sa Mourinho till TalkSport.

Mourinho gav under sin post match-presskonferens en liten känga åt presskåren på frågan om vad man pratade om i halvtidsvilan i gårdagskvällens match.

”Jag tror ni vet det. Om ni vill veta så vet ni. Ni vet allt. Ni vet vad som är sant och vad som inte är sant. Jag är ganska säker på att några av er kommer ringa några samtal och ta reda på vad vi pratade om.”

Spelarbetyg och matchrapport Man United v Newcastle – HÄR

 

Källa: MEN

 

8 Kommentarer

 1. G. Best

  7 oktober, 2018 at 12:27

  Styrelsen lär nog ha planer på att sparka honom, men inte mitt i en säsong. Vi får nog dras med Mourinho tills slutet av säsongen. Det tar tid att hitta en lämplig ersättare (inte för man lyckats tidigare) men denna gången man kanske gör ett mer ingående jobb att faktiskt hitta en bra ersättare, snarare än att bara gå på ett välkänt namn.

 2. lopa

  7 oktober, 2018 at 15:12

  Jag har sagt det hela tiden och jag säger det igen. Mourinho kommer ej få kicken under säsongen. Kostar som sagt alldeles för mycket att göra sig av med honom mitt under en säsong. Lika bra att acceptera läget & försöka göra det bästa av situationen. Förhoppningsvis kan vi börja rada upp lite trepoängare nu.

  • D.K

   7 oktober, 2018 at 16:10

   Vad kostar det inte att låta han vara kvar och sänka spelarnas värde med dåliga prestationer? Att behöva tappa martial på free transfer kostar betydligt mer. Lägg där till dålig marknadsföring i och med att det bar pratas negativt om United i media och ”på stan”. Med det här spelet får vi definitivt inga nya fans, och det i sin tur sänker vårt marknadsvärde för sponsorer.

  • Richard

   7 oktober, 2018 at 18:21

   Kommer inte hända.Ända anledningen till prestastationen,var att alla spelare,släppte det mentala ,och bara körde på.Men det finns ingen grund att köra vidare på.Den är raserad.
   Det är max 5 spelare,som vill att moui ,ska va kvar.
   Han hänger ut rash,o mctominay .
   Moui är skitsofren,i sina uttalanden.

 3. Imedochmotgång

  7 oktober, 2018 at 15:56

  —————————Lukaku————————-
  Martial——————Mata—————Sanchez
  ——————Pogba__________Matic—————
  Shaw———Smalling————-Bailly——-Dalot
  —————————-De Gea————————

  Vad tycker folket? För och nackdelar. Jobbar hela laget stenhårt i defensiven när det behövs så ska detta lag klara att hålla tätt även utan en CDM

 4. Richard

  7 oktober, 2018 at 19:25

  Det kommer se ut,som det gjorde mot west ham,o Newcastle i 1:a halvlek,hela sässongen mer eller mindre.
  Det är ju hur man startar matcherna,och inställningen till dom.
  Vi har aldeles för osäkra o knäckta mittbackar ,för att köra anfallsfotboll,som lämnar,dom isolerade mot kontringar

 5. Jonte

  7 oktober, 2018 at 20:32

  Blir ett par tråkiga månader framöver

 6. ManU4ever

  8 oktober, 2018 at 00:36

  Klart Mourihno kan vånda på det här, sen är ju frågan hur långt det räcker om så händer. Att vi skulle prestera likadant som föregående säsong hade man ju en förhoppning om. Dock kände jag iallfall att det krävdes mer på värvningsfronten än vad som hänt, speciellt bakåt i leden. Vi har ju inte haft en spelande mittback sen Rio Ferdinand. Bedrövligt att Jones och Smalling ändå överlevt så länge som dom gjort. Ser man till andra lag och P.L i stort blir ju i stort sett alla lag bra mkt bättre för varje år med mer markanta förbättringar i topp 5 lagen, där har vi halkat efter nämnvärt. Vad som hänt i truppen och vad som skrivits i media har hör någonstans ihop. Ngn sanning i problemen är det ju och visst ligger Mourihnos atityd, tidigare sejorer i detta samt hans spelplan som är en relativt utdöd filosofi. En filosofi som inte är värdigt United som klubb. Det år väldigt enkelt, sett till lag i topp 10 skiktet i Europa handlar allt om offensiv fotboll med stort bollinnehav, Guardiola fotboll kanske man kan säga. Den kör över det mesta med tillgång till bra spelar materiel. Således, vad tänkte Woidward med nör man bestämmer sig för att ta in Mourihno? Panik, stabilitet…? Det sportsliga kan dom aldrig ha tänkt på iallafall. Såhär inpå 3e året har laget snarare gått bakåt än frammåt, det säger en hel del och har säkert fler orsaker än bara Mourihno tyvärr. Efter David Gill har det sportsliga mer och met åsidosatts för pengaflödet in i klubben tycker jag. Det ör så förbannat svårt att värva spelare på ngt sätt när konkurenter gör klart med spelare bra mkt tidigare, liksom vad är problemet? Sen när man tar in Mourihno ja då ber man om att få lägga stora pengar på stora spelare eftersom Mourihno skall bygga om i stort sett ett helt lag, ett lag som till grunden spelade offensiv fotboll, bröts delvis ner av LVG för att jryddas med Mourihno favoriter i form av Matic exempelvis. Allt utom kreativitet. Han har fortfarande inte lyckats nå sina mål inpå 3e året i klubben.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 18/2 20.30
Chelsea - Manchester United
FA Cupen
Visas på Kanal 9, Eurosport

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: skipper Rykten: United planerar Sancho-budVore en jättebra värvning i paritet med Uniteds värderingar. Däremot ryktas det om att City har infört en klausul om…Feb 16, 10:38
 • Kommentar från: the manager Ince: Han är helt hopplösAnderson var ingen miss. Han gjorde några riktigt bra år innan skadorna kom. Sedan hade han inte psyke att komma…Feb 15, 23:56
 • Kommentar från: Böje Ince: Han är helt hopplösVisst, men då har vi haft flera som har levererat samtidigt (Rooney, Tevez, Berbatov ett år, Ronaldo, RvP, RvN osv).…Feb 15, 21:33
 • Kommentar från: Tobbe Ince: Han är helt hopplösFinns många som gjort 28 mål för United under en säsong. Visst är det bra.Feb 15, 20:49
 • Kommentar från: Böje Ince: Han är helt hopplösJag är inte heller något fan av Zlatan men 28 mål (eller vad det nu var han gjorde) kan ingen…Feb 15, 20:23

FLER Nyheter